Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Κάτι ακόμα..

Για το ένα που δεν υπάρχει in stock,θα μου τα στείλουν όλα μαζί ή στέλνουν ότι έχουν και το άλλο με το που τους έρθει το στέλνουν μετά?

Επίσης με ποια μεταφορική έρχεται,DHL?
Ολοι, στέλνουν μόνο ταχυδρομικώς, απλό γράμμα.

Το Play τα στέλνει πάντα ένα ένα.

Το Zavvi πάντα ένα ένα.

Το Axel πάντα ένα ένα.

Το Amazon, όλα μαζί σ' ένα πακέτο, εκτός αν ζητήσεις να τα στέλνουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Πρακτικά, επειδή οι ταχυδρόμοι βαριούνται, είναι πιό πιθανό και συντομότερο να έρθει στο σπίτι το μονό. Στα ταχυδρομεία, έχω την εντύπωση ότι αντιπαθούν το Amazon, ιδίως με μεγαλύτερα πακέτα. ΠΑΝΤΟΤΕ καθυστερεί περισσότερο. :141: Και τώρα που το Αγγλικό έχει και δωρεάν μεταφορικά γιά 2-3 ταινίες, είναι πολύ συχνά αυτό που συμφέρει...

Reaction score
1.277
Τι γκαντέμης που είμαι!
Τις προάλλες πήρα απο Αμερική κάτι cd μουσικής και λόγω ηφαιστιακής τέφρας άργησε το δέμα κατα 3 εβδομάδες.
Την περασμένη Τετάρτη παρήγγειλα 3 blu rays απο το www.play.com και Παρασκευή μου στείλανε μήνυμα οτι εστάλησαν και σε 3-6 μέρες θα τα έχω και ακόμα να τα πάρω γιατί κάτι άκουσα στο ράδιο πως έγινε με δέμα τρομοκρατών και όλα καθυστερούν εξαιτίας τους.
Ξέρετε πότε θα προχωρήσει το όλο θέμα?
Πολύ αργούν και κοντεύω να γεννήσω!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
10 μέρες δεν είπαμε??? Για σίγουρα τη Δευτέρα. Κι αν έρθουν νωρίτερα party! :608:

Reaction score
1.277
Ρε παιδιά πολύ αργούν τα blu ray τι γίνεται?
29 του Οκτώβρη ήρθε μήνυμα οτι εστάλησαν.Ελαβα μόνο το Dumb & dumber (που είναι και απο play trade).
Και η βλακεία είναι οτι δεν σου λένε τι γίνεται αν δεν περάσουν 21 μέρες απο την ημέρα αποστολής..
Πλάκα πλάκα,αν χαθούν στην πορεία,ποιος πληρώνει τη νύφη?Μου τα ξαναστέλνει δωρεάν το play?

Πάντως το ηλίθιος και πανηλίθιος ήταν όπως έλεγε ένα σχόλιο πελάτη "μέτρια ποιότητα ανάλυσης,απλά φανταστική κωμωδία".
Αλλά γουστάρω που είναι στα Αγγλικά,listening practise..

Επίσης έχω μία απορία..
Μπορώ να κάνω το player να παίξει την ταινία με τις κομμένες σκηνές μαζί (σαν να μην αφαιρέθηκαν)?
Γιατί στο μενού μου έχει 12 κομμένες σκηνές αλλά τις βλέπω εκτός ταινίας και είναι σπαστικό.

Και φυσικά γιατί τις κόβουν?Πολλές απο αυτές είναι κορυφή!Με ποιο κριτήριο αφαιρούνται?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Επίσης έχω μία απορία..
Μπορώ να κάνω το player να παίξει την ταινία με τις κομμένες σκηνές μαζί (σαν να μην αφαιρέθηκαν)?
Γιατί στο μενού μου έχει 12 κομμένες σκηνές αλλά τις βλέπω εκτός ταινίας και είναι σπαστικό.

Και φυσικά γιατί τις κόβουν?Πολλές απο αυτές είναι κορυφή!Με ποιο κριτήριο αφαιρούνται?

Συνήθως δεν γίνεται να τις δείς μέσα στην ταινία καθώς παίζει, εκτός και αν αυτό υποστηρίζεται από το δισκάκι.Γι' αυτό τις βάζουν ξεχωριστά τις σκηνές που κόβουν.Επίσης συνήθως στα έξτρα ο σκηνοθέτης εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να κόψει κάποιες σκηνές :126:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Ρε παιδιά πολύ αργούν τα blu ray τι γίνεται?
29 του Οκτώβρη ήρθε μήνυμα οτι εστάλησαν.Ελαβα μόνο το Dumb & dumber (που είναι και απο play trade).
Και η βλακεία είναι οτι δεν σου λένε τι γίνεται αν δεν περάσουν 21 μέρες απο την ημέρα αποστολής..
Πλάκα πλάκα,αν χαθούν στην πορεία,ποιος πληρώνει τη νύφη?Μου τα ξαναστέλνει δωρεάν το play?

Καταλαβαίνω το άγχος σου, αλλά κάνε υπομονή! Ορισμένα δικά μου που έφυγαν 27, ήρθαν στις 8, αλλά ένα που έφυγε 25, δεν έχει έρθει ακόμη.

Σε μένα, τα του PlayTrade ΠΑΝΤΑ αργούν περισσότερο.

Τα ΕΛΤΑ δυστυχώς, και ανάλογα με την περιοχή, αργούν, η ειδοποιούν να πας να τα παραλάβεις.

Αν χαθούν, τα ξαναστέλνουν. Απλώς τώρα πιά ζητάνε να υπογράψεις μιά βεβαίωση, ενώ παλιότερα όχι. Αλλά δε θα χαθούν. Οπως έγραψα και αλλού, από 1400+ αγορές online από όλο τον κόσμο (κυρίως, αλλά όχι μόνο ταινίες), είχα 2!!! μόνο απώλειες, όπου τα ξαναέστειλαν. :107:

Reaction score
1.277
Αν μου τα στέλνουν ξανά (σε περίπτωση που χαθούν) χαλάλι και η καθυστέρηση και η στεναχώρια..

Θα με τρελάνουν όμως..

Εκανα 2 παραγγελίες..

Πριν 2 εβδομάδες (3 ταινίες)
Πριν 1 εβδομάδα (2 ταινίες)

Εχω πάρει 1 ταινία απο την πρώτη παραγγελία και σήμερα μου ήρθε 1 ταινία απο την 2η παραγγελία.Αλλά ακόμα μου χρωστάνε απο την 1η δύο ταινίες..Πως γίνεται?

Και μάλιστα απο την παλιά πήρα μέσω play trade (που ενημερώθηκα πως κάνει περισσότερες μέρες να έρθει..)

Reaction score
89
καλα τον ulysse τον βλεπω με δραμαμινες χαπακια απο πισω και ορους ωσπου να φτασουν τα δισκακια :142::142::142:

κουραγιο φιλτατε συμπασχουμε μαζι σουυυ σου λεω!!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Οταν λέω να κάνει υπομονή, δε σημαίνει ότι κι εγώ δεν αγχώνομαι! :114:

Εχω λίστα σε Google Docs spreadsheet (γιά να το παρακολουθώ online από παντού) με ημερομηνίες αποστολής, και ότι έρχεται σβήνει.

Reaction score
1.277
Εβαλα και είδα το "βαρομετρικό χαμηλό - cliffhanger" με τον Σταλόνε και χορταίνει το μάτι σου βουνό..Και πολύ ωραία μουσική!

Πορώθηκα πολύ είναι η αλήθεια και γι'αυτό είμαι ανήσυχος!Με 50-60 € πήρα 5 πολύ αγαπημένες ταινίες που εδώ για να βγούνε σε blu ray χαιρέτα μου τον πλάτανο !

Reaction score
1
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Ποιές πήρες ; Γενικά πάντως αν δεν υπάρχει πρόβλημα με τους υπότιτλους αξίζουν οι αγορές απ' έξω.

Reaction score
1.277
Βαρομετρικό χαμηλό (11.5€)
Ηλίθιος και πανηλίθιος (10.5€)

Και περιμένω:

The shining (12.5€)
Terminator 2 (14€)
Predator 1 (19.5€)

Με 68€ πήρα 5 ταινίες που εδώ κάνουν 30€ το ένα blu ray και το κυριότερο οι ταινίες αυτές δεν θα βγούνε ποτέ εδώ.

Reaction score
0

Βαρομετρικό χαμηλό (11.5€)
Ηλίθιος και πανηλίθιος (10.5€)

Και περιμένω:

The shining (12.5€)
Terminator 2 (14€)
Predator 1 (19.5€)

Με 68€ πήρα 5 ταινίες που εδώ κάνουν 30€ το ένα blu ray και το κυριότερο οι ταινίες αυτές δεν θα βγούνε ποτέ εδώ.
έχουν ελληνικούς υπότιτλους ή μόνο αγγλικούς ?

Reaction score
1.277
Σχετικά με τους υπότιτλους:
Cliffhanger - Κανένα
Terminator 2 - Αγγλικά
Predator - Αγγλικά
The shining - 15
Dumb & dumber - Αγγλικά

Δευτέρα και Τρίτη πήρα τα υπόλοιπα δισκάκια..

Μόλις είδα τον εξολοθρευτή το οποίο με άφησε Α Φ Ω Ν Ο ! !
Οποιος δεν το έχει χάνει !
Εικόνα καλύτερη και απο τον Ρατατούη (που είναι κινούμενο σχέδιο με τρομερή εικόνα) και ο ήχος σε άλλη διάσταση,έχω μείνει άναυδος !
Ταινία εικοσαετίας και είχε τόση ωραία φωτεινότητα,φαινόταν ο ιδρώτας στον λαιμό της Sarah Connor..:111:
Και ο ήχος τόσο διαυγής,το ψιλιάστικα με το που έβαλε στην αρχή το σήμα της "THX" και ο περιβάλλον ήχος σε γέμιζε και σε έκανε να ανυπομονείς να δεις τι ακολουθεί..
Στην πρώτη θέση την βάζω σε επίδοση με LOTR & Pirrates..

Επίσης εξώφυλλο με πολύ τρέλα,έτσι?Τι να πει κανείς?

Για την δε ταινία,πολύ έξτρα υλικό μία ώρα μου έβγαζε μενού & υπομενού και επέλεξα "Special edition" και είδα την ταινία με τις κομμένες σκηνές που ποτέ δεν είχα δει και απαγορεύεται!!! να τις κόβεις (ιδίως τη σκηνή με τη CPU στο κεφάλι του Αρνολντ)..

Και το predator πολύ τρελιάρικο και πολύ ωραία εικόνα κυρίως η σκηνή με το mini gun και τους υπόλοιπους να γαζώνουν στο πουθενά είναι για να έχει ζέστη,να κάθεσαι μπροστά στο ηχείο και να σε δροσίζει η ξέφρενη διέγερση των woofers:116:

Η λάμψη φάνηκε επίσης καλή εικόνα λίγο είδα,θα σας πω αυριο και το βαρομετρικό χαμηλό και ηλίθιος και πανιλίθιος πιο μέτρια.Το βαρομετρικό τρομερή μουσική & υπόθεση και το ηλίθιος πολύ γέλιο.

Ασχετο πήρα απο τη Media Rattatouile και η εικόνα τσακίζει,αναμενόμενο βέβαια σαν καρτούν και επίσης σκέφτομαι να πάρω το άβαταρ ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ επειδή είναι του Κάμερον και ψιλιάζομαι οτι ο τύπος έχει πολύ ποιότητα να δώσει,είναι και τωρινή,οπότε θα έχω ένα δισκάκι σαν αναφοράς.Η υπόθεση με χαλάει τρομερά αλλά θα το υποστώ..

Ορίστε και τα δισκάκια..

http://img20.imageshack.us/img20/9404/imgp3202.jpg

Reaction score
89
Τ2 τι εργαρα κ αυτη! με guns and roses μεσα μιλαμε απιθανος συνδιασμος... ΚΟΛΑΣΗ ΚΟΛΑΣΗΗΗΗ :111:

Reaction score
1.277
Παιδιά λύστε μου λίγες απορίες ακόμα για το www.play.com:

1)Πως κάνω αναζήτηση να δω ποιες ταινίες έχει στα Ελληνικά?
Δεν είδα πουθενά πχ αναζήτηση με φίλτρα για υπότιτλους..

2)Επειδή δεν έχω ιδέα απο Playstation,ένας φίλος μου μου είπε να κοιτάξω παιχνίδια για Playstation,τα έχει φθηνά,παίζουν κανονικά,δεν έχουν μεταφρασμένα τα μενού?Γιατί ο φίλος μου δεν ξέρει τι θα πει "Hallo".
Και το playstation παίζει όλα τα region ταινιών?

3)Το Star trek το είδε κανείς?Ειδα το trailer και μου άρεσε..
Τουλάχιστον η μουσική είναι πολύ μεγαλειώδης..

http://www.youtube.com/watch?v=iqXd6haFYqU&feature=fvst

Reaction score
59
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

θα επιλεξεις στο κουτακι dvd subtitle και θα γραψεις διπλα στο παραθυρο την λεξη greek.

σου βγαζει ολα τα dvd Και bluray με ελληνικους υπιτιτλους. Μετα πας απο αριστερα στο format και φιλτραρεις τι θες να δεις ! τα dvd η τα bluray !

http://www.play.com/DVD/DVD/6-/Search.html?searchstring=greek&searchtype=r2subtitles&searchsource=0

Reaction score
1

Και το playstation παίζει όλα τα region ταινιών?

3)Το Star trek το είδε κανείς?Ειδα το trailer και μου άρεσε..
Τουλάχιστον η μουσική είναι πολύ μεγαλειώδης..

Οχι το PS3 δεν είναι region free.Το Star trek είναι πολύ καλό σε blu ray.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.924
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv