Βοήθεια γιά το AVSite.

Reaction score
51
:D Καλημέρα.
Μετά από κάπους μήνες που είμαι μέλος του site, διαπιστώνω κάποια δυσκολία πλοήγησης σ'αυτό, και ειδικά πάνω σε κάποια σημεία που δεν ξέρω τι είναι, πως τα χρησιμοποιώ ή άν έχω το δικαίωμα να επέμβω :?:
1. Υπάρχει κάποιο help file ή σημείο βοήθειας γιά τα νέα μέλη γιά να μπορούν να λειτουργήσουν εύκολα?
Παραδείγματος χάριν:
α) Τί είναι το knowledge base και πως χρησιμοποιείται?
β)Πως λειτουργούμε στο chat room (όσες φορές μπήκα στο SITE δεν το είδα να λειτουργεί).
γ)Πως λειτουργούν τα albums?
δ)Τι σημαίνουν τα κάτωθι π.χ.:

You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You can edit your posts in this forum
You can delete your posts in this forum
You can vote in polls in this forum
You can ban vote against users in this forum
You can report post to moderators in this forum
You cannot post attachments in this forum
You can download attachments in this forum
ή επίσης αυτά:
Options:
HTML is OFF
BBCode is ON
Smilies are ON
Συγμώμη αν γίνομαι ενοχλητικός ή υπάρχουν κάπου γραμμένα και δεν το έχω ήδη αντιληφθεί? :oops:

Reaction score
0
Καλησπέρα,
Πράγματι αρκετά πράγματα σε αυτό το site δεν έχουν εξηγηθεί ενώ άλλα δεν έχουν ακόμα ενεργοποιηθεί.
Έτσι προς το παρόν δεν έχει ενεργοποιηθεί η knowledge base στην οποία αργότερα θα εισαχθούν πληροφορίες και όροι σχετικοί με τον χώρο οργανωμένοι ανά κατηγοριές.
Το chat room κανονικά πρέπει να δουλεύει. Αν δεν δουλεύει τότε πρέπει να το δούμε. Για να δουλέψει ομως απαιτεί την χρήση Java.
Σχετικά με τα albums μάλλον θα γραφει ένα FAQ δεδομένου ότι οι σχετιζόμενες λειτουργίες είναι αρκετές.
Σε ότι αφορά το τι σημαίνουν όσα λες απλά στο μεν πρώτο βλέπεις τα δικαιώματά σου σαν χρήστης ενώ στο δεύτερο τον έπιτρεπόμενο τρόπο σύνταξης μηνυμάτων. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να σε ανησυχούν αυτά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.048
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp