Βοήθεια για CD PLAYER.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Απάντηση: Βοήθεια για CD PLAYER.

Καλε μου φιλε...
Καπως ετσι ειναι παντως τα πραγματα με αυστηρα κριτηρια.Λιγα η πηγη πολλα ο αποκωδικοποιητης (και η τροφοδοσια του).
Εγω παντως παιζω με Marantz CD 63 MK II (25ετιας) και το Dac Magic των 400€ και δεν ψαχνομαι.Ειναι πηγαδι χωρις πατο το hi-fi.Το εζησα στο πετσι μου στα νειατα μου (80 κατι)και το εμαθα καλα το μαθημα.
Ευτυχια ειναι η μουσικη και οχι τα μεσα αναπαταγωγης.

Τωρα ακουω Σαρλ Αζναβουρ στο πικαπ........ΝΙΡΒΑΝΑ

Reaction score
28
εχεις απολυτο! δικιο φιλε μου ! και εγω αφου ψαχτηκα κατεληξα καπου και μονον ακαδημαικα συζητω για αλλες πηγες ειδικα τωρα με τετοια αναβροχια στην αγορα εργασιας ! οπως βλεπεις ηλικιακα ειμαστε κοντα απλως καθυστερησα την αναβαθμιση μου λογω μιας σειρας προβληματων υγειας που ειναι αναποφευκτα σε αυτες πλεον τις ηλικιες !!! σου ευχομαι καλες ακροασεις και υγεια πανω απ'ολα!!!!

ΥΓ το παρων μου πλευερ ειναι το marantz cd52mkii + v-dac !!

και το πικαπ thorens td 166mkii σε αναμονη επαναφορας για ιμαντα και κεφαλη!

Reaction score
3.980

Αυτά μ' αρέσουν!!
Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε πούρθε στον κόσμο το 63 ΜΚΙΙ?
Νόμιζα ότι ήταν 15!!
Τυχαίο?:114:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Βοήθεια για CD PLAYER.

Αυτά μ' αρέσουν!!
Πέρασαν 25 χρόνια απο τότε πούρθε στον κόσμο το 63 ΜΚΙΙ?
Νόμιζα ότι ήταν 15!!
Τυχαίο?:114:
Δε νομίζω. Γραναζάκι έχεις αλλάξει? Από τεφλον για να είναι αθάνατο.... 11888 :142:

Reaction score
28

Δε νομίζω. Γραναζάκι έχεις αλλάξει? Από τεφλον για να είναι αθάνατο.... 11888 :142:
γραναζακι εχω αλλαξει εγω με πατεντα 5 ευρω αντιστοιχο της philips με πολλη πατεντα ομως (κοψιμο-κοντεμα-κολλημα )!!!!αντι 45 ευρω που ζηταγε η αντιπροσωπεια τοτε 5 χρονια πριν!!!

Reaction score
7.119

Μπορώ να πω ότι με μπερδέψατε ακόμη περισσότερο:114:
Χώρια την πλάκα τώρα.
Κομπιούτερ (για κάποιο φίλο που το έθεσε) υπάρχει
και είναι πλήρως εξοπλισμένο για music station
με άριστη κάρτα ήχου με αναλογική audio θα έλεγα έξοδο.
Cd player είχα και εγώ ένα kenwood 25 ετίας αλλά λόγω
του ότι μερικές φορές σκαλώνει ο μηχανισμός και κρατάει
μέσα τα cd αποφάσισα να το αλλάξω.
Να κάνω 2 επισημάνσεις.
Θέλω οπωσδήποτε να είναι cd και όχι ρομάκι από dvd αφενός
και να γλυτώνω το άνοιξε πισι, άνοιξε οθόνη , ψάξε κλιτσι κλίτσι το ποντίκι
και φάε στην μάπα και τον θόρυβο από 5-6 ανεμιστηράκια:139: αφετέρου.
από τις απαντήσεις σας πάντως συμπεραίνω ότι σε αυτή την κατηγορία τιμής προτείνεται το τάσκαμ.
Να υποθέσω ότι είναι το αντίστοιχο τεκνικς μκ2 σε ψηφιακή μορφή?

Αν ναι το θέλω το άτιμο:114:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Το pioneer κανει ~400€ ,το tascam περιπου 700
Για ποια ιδια κατηγορια ακριβως...
Επισης νομιζω οτι στην γυρα πιο ευκολα θα βρεις εμπορικη φιρμα(Pioner,Marantz,Denon etc)απο επαγγελματικο.

Reaction score
3.980
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για CD PLAYER.

Δε νομίζω. Γραναζάκι έχεις αλλάξει? Από τεφλον για να είναι αθάνατο.... 11888 :142:[/QUOTE
]

Μπέ,
δε χρειάστηκε, καθότι ποτέ δεν είχα maranz!!!!!
Eίχε περάσει ένα δανεικό απ το ράκ μου κ νομίζω ότι ήταν γύρω στο '95..
Γιά τούτο λέγω 15 κ όχι 25 χρόνια.:138:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Εμενα παλι οχι.
Νομιζα οτι το ειχα απο την Κυψελη αλλα μαλλον το πηρα στην Νεα Σμυρνη
Καταραμενο Emmental.Ηρθες νωριτερα απο'οτι περιμενα
Α...τι λεγαμε.......:402:

Reaction score
7.119

Το pioneer κανει ~400€ ,το tascam περιπου 700
Για ποια ιδια κατηγορια ακριβως...
Επισης νομιζω οτι στην γυρα πιο ευκολα θα βρεις εμπορικη φιρμα(Pioner,Marantz,Denon etc)απο επαγγελματικο.
Οκ, απλά ενοώ σε αυτό το όριο τιμών.
Από 400 έως 700 και βλέπουμε.

Reaction score
7.190

Δεν χρειαζεται μεγαλος υπολογιστης με ανεμιστηρες κλπ,ακομα και ενα απλο netbook θα κανει μια χαρα τη δουλεια. Πιστευω ομως η καλυτερη λυση ειναι συσκευες τυπου squeezebox της logitech παντα με εξωτερικο μετατροπεα. Γλυτωνεις και απο το αγχος της ελειψης ανταλλακτικων για το cdp,καποια στιγμη ο μηχανιμος αναγνωσης θα τα παιξει,ποιος εγγυαται οτι θα υπαρχει ανταλλακτικο.Για ρωτηστε αυτους που που ειχαν αγορασει μια περιουσια τα υπερ-cd πριν καμια δεκαετια,για ποσα απο αυτα υπαρχουν μηχανισμοι?

Reaction score
4.417

Δεν χρειαζεται μεγαλος υπολογιστης με ανεμιστηρες κλπ,ακομα και ενα απλο netbook θα κανει μια χαρα τη δουλεια. Πιστευω ομως η καλυτερη λυση ειναι συσκευες τυπου squeezebox της logitech παντα με εξωτερικο μετατροπεα. Γλυτωνεις και απο το αγχος της ελειψης ανταλλακτικων για το cdp,καποια στιγμη ο μηχανιμος αναγνωσης θα τα παιξει,ποιος εγγυαται οτι θα υπαρχει ανταλλακτικο.Για ρωτηστε αυτους που που ειχαν αγορασει μια περιουσια τα υπερ-cd πριν καμια δεκαετια,για ποσα απο αυτα υπαρχουν μηχανισμοι?
Κι εγω σε σιντι πλαευερ διετιας, πληρωσα αυτη την βδομαδα 552 ευρω για αλλαγη μηχανισμου + 140 ευρω στο τμημα σερβις για το δεκαλεπτο που εκαναν την αλλαγη + το γεγονος οτι εμεινε 5 μηνες στο σερβις μεχρι η μαμα εταιρια (απο Γερμανια) να βρει τον μηχανισμο και να τον στειλει στην αντιπροσωπεια. Χωρια τα μεταφορικα Θεσσαλονικη - Αθηνα.

Reaction score
28

Κι εγω σε σιντι πλαευερ διετιας, πληρωσα αυτη την βδομαδα 552 ευρω για αλλαγη μηχανισμου + 140 ευρω στο τμημα σερβις για το δεκαλεπτο που εκαναν την αλλαγη + το γεγονος οτι εμεινε 5 μηνες στο σερβις μεχρι η μαμα εταιρια (απο Γερμανια) να βρει τον μηχανισμο και να τον στειλει στην αντιπροσωπεια. Χωρια τα μεταφορικα Θεσσαλονικη - Αθηνα.
πρωτον ποσο τιμαται το πλευερ αυτο συνολικα? και δευτερον γιατι πληρωσες νομιζω οτι η διετια καλυπτεται απο εγγυηση και στα πιο <δευτερα> μηχανηματα ?

Reaction score
4.417
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοήθεια για CD PLAYER.

πρωτον ποσο τιμαται το πλευερ αυτο συνολικα? και δευτερον γιατι πληρωσες νομιζω οτι η διετια καλυπτεται απο εγγυηση και στα πιο <δευτερα> μηχανηματα ?
Καινουριο κοστιζε κοντα στα 6.000. Η εγγυηση για τον μηχανισμο ειναι μονο 6 μηνες!!!
Κατι σαν τους βιντεοπροβολεις, σου δινουν 2 χρονια εγγυηση αλλα για την λαμπα μονο 6 μηνες!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Και ο μηχανισμος λαμπα ειναι ? Ρε ξυλο που θελουν.Hi end μη χε.....

Reaction score
7.190

το netbook θα κρατησει πολλα χρονια,ειδικα αν δεν διαβαζει απο το δισκο του αλλα απο καποιον εξωτερικο.Αλλα και να μην σου κρατησει τι εγινε? 250 ευρακια ειναι περιπου,θα τα εχει αποσβεσει σε μικρο χρονικα διαστημα και φυσικα θα το εχεις και για αρκετες αλλες χρησεις.

Σαφως η επιλογη ακριβων επωνυμων music server (Linn,Naim Audio) ειναι καλυτερες αλλα αυτα δεν ειναι ευκολο να τα αποκτησεις σε μια χωρα που την ελεγχει το ΔΝΤ.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red