Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Επειδή δεν έχω ιδέα απο Playstation,ένας φίλος μου μου είπε να κοιτάξω παιχνίδια για Playstation,τα έχει φθηνά,παίζουν κανονικά,δεν έχουν μεταφρασμένα τα μενού?Γιατί ο φίλος μου δεν ξέρει τι θα πει "Hallo".
Όχι τα μενου των παιχνιδιών δεν είναι στα ελληνικά κατά 99%.Αν θυμάμαι καλά μερικά παιχνίδια ποδοσφαίρου είναι και έχουν και ελληνική περιγραφή.
Ηallo σημαίνει ''γειά σου'' εκ του hello.
Εκτός και αν είδε Ηalo(με ένα λαμδα).Αυτό είναι τίτλος παιχνιδιού αλλά δεν κυκλοφορεί σε PS.

Reaction score
1.277
-Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
-Γιώργο εννοούσα οτι ο φίλος μου δεν ξέρει ούτε το "γεια" στα Αγγλικά,δηλαδή "hallo".Παντελώς άσχετος..

Reaction score
1.277
Λίγες απορίες έχω για το play.com:

1)Υπάρχει περίπτωση να ανεβοκατεβαίνουν οι τιμές στις ταινίες?Γιατί την ταινία "the mask",αν θυμάμαι καλά πριν λίγο καιρό την είχε 10€ και τώρα λέει "preorder 15€"
2)Εχει στα blu ray κατηγορία (που λέει τα 2 στα 15.49€).Ισχύει για όλες όσες υπάρχουν στην κατηγορία?Για παράδειγμα έχει το "smokin asses" 12.49 και το "duplicity" 12.49,αν τα αγοράσω μαζί πληρώνω 15.49?Και αυτή η κατηγορία υπήρχε ανέκαθεν?Δεν την θυμάμαι..

Reaction score
59
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

1.Nαι οι τιμες διαμορφωνονται συνεχως ( οποτε πρεπει να τσεκαρεις συχνα για τις ισχυουσες τιμες )
2.Ειναι προσφορα γι αυτη την περιοδο. Οταν τις βαλεις στο καλαθι θα διαπιστωσεις οτι μειωνεται η τιμη και οτι θα πληρωσεις συνολικα 15.49 €.

Καλες αγορες !!!

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Βοήθεια για αγορά BR απο το www.play.com

Παιδιά οι προσφορές στα BR είναι εβδομαδιαίες?Γιατί το Σαββατοκύρακο έβαλα στο μάτι 4 ταινίες (κατηγορία 15,49€ οι δύο) και εχθές έβαλα λεφτά και άλλαξαν τις προσφορές.Οχι οτι έχασα τρελά λεφτά απλά χαλάστικα λίγο.Πήρα 3 ταινίες στα ίδια λεφτά αντί 4.
Οπως και να έχει σαν το play δεν υπάρχει μαγαζί!!!

Reaction score
134
Η διάρκεια των προσφορών δεν είναι καθορισμένη.Άλλες διαρκούν περισσότερο και άλλες λιγότερο.Εξαρτάται από το είδος των προσφορών,την περίοδο που γίνονται κλπ κλπ.Μερικές προσφορές λένε πόσο διαρκούν οπότε μπορείς να υπολογίσεις και άλλες που ισχύουν για συγκεκριμένο στοκ.Σε αυτές δυστηχώς μπορεί να σταματήσουν ξαφνικά...Είμαι στο play.com εδώ και 5 χρόνια και από τότε δεν έχω ξανααγοράσει τίποτα από μαγαζί εδώ στην Αθήνα.Είναι πραγματικά άπαιχτο...

Reaction score
1.277
Τι ακριβώς παίζει με το play.com,όσο αφορά τις επιστροφές,γιατί διάβαζα οτι αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάτι μπορείς να το επιστρέψεις εντός 30 ημερών..Και έτυχε να πάρω προχθές το "knowing" που ήταν με ναϋλον μεν,αλλά χρησιμοποιημένο δε,γιατί είχε κάτι τεράστιες δαχτυλιές απο κάτω.(Πάντα ελέγχω τα νέα δισκάκια,γιατί την έχω πατήσει στο παρελθόν σε άλλα καταστήματα).
Δεν πιστεύω τόσο καιρό που τους βάζω λεφτά να γίνεται στην ουσία ένας κύκλος με μεταχειρισμένες ταινίες????:104:
Βέβαια ήταν η πρώτη φορά που διαπίστωσα κάτι τέτοιο στις 50 περίπου ταινίες που έχω πάρει συνολικά.
Γιατί αν εγώ το χρησιμοποιήσω και το επιστρέψω επειδή δεν μου άρεσε,που θα πάει αυτό το δισκάκι?Σιγά μην το πετάνε...Το καθαρίζουν και το ξαναστέλνουν?

Τους το έστειλα πίσω με βάση τον τρόπο που μου ζήτησαν και κάπου μου είπαν οτι θα πληρώσω το γραμματόσημο (1.70€) και θα μου το επιστρέψουν στην πιστωτική αλλά ο ταχυδρόμος μου είπε "συστημένο ή απλό?" του είπα "απλό" και με χρέωσε 2.5€.Δεν το λέω για τα παραπάνω λεφτά,αλλά μήπως ήταν κάποιο άλλο είδος γραμματόσημου που έπρεπε να κολλήσω?...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv