Βοήθεια για αγορά TV διαστάσεων max 80cm x 55cm...

Reaction score
0
Οπως λεει και ο τιτλος, ψαχνω να αγορασω για το πατρικο μου σπιτι για τους γονεις μου μια LCD που να χωραει σε ενα χωρο 80 εκατοστα πλατος x 55 εκατοστα υψος και βαθος μεγαλο οποτε δεν μας νοιαζει. Παλιοτερα ειχανε μια CRT 23" αν δεν κανω λαθος. Το θεμα ειναι οτι οι μικροτερες 32" LCD που βρισκω ειναι 79.4cm πλατος και 57 περιπου εκατοστα υψος. Δηλαδη ειναι ισα ισα. Αλλα θα πρεπει να βγει η βαση, οποτε παμε σε λυση να μπει στον τοιχο αλλα με βραχιονα για να μπορει να βγει στην ιδια ευθεια με την επιπλοσυνθεση και οχι να ειναι κολλημενη στον τοιχο. Οποτε δεν ξερω αν θα χωρεσει πρωτα απο ολα, αν θα ειναι καλαισθητη χωρις την βαση και αν τελικα θα χωρεσει μεσα στο "μπαουλακι" ας το πω χωρο που εχει εκει.

Η αλλη λυση ειναι να αγοραστει μια 26" LCD που εχουν διαστασεις 67 εκατοστα x 50 εκατοστα με την βαση αλλα θα παει χαμενος αρκετος χωρος γυρω γυρω (6.5 εκατοστα απο καθε ακρη και 5 εκατοστα απο πανω).

Το ερωτημα μου ειναι αν καποιος αλλος ειχε παρομοια εμπειρια με μενα μιας και οι χωροι αυτοι στις συνθεσεις ειναι fix οποτε και ισως του εχει τυχει το ιδιο με μενα. Η αποσταση θεασης ειναι περιπου 2 μετρα απο τον καναπε και 1-1.5 μετρο απο την πολυθρονα οποτε φοβαμαι μην βγει πολυ μικρη η 26αρα...

Για ποιοτητα δεν ενδιαφερονται μιας και θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα για θεαση τηλεοπτικων καναλιων. Ειμαι αναμεσα στις Samsung LE26B450 ή LE32B450 αν χωρεσει τελικα η 32αρα και 26LG3050.

Reaction score
3
Απάντηση: Βοήθεια για αγορά TV διαστάσεων max 80cm x 55cm...

Γειά σου φίλε μου. Εγώ είχα μια εσοχή που έπρεπε να βάλω τηλεόραση, 80cm. Τελικά έβαλα 32άρα 32lg3000 που είχε πλάτος απο ότι θυμάμαι 79,5. Για το ύψος είχα λίγοπαραπάνω απο εσένα και δεν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά νομίζω πως πρέπει να πας σαφώς σε 32άρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.306
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale