Βοήθεια για πρόγραμμα μιξης MP3

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36
Γεια σας.
Παρα την εικοσαετη και βαλε ενασχοληση μου με το hifi/high end, ειναι η πρωτη φορα που πρεπει να δωσω λύση στο ... παρτυ της κορης μου.

Θαθελα ενα πρόγραμμα mixer για να μπορω ν απαιξω απο το laptop ας πουμε 100 κομματια MP3 χωρις να μιξαρω εξω ή καποιος άλλος, κοινώς το πρόγραμμα να κανει auto-mixing τα κομματια που θα επιλεξω με την σειρα που θελω...

Any help ? Για Windows.

Ευχαριστω!

Reaction score
1.815
Απάντηση: Βοήθεια για πρόγραμμα μιξης MP3

Κατέβασε το Mixmeister... Το πρόγραμμα μπορεί να κάνει sort το bpm των κομματιών ωστε να κάνει ομαλή μετάβαση μίξης από το ένα στο άλλο (αυτόματα εννοείται), καθώς και αν δεν κάνεις sort του ρυθμού, τότε το ίδιο το πρόγραμμα αναλαμβάνει να μιξάρει άσχετα από το ρυθμό του επόμενου κομματιού, προσαρμόζοντας αυτόματα το κομμάτι που παίζει με το επόμενο!!
Επίσης αποθηκεύοντας (αν σου αρέσει) την playlist που έχεις φτιάξει, μπορείς όποια ώρα θες να να την ξαναπαίξεις καθώς και να την περάσεις σε CD με εγγραφή απ' ευθείας σε δισκάκι 'ηχου, ή mp3, ή οτιδήποτε άλλης μορφής αρχείο(εννοείται με τις μίξεις που είναι προγραμματισμένο να κάνει).
Το πρόγραμμα έχει interface με timeline που είναι πάρα πολύ εύκολο να αλλάξεις τα πάντα με ένα απλό drag & drop.
Εχω κάνει απίστευτα πάρτυ με αυτό και δεν το αλλάζω με τίποτα!
Εαν το βρεις... απενεργοποίησε το antivirus γιατί το "σφυράκι" του, που σπάει τον τσαμπουκά του, θα στο δει σαν troyan ή δεν ξέρω κι εγώ τι... μη σε προβληματίσει, βάλτο άφοβα!

geoli

Επαγγελματίας
Reaction score
36

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο !

Reaction score
53
Re: Απάντηση: Βοήθεια για πρόγραμμα μιξης MP3

Mixmeister!!!!:444::444:
Ατέλειωτες ώρες, αυτοσχεδιαζόμενου mixage, βασιζόμενου στο beat!!!

Θυμαμαι τα ατέλειωτα party της ζωής μου.

Εχει και export σε wav!!!

Reaction score
1.815

Επίσης αφού θες να φτιάξεις μόνος σου τη σειρά των κομματιών και να κάνει μόνο μίξη, μπορείς άνετα να βάλεις το jriver.
ΠΑΡΑ πολύ καλός ήχος, απίστευτες δυνατότητες ευελιξίας στο θέμα της οργάνωσης των mp3 και αυτόματες μίξεις απ το ένα κομμάτι στο άλλο χωρίς να σε απασχολήσει τίποτα! Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση οτι θα φτιάξεις εσύ τη σειρά παιξίματος.
http://www.jriver.com/
Άντε και καλή διασκέδαση!!!!!!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Βοήθεια για πρόγραμμα μιξης MP3

Mixmeister!!!!:444::444:
Ατέλειωτες ώρες, αυτοσχεδιαζόμενου mixage, βασιζόμενου στο beat!!!

Θυμαμαι τα ατέλειωτα party της ζωής μου.

Εχει και export σε wav!!!
Μιξαρει ολα τα φορμα η μονο mp3 ?

Reaction score
1.188

Και το foobar mixάρει αρκεί να ενεργοποιήσεις το Crossfader DSP στο DSP manager (menu file -> preferences -> Playback)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.579
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani