Βοήθεια για αγορά 52' lcd full HD

Reaction score
1
Καλημέρα,
Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσα στο επόμενο δίμηνο μιας LCD 52' που θα αντικαταστήσει την LG 50' που υπάρχει σήμερα.
Με βάση τα όσα διαβάζω είμαι ανάμεσα στην Sony Bravia KDL-52X3500 και στην Samsung LE52A656A1F με κύριο ατού της δεύτερης τις 4 εισόδους HDMI 1.3 που διαθέτει έναντι τριών της Sony.
Η τηλεόραση θα τροφοδοτείται με σήμα τηλεοπτικό, δορυφορικό ( standart και HD ) καθώς και ταινίες Blu Ray απο to PS3.
Η σύνδεση θα γίνει με τον ONKYO 905.
Εσείς τι θα μου προτείνατε με δεδομένο οτι η τηλεόραση θα τοποθετηθεί σε σαλόνι και οχι σε ειδικό χώρο προβολής οπότε συνήθως θα παίζει με ανοιχτά φώτα.
Το οτι προσανατολίζομαι σε αυτές τις δυο δεν σημαίνει οτι αν υπάρχει κάτι άλλο καλό στις 52 ίντσες true HD δεν θα με ενδιέφερε.
Σας ευχαριστώ πολύ
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά 52' lcd full HD

Γιαννη καλημερα!Γνωριζεις πολυ καλα την την ταχυτητα φωτος αλλαγης των μοντελων των consumer electroniks,πιστευω οτι πρεπει να ξαναγινει ερευνα αγορας μετα απο 2 μηνες.Σημερα ψηφιζω sonyx3500.

Reaction score
0
Αν και η σειρά Α656 είναι και αυτη εξαιρετική ψηφίζω τη σονυ μιας και είναι η καλύτερη LCD της αγοράς αυτη τη στιγμή

Reaction score
0
Μην πετάξεις τα λεφτά σου σε καμμια από τις δύο.. Για την χρήση που θέλεις νομίζω οτι μια 50άρα πλάσμα θα σου δώσει καλύτερο αποτέλεσμα...

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά 52' lcd full HD

Και να συμπληρώσω στον από πάνω ότι η lx5080d κοστίζει όσο και η sony, τώρα με τις μειώσεις τιμών από την pioneer.
Οπότε αν έχεις τα χρήματα είτε παίρνεις την 5080, είτε περιμένεις την 5090 τον Ιούνιο (πιθανώς σε ανάλογη τιμή).
Για τη χρήση που θέλεις ούτε να το σκέφτεσαι για lcd...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv