Βοήθεια σε ολοκλήρωση ηχείων B&W

Reaction score
5
Καλησπέρα σε όλους.
Προσπαθώ σιγά σιγά να μαζέψω το ακουστικό σύστημά μου.
Αυτή τη στιγμή έχω τα εξής.

Receiver : Onkyo 609
Front : B&W 603 S2
Center : B&W CC6 S1
Rear : Logitech z5500 satellites
Sub : Logitech z5500 sub

Τα rear θέλω να πάρουν δρόμο σύντομα, και σκέφτομαι να πάρω τα LM1, τα οποία προσπαθώ να βρώ, αλλά το βρίσκω δύσκολο ακόμα και σε μεταχειρισμένα (κατα προτίμηση). Ο λόγος που σκέφτομαι να πάρω αυτά είναι οτι βιδώνονται στο τοίχο (πολύ σημαντικό), δεν είναι ΠΑΡΑ πολύ μεγάλα, είναι όμορφα, και ολοκληρώνουν το B&W set.

Έχετε κάποιες προτάσεις πάνω σε αυτό?

Όσο για το Center, δεν είμαι ικανοποιημένος. Νιώθω ότι δεν ταιριάζει με τα Fronts καθόλου. Έχει τόση μεγάλη διαφορά απο το CC6 S2?

Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Βοήθεια σε ολοκλήρωση ηχείων B&W

Λογικό μιας και το LM1 έχει καταργηθεί απ το 2009.Αν αυτού πλέον υπάρχει είτε το M1 είτε το VM6

Reaction score
5

ευχαριστώ για την απάντηση, το M1, απο ότι έχω διαβάσει δεν είναι καλύτερο απο το LM1. απο όσα reviews έχω δεί, όλα το υποστηρίζουν αυτό. Προσωπικά δεν τα έχω ακούσει ποτέ. όσο για το VM6, δεν το ήξερα, αλλά δείχνει τεράστιο σε ύψος. Οι διαστάσεις του LM1 είναι οι μέγιστες που μπορώ να έχω για το χώρο που το θέλω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Tότε το M1.
Ναι μεν το LM1 είχε λίγο περισσότερο χαμηλό,κάτι όμως που σου είναι πρακτικά ανούσιο για περιφεριακά σε αυτής της κλίμακας τα home cinema.

Reaction score
12

Εχω τα Μ1 πισω (δες την υπογραφη για το υπολοιπο συστημα) και συμπληρωνουν ''μαγικα''τον ηχο,
τα προτεινω αφοβα...
Μαλιστα ειναι ανωτερα ακουστικα απο το 602s3 που εχω για κεντρικο ή τουλαχιστον αυτη την εντυπωση δεινουν.Βεβαια τα χρειαζονται τα βατακια τους ,μην σε ξεγελαει το μεγεθος.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis