Βοήθεια για σύνδεση Home Cinema με TV!

Reaction score
0
Καλησπέρα!

Εχω την Sony Bravia 32D3000 και πανω εχω συνδεδεμενα:
1) ΝΟVA με SCART καλωδιο
2) Playstaion 3 με HDMI καλωδιο

Χθες αγορασα το Home Cinema Sony DAV-DZ260 και το συνεδεσα στην τηλεοραση μου με HDMI. Εχω ομως προβληματα με τον ηχο. Ολα καλα οταν βλεπω DVD η ακουω ραδιοφωνο(ο ηχος και η εικονα ειναι μια χαρα). Οταν παω ομως να ακουσω ηχο απο προγραμματα της τηλεορασης, της NOVA ή του Playstaion OXI MEΣΩ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ δεν ακουγεται τπτ(εχω κανει τις ρυθμισεις μεσα απο την TV για αναπαραγωγη του ηχου απο το ηχοσυστημα).

Mηπως πρεπει να παρω καποιο αλλο καλωδιο? Κατι διαβασα ψαχνοντας στο google οτι μπορει να χρειαζεται καλωδιο ηχου αλλα δεν εξηγουσε περισσοτερες λεπτομερειες, αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!

Ευχαριστω!!

Reaction score
5.672
πρεπει να στειλεις τον ηχο με καλωδια rca η optical απο το ps3 και το nova στο sony dav .
ειναι λογικο να μην παιζει ...

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για σύνδεση Home Cinema με TV!

Μα το RCA δεν ειναι καλωδιο μεταφορας εικονας? Η κανω λαθος? Το θεμα ειναι οτι το ηχοσυστημα δεν εχει υποδοχες RCA εχει μονο SCART και optical και μαλιστα μια απο το καθενα? Παντως η τηλεοραση μου δεν νομιζω να δεχεται optical. Πως θα συνδεσω λοιπον την TV, το NOVA και το PS3 υπαρχει τροπος?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης