Βοήθεια με επισκευή τηλεόρασης

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδιά, σας διαβάζω αρκετό καιρό και γράφτηκα κιόλας για να μπορώ να ρωτήσω τίποτε αν χρειαστεί, λοιπόν πήγα σήμερα στο Media Market, εδώ στην Άγρια Δύση που μένω να δω μια τηλεόραση που συζητιέται πολύ εδώ μέσα, την plasma Panasonic 42PX70E, έκατσα καμιά ώρα και τα πείραξα όλα, έβλεπα σήμα τηλεόρασης, Ελληνικά κανάλια.

Δεν λέω, είναι από τις καλύτερες, αλλά έχει μεγάλη απόσταση από μια παλιά CRT που είχα σπίτι, τι να πω, μάλλον για να βλέπεις σήμα τηλεοπτικό Ελληνικό, ακόμα οι CRT δεν πιάνονται, τουλάχιστον με αυτό που μου αρέσει προσωπικά, καλά για LCD δεν το συζητώ καν, απορώ με αυτούς που βλέπουν όλη μέρα Ελληνικά κανάλια με μουτζουρωμένα χρώματα, στο 16:9 μάλιστα, παραμορφωμένο, και τους αρέσει κιόλας, δε βαριέσαι, ότι θέλει ο πελάτης...

Λοιπόν, και μετά από όλα αυτά, λέω, καλύτερα να φτιάξω την παλιά μου CRT που χάλασε, γιατί ακόμα τέτοια εικόνα δεν βλέπω να μπορώ να έχω, βλέπω τηλεόραση, Ελληνικά κανάλια το 99% του χρόνου, πολύ σπάνια κανένα DVD, τίποτε άλλο.

Σκέφτηκα λοιπόν, μήπως και ξέρετε κανέναν μάστορα καλό να μου τη φτιάξει, είναι μια SONY 29ρα, 12ετίας περίπου, και στη SONY λένε να την πετάξω, δεν θέλουν να ασχοληθούν, για να πουλήσουν και καμιά καινούργια, πάντως η εικόνα της μου άρεσε πολύ και την είχα πληρώσει και πολύ ακριβά στην εποχή της, τελοσπάντων, να μην σας κουράζω, και ευχαριστώ προκαταβολικά, αν έχετε κανέναν μάστορα ξύπνιο, να ασχοληθεί, ο τύπος της είναι ακριβώς : SONY KV-S 2941 D. Μακάρι να βρω καμία plasma ή lcd ή ότι νάναι που να δείχνει εικόνα ελληνικών καναλιών όπως αυτή, θα πάω να την αγοράσω αύριο το πρωί!

Μέχρι τότε όμως, αν μπορέσω και φτιάξω τη γιαγιά, μια χαρά θα είναι...

Reaction score
14
καλώς ήρθες, η γιαγία απο τι πάσχει?

Σου εκαναν καμμιά διάγνωση ή είδαν απλά ότι ίσως τα ανταλλακτικά θα πήγαιναν πάνω απο 300-400 ευρώ οπότε είπαν ασ μην ασχοληθούν. Αν σου αβγαλαν κοστολόγιο ακι φυσικά λίστα απο ανταλλακτικά, ξερω αναν πολύ καλό τεχνίτη στην Καλλιθέα, που μπορεί να σου βρεί και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά αλλά το βασικότερο εχει την όρεξη και το μεράκι να ασχοληθεί. Ομως για να σε προλάβω είχα μια 33 ιντσών 4:3 Philips που τα τίναξε η οθόνη της (λυχνία) και το κόστος μεταχειρισμένης και εργασίας ήταν κοντά 500 ευρώ, οπότε προσωπικά νομίζω ότι κανείς δεν θα ασχοληθεί ποτέ με επισκευή γιαγιάς.!!

Samsung Slimfit CW29Z504 (CRT 29") 349 Ευρώ
NORDMENDE N2911C 29'' CRT TV 261 Ευρώ
NORDMENDE N2921C 29'' SLIM CRT TV 319 Ευρώ

Reaction score
0
Ευχαριστώ για την απάντηση, στη SONΥ δεν μου είπανε τίποτε συγκεκριμένο και έχω και την αμυδρή εντύπωση ότι δεν ασχολήθηκαν και ιδιαίτερα, σου λέει 12 ετών είναι, ας πάρει καμιά άλλη, που να ξέρανε ότι την έχω αγαπήσει!

Αυτό που παρουσίασε είναι ότι έσβησε μια μέρα η οθόνη της εκεί που έπαιζε, και τώρα όταν την ανάβεις βγάζει ένα σήμα με τα led που έχει μπροστά, κάτι σε αυτοδιαγνωστικό ας πούμε, αναβοσβήνουν με συγκεκριμένη σειρά, και αυτό επαναλαμβάνεται, από τη μικρή εμπειρία μου, ίσως να είναι στο τροφοδοτικό της, ίσως στην υψηλή τάση της, κάτι μου ψιλοείπανε για το τροφοδοτικό της στη SONY ότι σαν να έχει πρόβλημα, αλλά μέχρι εκεί.

Όσο για το μάστορα στην Καλλιθέα, πολύ ευχαρίστως να πάω να του κάνω μια επίσκεψη να μου πει αν θέλει να του την πάω κτλ.

VG

Reaction score
0
Φιλε ειναι κριμα στον 21ο αιωνα να ερωτευεσαι τηλεορασεις εις βαρος της τσεπης σου και των ματιων σου.

Παρε μια επιπεδη τηλεοραση 32''-42'' χωρις ακτινοβολια (οποια σου αρεσει) και δεν πειραζει,ας μην βλεπεις πολυ καθαρα την στηθότριχα του Ευαγγελάτου, θα δεις καλυτερα τα dvd.

Αλλωστε το να συγκρινεις 29'' CRT με 42" flat με ελληνικό τηλεοπτικο σημα, ειναι κατεξοχην ανιση συγκριση,εκτος εαν βλεπεις μονο tv οποτε πραγματικα παω πασο.

Reaction score
0
Έχετε δίκιο παιδιά, δεν ήθελα να θίξω κανέναν, απλά τη γνώμη μου είπα, μην με παρεξηγείτε, εσείς είστε όλοι ειδικοί πάνω σε αυτά τα πράγματα και γι αυτό σας ζήτησα και τη βοήθειά σας.

Είναι αλήθεια ότι βλέπω 99% ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, το έγραψα και πριν, και πάλι ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιον με αυτά που έγραψα, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, το μόνο που έκανα ήταν να πω τη γνώμη μου χωρίς να είμαι ειδικός ή τίποτε άλλο, με την plasma τηλεόραση που αναφέρω πιο πάνω, έχω εμπειρία μιας ώρας μέσα στο μαγαζί, μπορεί τελικά να την αγοράσω, απλά η γνώμη μου είναι ότι δείχνει χειρότερα από μια 29 CRT, σε ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, και πάλι, όπως είπα παραπάνω, κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες που έχω δει, όσο αφορά επίπεδες τηλεοράσεις, ενώ χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, το λέω και πάλι, θεωρώ προσωπικά την εικόνα που έχουν οι LCD σε ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, απαράδεκτη.

Και όλα αυτά, με το θάρρος της γνώμης μου, χωρίς να είμαι ειδικός, και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εσάς εδώ μέσα.

Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση και τη βοήθεια, και το ξαναλέω, δεν είμαι ειδικός και δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με αυτό που ρώτησα.

Reaction score
7
Έχετε δίκιο παιδιά, δεν ήθελα να θίξω κανέναν, απλά τη γνώμη μου είπα, μην με παρεξηγείτε, εσείς είστε όλοι ειδικοί πάνω σε αυτά τα πράγματα και γι αυτό σας ζήτησα και τη βοήθειά σας.

Είναι αλήθεια ότι βλέπω 99% ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, το έγραψα και πριν, και πάλι ζητώ συγνώμη αν έθιξα κάποιον με αυτά που έγραψα, δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου, το μόνο που έκανα ήταν να πω τη γνώμη μου χωρίς να είμαι ειδικός ή τίποτε άλλο, με την plasma τηλεόραση που αναφέρω πιο πάνω, έχω εμπειρία μιας ώρας μέσα στο μαγαζί, μπορεί τελικά να την αγοράσω, απλά η γνώμη μου είναι ότι δείχνει χειρότερα από μια 29 CRT, σε ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, και πάλι, όπως είπα παραπάνω, κατά τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες που έχω δει, όσο αφορά επίπεδες τηλεοράσεις, ενώ χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, το λέω και πάλι, θεωρώ προσωπικά την εικόνα που έχουν οι LCD σε ελληνικό τηλεοπτικό σήμα, απαράδεκτη.

Και όλα αυτά, με το θάρρος της γνώμης μου, χωρίς να είμαι ειδικός, και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν από εσάς εδώ μέσα.

Ευχαριστώ και πάλι για την ανταπόκριση και τη βοήθεια, και το ξαναλέω, δεν είμαι ειδικός και δεν ήθελα να προσβάλω κανέναν με αυτό που ρώτησα.
Πραγματικά δεν νομίζω να έθιξες κανέναν...τη γνώμη σου είπες και συμφωνώ σε γενικές γραμές αν και πιστεύω ότι η Plasma που είδες, αν την ρυθμίσεις και την στήσεις σπίτι σου με τα δικά σου γούστα θα σε κάνει να ξεχάσεις τον παλιό σου έρωτα :happy_4:

Reaction score
14
Πραγματικά δεν νομίζω να έθιξες κανέναν...τη γνώμη σου είπες και συμφωνώ σε γενικές γραμές αν και πιστεύω ότι η Plasma που είδες, αν την ρυθμίσεις και την στήσεις σπίτι σου με τα δικά σου γούστα θα σε κάνει να ξεχάσεις τον παλιό σου έρωτα :happy_4:
μανιώδης τηλεορασάκιας και φανατικός της CRT. Εβλεπα εβλεπα ξανα και ξανα σε LCD, rear projection, κλπ κλπ και όλο ελεγα που είσαι CRT.

Αγόρασα την Panasonic 52PZ700 και ξαναείπα CRT γύρισες πίσω!!! Σημ 50PZ700 (λάθος!)

Συνιστώ να μην κάνεις τίποτε στην SONY να την κατεβάσεις κάτω στον κάδο του δήμου, να την σκεπάσεις να μήν πάει απο ψύξη, και να την αποχαιρετήσεις αφού πρώτα φέρεις σπίτι την νέα 42άρα ή 50άρα...!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια με επισκευή τηλεόρασης

Αγόρασα την Panasonic 52PZ700 και ξαναείπα CRT γύρισες πίσω!!!
αρε dream_GR σε διαβαζω συνεχεια βρε μπαγασα!,
αυριο θα παω να την δω....για να δουμε τι θα δουμε....

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Βοήθεια με επισκευή τηλεόρασης

Αγόρασα την Panasonic 52PZ700 και ξαναείπα CRT γύρισες πίσω!!!
αρε dream_GR σε διαβαζω συνεχεια βρε μπαγασα!,
αυριο θα παω να την δω....για να δουμε τι θα δουμε....
50PZ700 εννούσα!!!!!! να πάς και να την δείς απο τα 2-3 μέτρα μακριά εκεί δείχνει τα δόντια της!

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια με επισκευή τηλεόρασης

ελπιζω μονο να μπορεσω να την δω με τηλεοπτικο σημα και να βρω το μαγαζι γιατι δυστηχως σχεδον ολα παιζουν με dvd

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef