Βοήθεια!!! Κόλλησα class-dίτιδα......

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Το μικρόβιο μπήκε στον οργανισμό μου παίρνοντας δανεικό έναν τελικό απο τον φίλο μου Γιάννη (audioj) για να τον ακούσω. Μου επέμενε εδώ και πολύ καιρό....Να στον δανείσω να δεις πως παίζουν τα ηχεία σου??? Εγώ τίποτα...βράχος!! Δεν μπορεί να παίζει καλύτερα από τις λάμπες σκεφτόμουν...Άλλωστε ο προσανατολισμός μου ήταν να δώσω το ζευγάρι πρό-τελικού και να πάρω έναν ολοκληρωμένο να κάνω την δουλειά μου και να μου μείνουν και κάποια ψιλά που χρειαζόμουν...
Τελικά μιά μέρα που είχα πάει σπίτι του να ακούσω την νέα του δημιουργία, έπεσε το μάτι μου σε ένα τέρας 2Χ1200 με μόντουλες της hypex και αναλογικό τροφοδοτικό. Να πάρω αυτόν να το ακούσω???
Είσαι τρελός... εδώ δίνεις τα δικά σου για να πάρεις ολοκληρωμένο και θέλεις να βρεθείς με αυτό το τέρας?? Πάρε καλύτερα αυτόν μου είπε...θα ταιριάζει πιό πολύ με τον προενισχυτή σου.
Έτσι βρέθηκε στο σπίτι ένας καταπληκτικός κατασκευαστικά τελικός με την modula της boyoho 2X380, κατασκευή τάνκς, με απίστευτα ωραίο ρθμιζόμενο φωτισμό και δυνατότητα σύνδεσης τριών ζευγαριών ηχείων (όχι ότι τα είχα, κουβέντα να κάνουμε... ) Με το που τον συνέδεσα...αποκάλυψη!!!
Δεν πίστευα ποτέ ότι τα ηχεία μου έχουν αυτές τις δυνατότητες!! Επειδή με τον Audio Research άκουγα στο 1/4 της στάθμης πολύ ικανοποιητικά, πίστευα ότι τα οδηγεί μιά χαρά. Τώρα αν το ηχείο μπούμαρε σε εγγραφές με αρκετό μπάσο, το απέδιδα στο μέγεθος του ηχείου,στον χώρο, ή την εγγραφή. Με το που άκουσα τον τελικό κατάλαβα που ήταν το πρόβλημα. Στην λάθος οδήγηση. Τα ηχεία μου, πρώτη φορά έπαιξαν σωστά, ταχύτατα, χώρις κανένα μπουμάρισμα και πολύ αναλυτικά και συγχρόνως γλυκά. Το ταίριασμα του τελικού με τον σπέσιαλ προενισχυτή των αδελφών Τσακιρίδη, ήταν προφανές και έφερνε έναν ήχο ακριβώς στα γούστα μου.Σίγουρα δεν υπήρχε η τόση πολύ γλυκάδα του AR, άλλά από την άλλη, ήταν τόσα πολλά αυτά που κέρδιζες σε ανάλυση, ταχύτητα και έλεγχο που γρήγορα τον ξεχνούσες. Ίσως ο AR νε είναι ιδανικός για ένα ευαίσθητο ηχείο, αλλά όχι τελικά για το δικό μου (Xavian Mediterranea, 87db - 4Ω). Αυτό όμως που μου άρεσε περισσότερο, ήταν ότι πρώτη φορά μου άρεσε και με παρακινούσε να ακούσω σε μεγαλύτερες στάθμες.
Πήρα αμέσως τηλέφωνο τον Γιάννη! Πές μου πόσο μπορείς να μου τον δώσεις, να δώ πως μπορώ να δώσω τον AR, του είπα. Και πήρα την πληρωμένη απάντηση......ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΩ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΟΥ....ΒΡΕΣ ΆΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ....Τα μηχανήματά μου τα παίρνουν άνθρωποι που τα ερωτεύονται για να τα κρατήσουν και εσύ δεν είσαι ικανός να ερωτευτείς. Σε ένα μήνα , θα δώ τον τελικό μου στις αγγελίες.....
 


Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Κατάλαβα ότι είχε δίκιο...Το μικρόβιο της βαρεμάρας και της ανταλλαγής, σίγουρα θα χτύπαγε και τον τελικό του. Δεν του επέμεινα και σε δύο μέρες τον αποχωρίστηκα με μεγάλη μου λύπη...Δεν έχασα όμως χρόνο! Κατευθείαν αγγελία αναζήτησης για τράμπα βέβαια...τσάμπα μου έχει βγεί το όνομα Αρχιερέας της τράμπας?

http://www.avsite.gr/forum/threads/ΖΗΤΕΙΤΑΙ-ΤΕΛΙΚΟΣ-class-d.132114/

Έλαβα τρία μηνύματα. Ένα για έναν μικρό class d που δεν με ενδιέφερε, έναν για ένα Boyoho και ένα από τον Κοτσίδη για τους μονομπλόκ ICE. Οι δύο τελευταίοι, παρ'όλο που με ενδιέφεραν, κατασκευές και οι δύο του Costas Ear ,δεν μπορούσα να χωνέψω τα κουτιά (συγνώμη Κώστα μου, αλλά το οφθαλμόλουτρο παίζει σε εμένα πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά κυρίως παίζει ρόλο σε περίπτωση που τους βαρεθείς..)
 



Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Και τότε έλαβα το σωστό μήνυμα!! Απο τον Βλάση μας βεβαίως βεβαίως, όπου έδινε τα ncore του που είχαν μείνει να οδηγούν το κεντρικό. Άρχισα να διαβάζω σαν τρελός γα τους ncore από το γνωστό thread. Οι απόψεις πολλές και αντικρουόμενες...Φανατικοί φίλοι και φανατικοί εχθροί. Είχα και στα αυτιά μου τις λέξεις του Σταμάτη...Μην πάρεις class D, θα το μετανοιώσεις....
Τελικά έκλεισα τα αυτιά στις φωνές, άνοιξα τα δικά μου σε αυτό που είχα ακούσει, αλλά κυρίως άκουσα με προσοχή αυτά που έγραφαν άνθρωποι που εκτιμώ την γνώση τους όπως ο AudioJ, ο Ημίθεος, ο Ear και ο Ζαπάντης. Τους ήθελα....και τους ήθελα ΤΩΡΑ!!!!
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Το πρόβλημα ήταν ότι ο Βλάσης δεν ήθελε τον AR (και τι να τον κάνει βέβαια όταν έχει ένα KRELL..) Άρχισα να πουλάω τα πάντα προκειμένου να τους αποκτήσω.Cd, Sacd, phono stage, βουρτσάκια, καλώδια, την γυναίκα μου, την πρώην γυναίκα μου, τα πάντα (οι δύο τελευταίες πήγαν στα αζήτητα μαζί με τον AR...) Τελικά το δόγμα Coelho επεκράτησε. Συνωμότησε το σύμπαν και τα πράγματα άρχισαν να πουλιούνται σαν ζεστές τυρόπιτες !!! Έτσι, πούλησα όλα τα sacd, τα αξεσουάρ του βινυλίου,το phono stage, τσόνταρα και ένα ποσό απο το δώρο μου και έγινα κάτοχος των πιό πολυσυζητημένων ενισχυτικών των τελευταίων χρόνων!!
Η πλάκα είναι ότι ακολούθησα την συμβουλή του Ear και δεν τα άκουσα τα ενισχυτικά πριν τα αγοράσω. Τα αγόρασα με blind test (στην κυριολεξία). Το μόνο που τσέκαρα ήταν αν ο Tsakiridis έδινε την απαιτούμενη έξοδο, αλλά τα 20V, με καθησύχασαν.
 


Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Κλείνοντας θέλω να σταθώ στην Αξία Βλάσης!! Τον Βλάση δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ από κοντά, αλλά τον ήξερα μέσα από τα γραφόμενά του. Ήταν σαν να τον ήξερα πολύ καιρό και η διαίσθησή μου δεν έπεσε έξω! Ο Βλάσης είναι ένα καταπληκτικό παιδί και ότι μου είπε, ίσχυαν στο δεκαπλάσιο. Η συναλλαγή μας ήταν άψογη, μου τους έφερε στο σπίτι και τώρα τους απολαμβάνω! Σε ευχαριστώ Βλάση μου για το λάθος που έκανες να τους πουλήσεις...
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Τώρα αν θέλετε να σας πώ τις εντυπώσεις μου από το άκουσμα των δύο (Boyoho και Ncore) και οι δύο ακούγονται τέλεια!! Ο Boyoho είναι ισως πιό flat και ο Ncore με πιό γεμάτα χαμηλά.Πραγματικά άν ήταν και οι δύο διαθέσιμοι, δεν ξέρω ποιόν θα διάλεγα. Ένα είναι σίγουρο! Ότι δεν πρόκειται να τους αποχωριστώ, γι'αυτό μην ελπίζετε σε αγγελία.....
ΣΑΣ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ!!!!!.....(καλά λέμε και καμμιά μ...κία για να περνάει η ώρα...)
 





Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Ξέχασα να σας πώ, ότι η στροφή στην Νέα τεχνολογία, συμπληρώθηκε την Κυριακή. Απέκτησα από το Μοναστηράκι ένα Garrard 6.300 απίθανο με plinth από μαόνι και πομπέ κάλυμα. (κατά τα άλλα δεν θα ξαναέπαιρνα ποτέ πικάπ...)
Φωτογραφίες και από τα δύο σύντομα!!!
 

Μηνύματα
1.908
Reaction score
1.659
Xaxaxa άπαιχτος!!!
Γι' αυτό εξαφανίστηκες;
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ :drinks:
Ευχαριστώ Γιάννο μου! Τελικά η αλλαγή ενισχυτικών καθυστερεί λίγο το Mac mini, αλλά που θα πάει, έρχεται και αυτό....
 



gonis

Luger
Μηνύματα
4.239
Reaction score
11.548
Ωραια!!!
Συμφωνα ομως με το ρητο που λεει οτι ''το χρημα και τα ψαρια τρωγονται φρεσκα'' ο Βλασης ετοιμαζει την επομενη κινηση ...
Ποια ειναι αυτη?
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.767
Μηνύματα
2.875.145
Members
37.947
Νεότερο μέλος
ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ
Top