Βοήθεια στην αγορά Τηλεόρασης 32''

Reaction score
0
Είμαι ελαφρώς noob, θα ήθελα τη βοήθειά σας στην επιλογή ΤV 32''. Ποιο μοντέλο μου προτείνετε με budget 800-1000 ευρώ μαξ; Την τηλεόραση τη χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες(έχω laptop που θα το συνδέω με HDMI) HD, παίζω παιχνιδάκια στο xbox και γενικά τηλεόραση δεν παρακολουθώ άντε εκτός από καναν αγώνα.
Η απόσταση θέασης συνήθως είναι 1,5-2 μέτρα και θα ήθελα αν είναι δυνατό να είναι σχετικά ξεκούραστη.
είχα πάρει μια Samsung R32 με την οποία έμεινα καταευχαριστημένος αλλά σε 1,5 χρόνο θα έχουν βγει νέες τεχνολογίες και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ

Reaction score
164
Απάντηση: Βοήθεια στην αγορά Τηλεόρασης 32''

Τα χρήματα τα βρίσκω πολλά για 32". Και η απόσταση θέασης "σηκώνει" άνετα 37". Καλύτερα να πας προς τα εκεί, αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα χώρου.

Αλλά να πάρεις καινούρια τηλεόραση επειδή έχουν βγει καινούρια μοντέλα, ενώ με τη δική σου είσαι ευχαριστημένος; Δεν κάνω κουμάντο στην τσέπη σου, αλλά δεν κάνεις μια βόλτα να δεις αν τα νέα μοντέλα προσφέρουν πραγματικά κάτι παραπάνω;

Μήπως, λέω μήπως, θα απολαύσεις περισσότερο αναβαθμίζοντας τον ήχο σου, πχ; Ή με κάποιο BR;

Αν επιμένεις στην τηλεόραση, πες μας. :126:

Reaction score
0

βασικά δεν είναι για μένα η ΤV αλλά για φίλο. Κι εγώ του είπα να πάει σε πιο πολλές '' και του έδειξα και τη δική μου αλλά αυτός ήθελε αρχικά 26''!! Η δικιά μου έχει παλιώσει και γιαυτό είπα να ρωτήσω εσάς να πάρει ό,τι καλύτερο τώρα για τα λεφτά που σκοπεύει να ξοδέψει.

Παρεπιπτόντως προτείντε μου αν υπάρχει και καμιά 37 '' που να αξίζει σε αυτό το budget μπας και τον πείσω. Αλλά προτείντε και 32" γιατί δεν τον κόβω για παραπάνω

Reaction score
0

δεν είπα ότι προτιμω LCD ή plasma. Γενικά ρώτησα για 32'' τηλεόραση. Αλλάζει τπτ όσον οφορά τις προτάσεις;

Reaction score
0

μπορείτε να μου προτείνετε και μια plasma 32-37" ως 1000 ευρώ; αξίζει να την προτιμήσω σε σχέση με LCD?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.278
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale