Βοήθεια για αγορά μεταξύ 2 Blu-Ray:)

Reaction score
0
Γεια σας!:) Εδω και καιρο σχεδιαζω να παρω ενα Blu-Ray που να εχει τα παρακατω:
1)Να παιζει MKV
2)Να παιζει Ελληνικους υποτιτλους
3?)Να παιζει m2ts αν και αν δεν παιζει δεν εχω καποιο προβλημα

Εχω καταλαξει στο Panasonic DMP BD 75 και στο LG BD 570 και θα ηθελα να μου πειτε ποσο αξιοπιστα ειναι αν παρεχουν τις παραπανω δυνατοτητες.Σας ευχαριστω και περιμενω απαντηση.:107:

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά μεταξύ 2 Blu-Ray:)

Τις δυνατότητες που ψάχνεις θα τις βρείς στο 570, το Panasonic δεν το έχω δοκιμάσει αν και απ' ότι έχω δεί είναι πολύ αξιόπιστο μηχανηματάκι...αν δεν σε ενδιαφέρει η ασύρματη δικτύωση και το DLNA του 570, πάρε το 560 που είναι το ίδιο μηχάνημα αλλά χωρίς τα δικτυακά και με 90 ευρώ φτηνότερα...560 και 570 τα έχουμε ταστάρει και τα δύο και θα τα βρείς μέσα στο τόπικ...

Reaction score
0

Σ'ευχαριστω παρα πολυ!Μαλλον στο 570 κλεινω.

Reaction score
1

Τώρα που έχει ξεπεράσει τα παιδικά του προβλήματα και με 180 ευρώ είναι εξαιρετική αγορά το 570.

Reaction score
0

Τελικα το παρηγγειλα.Θ ερθει τη Πεμπτη.Ευχριστω πολυ!

Reaction score
0

Ηρθε και τα παιζει σχεδον ολα αλλα εχω ενα ποβλημα με τη μουσικη=/Δεν παιζει αν το βαλω στην τηλεοραση.Καποιος βοηθεια παρακαλω.

Reaction score
1

Εννοείς το έχεις συνδεμένο με HDMI και δεν περνάει ο ήχος από αναπαραγωγή CD στην τηλεόραση ;

Reaction score
0

Μονο με τη συνδεση HDMI οταν βαζω σε καναλι την τηλεοραση σταματαει ο ηχος του Blu-Ray οταν παιζει μουσικη.

Reaction score
1

Την έξοδο του ήχου από το setup του 570 τη ρύθμισες σε bitstream ;

Reaction score
0

Εχω τον ενισχητη Yamaha RX-V663. και λεω μηπως εχω κανει λαθος στις ρυθμησεις του.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μονο με τη συνδεση HDMI οταν βαζω σε καναλι την τηλεοραση σταματαει ο ηχος του Blu-Ray οταν παιζει μουσικη.
Αυτό γίνεται γιατί ο ενισχυτής καταλαβαίνει (μέσω της hdmi) ότι σταμάτησες να βλέπεις ταινία μέσω της τηλεόρασης και σταματέι να στέλνει σήμα.

Reaction score
1

Που βρισκετε αυτη η επιλογη?

Στο μενού μόλις ανοίγει το 570 έχει υπομενού με ρυθμίσεις για ήχο και εικόνα...Κοίτα εδώ http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?91059-Παρελήφθει-LG-BD-570-Ερωτήσεις-Σχόλια/page5 να πάρεις μιά ιδέα με τις φωτογραφίες που είχα βάλει όταν το πήρα και μετά αν έχεις χρόνο διάβασε όλο το θρεντάκι που θα σου λύσει κάποιες απορίες.Αν χρειστείς κάτι εδω είμαστε...

Reaction score
0

Σας ευχαριστω πολυ.Μετα απο μια δοκιμη ομω ειδα πως οταν ειναι σε καναλι αναλογικης τηλεορασης παιζει κανονικα και δεν παιζει οταν το βαζω σε καναλι στον ψηφιακο δεκτη της Nova.Καποια λυση?

Reaction score
0

Σας παρακαλω απαντηστε.Επισης οταν βαζω να δω ανιμε που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους μου τους βγαζει με μαυρο φοντο και βγαζει κατι πραγματα καπως ετσι {f3/r}.Καποια λυση για αυτα τα δυο προβληματα?

Reaction score
1

Σας ευχαριστω πολυ.Μετα απο μια δοκιμη ομω ειδα πως οταν ειναι σε καναλι αναλογικης τηλεορασης παιζει κανονικα και δεν παιζει οταν το βαζω σε καναλι στον ψηφιακο δεκτη της Nova.Καποια λυση?
Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει, ούτε τι εννοείς ! Συνδέεις το player με το nova ;

Reaction score
1

Σας παρακαλω απαντηστε.Επισης οταν βαζω να δω ανιμε που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους μου τους βγαζει με μαυρο φοντο και βγαζει κατι πραγματα καπως ετσι {f3/r}.Καποια λυση για αυτα τα δυο προβληματα?
Οι υπότιτλοι είναι forced γι' αυτό στους βγάζει έτσι, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όπως είναι εκτός αν τους ριπάρεις και τους διορθώσεις με εξωτερικό πρόγραμμα υποτίτλων και τους ξαναπεράσεις.

Reaction score
0

Το Blu-Ray ειναι συνδεδμενο με τον ενισχυτη και ο ενισχυτης με τη τηλεοραση και η Nova με τη τηλεοραση.Οταν παιζει μουσικη το Blu-Ray και εχω την τηλεοραση στα καναλια της Nova (βλεπω και τα ψηφιακα μεσω Nova) σταματαει να ακουγεται η μουσικη απο τον ενισχυτη.

Reaction score
1

Το Blu-Ray ειναι συνδεδμενο με τον ενισχυτη και ο ενισχυτης με τη τηλεοραση και η Nova με τη τηλεοραση.Οταν παιζει μουσικη το Blu-Ray και εχω την τηλεοραση στα καναλια της Nova (βλεπω και τα ψηφιακα μεσω Nova) σταματαει να ακουγεται η μουσικη απο τον ενισχυτη.

Τότε κάπου γίνεται διένεξη στις συνδέσεις, ξανακοίταξε τις ρυθμήσεις σου...

Reaction score
0

Σε ευχαριστω παρα πολυ και συγγνωμη και συγγνομη για τις πολλες ερωτησεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp