Βλεπω τον Panasonic PT-AX100E...

Reaction score
786
Osiris, τον εχεις δυο βδομαδες και δεν εχεις γραψει ακομα τιποτα για αυτον στο φορουμ?!! Στο ποινολογιο! :)

Στα γρηγορα:
Flicker = "αναβοσβησιμο", "παιξιμο" της φωτεινοτητας
Ghosting = ειδωλα, οπως οταν δεν πιανεις καλα TV και βλεπεις την ιδια εικονα (αλλα πιο αχνή) λιγο δεξιοτερα ή αριστεροτερα απο την κανονικη
Colour Uniformity = οπου σε λευκο φοντο καποια (ή καποιες) πλευρες της εικονας εχουν μια ελαφρα πρασινη, μπλε ή κοκκινη αποχρωση (ή συνδιασμο τους)
Vertical Banding = λεπτες καθετες ημιδιαφανεις λωριδες, εμφανιζονται κυριως σε εικονες ουρανου ή καπνου/ομιχλης

Ελπιζω τωρα που τα (ψιλο)εξηγησα να μην αρχισεις να τα βλεπεις!
Θελουμε και φωτογραφιες φυσικα ετσι και αλλιως

Reaction score
0
Καλώς σας βρήκα.

Τον έχω κι εγώ εδώ και 2 εβδομάδες. Αντικατέστησε τον ηρωικό μου Hitachi PJ TX10... και η αναβάθμιση άξιζε τα λεφτά της..
Παίζει με ένα Pioneer 696, αν και με ένα Samsung 950 που τον δοκίμασα παίζει καλύτερα..
Μόλις βρω χρόνο θα τον σενιάρω με το DVE!
Από αναλογικές (component, αλλά και composite για το filmnet) έχει χειρότερη ποιότητα από τον Hitachi!

Flicker δεν έχω δει στο Normal mode που τον δουλεύω, Econo δεν έχω δοκιμάσει, εκτός και αν του χρεώνουμε σαν flicker την αυτόματη ίριδα ;)
Colour Uniformity έχει όντως.
Ghosting και Vertical Banding δεν έχω παρατηρήσει.
Αυτά προς το παρόν.. :D

Reaction score
0
Sorry Δεν έχω ψηφιακή.. :( :(
έβγαλα με το κινητό αλλα είναι χαλιά :x
θα πάρω καμία μηχανή από κανένα φίλο να βγάλω μερικές να σας τις δείξω.. 8)

Reaction score
0
Τελικα ρε παιδια... επειδη λογω rainbow μου ειναι δυσκολο να κρινω τον 70... Που καταληξαμε? Ενημερωτικα ρωταω προφανως αφου αναγκαστικα πρεπει να παω σε LCD...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.521
Members
38.709
Νεότερο μέλος
stavros.vatistas