Βοήθεια για επιλογή lcd

Reaction score
0
Θέλω την βοήθεια σας. Καταρχάς έχω ψάξει πολλά forum και έχω δει αρκετά reviews αλλά με τόση ποικιλία έχω μπερδευτεί. Ψάχνω για lcd να είναι τουλάχιστον hd ready και το budget που διαθέτω είναι έως 800E. Με ενδιαφέρει περισσότερο να την συνδέσω με το pc μου και να βλέπω ταινίες και κανένα παιχνιδάκι και να έχω και ένα αξιοπρεπής σήμα τηλεόρασης.

Reaction score
0
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η απόσταση θέασης είναι 3-4 μέτρα. Σε 37 ιντσών υπάρχει τίποτα αξιόλογο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή lcd

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Η απόσταση θέασης είναι 3-4 μέτρα. Σε 37 ιντσών υπάρχει τίποτα αξιόλογο.
Σε 37-42'' να πας.. όχι 32 λοιπόν...

Reaction score
0
Ναι για 37 λέω. Την lg αυτήν την έχω δει… από χαρακτηριστικά και τιμή πιστεύω ότι είναι από τις καλύτερες αλλά το ότι είναι lg με ανησυχεί λίγο. Καμία κριτική από κανέναν που την έχει αγοράσει υπάρχει…….

Reaction score
0
Είχες γράψει σε ένα post ότι έχεις την LG 37LF65/66 και προφανώς για να προτείνεις lg θα είσαι αρκετά ευχαριστημένος…..μπορεις να γράψεις εντυπώσεις από την συγκεκριμένη τηλεόραση. Και επίσης η διάφορα της με την LG 37LF75/76 αν δεν κάνω λάθος είναι ότι έχει ένα φίλτρο παραπάνω αλλά και το μισό contrast…

Reaction score
0
Μόλις διάβασα ένα review από http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/02/26/LG-37LF75-37in-LCD-TV/p1 τα μόνο αρνητικά που διάβασα αφορούν το επίπεδο απόκρισης του μαύρου ειδικά σε ταινίες, την αντίθεση και κάτι προβληματάκια στον ψηφιακό δέκτη και στον ήχο που νομίζω ότι δεν είναι ουσιώδη. Πάντως για τα λεφτά της μάλλον είναι μονόδρομος.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια για επιλογή lcd

Είχες γράψει σε ένα post ότι έχεις την LG 37LF65/66 και προφανώς για να προτείνεις lg θα είσαι αρκετά ευχαριστημένος…..μπορεις να γράψεις εντυπώσεις από την συγκεκριμένη τηλεόραση. Και επίσης η διάφορα της με την LG 37LF75/76 αν δεν κάνω λάθος είναι ότι έχει ένα φίλτρο παραπάνω αλλά και το μισό contrast
....το οποιο είναι σημαντικότατο.... και για αυτό δεν σου προτείνω τη δική μου...:137:
Είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τη δική μου, αλλά οπως λένε καποιοι, εχθρός του καλού το καλύτερο... ειδικά οταν μπορείς να το πάρεις τοσο φθηνά...(βεβαια αν μου διναν στα ιδια λεφτα την KURO, Θα τη διάλεγα..:138:)
με άλλα λόγια η 75/76 είναι value for money.

Reaction score
0
Μετά από προσμονή τριών εβδομάδων περίπου και αλλαγής της παραγγελίας στην lg 37lg5000 σήμερα από τι μου είπαν μου έρχεται σπιτι…επιτελους. Το πρόβλημα τώρα είναι η σύνδεση με το pc. Έχω ένα σχετικά παλιό σύστημα που θα το αλλάξω σε λίγο καιρό αλλά προσωρινά τουλάχιστον θέλω να βλέπω ταινίες έστω και αν δεν είναι high definition.
Η κάρτα γραφικών είναι μια ati 9600…και η απόσταση από την τηλεόραση καμία 12αρια μετρά.

Οι επιλογές που έχω σκεφτεί είναι
Καλώδιο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=100&product=973289
Ανταπτοράκι για dvi http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751901

Ξέρω ότι δεν θα πέρνα ήχος στην τηλεόραση και ότι δεν θα βλέπω hd ταινίες αλλά αφτό που σκέφτομαι είναι λόγο της απόστασης μήπως έχω τρελή παραμόρφωση και επίσης μήπως η κάρτα γραφικών επειδή είναι παλιά μου δημιουργήσει προβλήματα.

Εννοείται με το που μου έρθει η τηλεόραση, από ώρα σε ώρα, επιστρέφω με review…

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για επιλογή lcd

Καλώς να σου έλθει και καλές θεάσεις!
Περιμένουμε εντυπώσεις από την νέα LG5000!

Oσον αφορά το ποστ σου, καλό θα ήταν να το υποβάλλεις στο section HTPC....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll