Βοήθεια για ηχεία

Reaction score
0
Γειασας και απο μενα !Θελω να που πιτε τη ηχεια και τη sub να βαλο!εχω ανα jbl gto 75.2 και λεω με αυτον να βαλω το sub kai enan Focal FP 2.150 για να δοσω στα μπροστινα !τη ηχια προτινετε και τη sub?Για μπροστα λεω για FOCAL pali alla pia?peripoy sta 500 sinolo!:141:

Reaction score
1.844
Απάντηση: help gia hxia

Μα για να πάρεις γνώμη, πρέπει να αναφέρεις μοντέλο αυτοκινήτου και τα υπόλοιπα συνοδά (με περισσότερες λεπτομέρειες, ει δυνατόν και με links). :403:

Reaction score
49
Απάντηση: help gia hxia

Αρχικά να σε καλως ορίσω στο AVsite.
Καλή συνέχεια στο forum μας!

Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μη γράφεις με greeklish γιατί είναι κουραστικά και πολύς κόσμος δεν μπαίνει καν στη διαδικασία απάντησης......Πάμε παρακάτω?

Γειασας και απο μενα !Θελω να που πιτε τη ηχεια και τη sub να βαλο!εχω ανα jbl gto 75.2 και λεω με αυτον να βαλω το sub kai enan Focal FP 2.150 για να δοσω στα μπροστινα !τη ηχια προτινετε και τη sub?Για μπροστα λεω για FOCAL pali alla pia?peripoy sta 500 sinolo!:141:

Όπως πολύ σωστά σου είπε και ο anemelos.........

Μα για να πάρεις γνώμη, πρέπει να αναφέρεις μοντέλο αυτοκινήτου και τα υπόλοιπα συνοδά (με περισσότερες λεπτομέρειες, ει δυνατόν και με links). :403:

........χρειαζόμαστε μοντέλο αυτοκινήτου (και τύπο: sedan, hatchback κοκ γιατί υπάρχουν μοντέλα που έχουν διάφορους τύπους, πχ Focus), λεπτομερή περιγραφή όσως στοιχείων ηχοσυστήματος διαθέτεις ήδη και πόσα χρήματα σκοπεύεις να «επενδύσεις» για τα αυτιά σου!!

Reaction score
49
Απάντηση: Βοήθεια για ηχεία

Άλλαξα και τον τίτλο του thread για να μην φαίνονται τα greeklish στην σελίδα της κατηγορίας!

Reaction score
0

O.K εχω ανα yaris 3ποττο που περνι ηχια και στις πορτες!το cd ειναι http://www.kalogeropoulos.gr/displayITM2.asp?ITMID=7183 αυτο Pioneer - DEH-P6900IB δεν εχει κατη αλο απο ηχο απανο!Στις πορτες μαλον περνει 16cm !kai sto tablo 13aria ta opia lew na katargisw!Σκευτομαι να μην βαλω και πισο ηχια να δουλεψω τα 16 στισ πορτες διερουμενα και να ριξω το τουιτερ απανο στο ταβλο!και με ενα sub πισο θα ειναι μια χαρα !Για ηχια περιπου λεω στα 500 ε να δοσω!ευχαρι:121:στο!!!!

Reaction score
1.844

Στο πεντακοσάρικο είναι μέσα και το subwoofer?
Θα χρειαστείς και ενισχυτή, υπάρχει ή θ' αγοράσεις;

Reaction score
0

ΤΟ sub θα το δουλεψω με τον jbl gto 75.2!ναι 500 και για τα δυο!και focal FP 2.150 τα δυο μποστινα!

Reaction score
49

ΤΟ sub θα το δουλεψω με τον jbl gto 75.2!ναι 500 και για τα δυο!και focal FP 2.150 τα δυο μποστινα!

Θεωρώ πως ο ενισχυτής της Focal είναι υπερβολή για τα δεδομένα που μας αναφέρεις.....
Γιατί απλούστατα ο FP 2.150 κοστίζει γύρω στα 600€
Συνεπώς ξεπερνάς τα 500€ πριν καν αγοράσεις τον ενισχυτή......
Εκτός και αν έχεις κάποια περίεργη «άκρη» και τον πάρεις σε τιμή χώμα, αλλά τότε καλά θα κάνεις να μας πεις πόσο τον βρίσκεις για να ξέρουμε τι υπόλοιπο μένει για ηχεία.....

Αν και προσωπικά (παρόλο που μου αρέσουν τα Focal) δεν θα επέλεγα ενισχυτή Focal....

Reaction score
0

Τους ενισχιτες τους εχω και τους δυο!!!Τα ηχια δεν εχω και γιαυτο ψαχνω!!!!!!τη ηχια να βαλω?500 ευρο περιπου για sub και τα 16αρια!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo