Βοηθεια για αγορα επαγγελματικου cd.

Reaction score
0
Αγαπητοι φιλοι,
Εχω δυο cd της Stanton και για να σας πω την αληθεια,δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος.
Ο λογος ειναι, οτι εχουν προτιμησεις στα δισκακια (με το μπλε υποστρωμα δεν τα παιζουν με τιποτα).
Θελω να τα παω στο εξοχικο λοιπον και να παρω δυο καινουργια.
Η πρωτη μου επολογη ειναι τα Pionner 100 και σε αυτο το κοστος θελω να κινηθω.Για την πλακα μου το κανω και η χρηση τους ειναι το πολυ 3-4 φορες το χρονο σε κανενα φιλικο σπιτι.
Εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε, πιο φτηνο,εστω και ας παιζει ελαφρα χειροτερα απο τα Pionner???
Η κατι αλλο ,που δεν γνωριζω ,στα ιδια χρηματα???
Ευχαριστω εκ των προτερων,για τυχον απαντησεις.

Reaction score
0
Με την ευκαιρια , να σας ρωτηξω και κατι αλλο αν ξερετε...
Υπαρχει ενα μικρουλι απο την Tascam το cd-dj1.
Το εχει δουλεψει κανενας απο σας ???Ξερετε τιποτα γι΄αυτο?????
Ειμαι σχεδον ετοιμος να το παρω (τωρα μολις το ειδα απο το μπανερακι που υπαρχει στο avsite)
Αξιζει????

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.563
Μου κάνει εντύπωση η μη συμβατότητα των STANTON, γιατί έχουν γενικά καλή φήμη για την τιμή τους.
Τα Pioneer γενικά είναι τα λιγότερο επιλεκτικά στην πράξη και τα πιο δοκιμασμένα. Δεν μου έχει τύχει μοντέλο της Pioneer που να μην παίζει κάποιο CD, ακόμα κι αν είναι γεμάτο γρατσουνιές. Καλό θα ήταν βέβαια να έχεις μαζί σου 2-3 διαφορετικά δισκάκια και να τα δοκιμάσεις επί τόπου.
Όσο για το TASCAM CD-DJ1, αν και δεν το έχω δουλέψει, έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά κι απ' όσο ξέρω τα πάει καλά στις πωλήσεις.

Reaction score
0
Να κανω και μια διευκρινηση.
Το προβλημα στα Stanton το ελυσα τελικα (αν και καμμια φορα μου κανει ενα αλλο κουφο:οταν βγαζω το δισκακι αυτο ακομα γυρναει...θα φυγει καμμια μερα κανενα και θα κοψει κανα κεφαλι!!!!!!) με αλλαγη laser.
Μαλλον αυτα που βαζουν απο το εργοστασιο πρεπει να ειναι για πεταμα.
Υποψη οτι η αλλαγη εγινε μετα απο 5-10 ωρες παιξιματος,γιατι δεν μπορουσα να βαλω παρα μονο συγκεκριμενα δισκακια.
Ο μηχανισμος ειναι ενα φτηνος της Sony.
Και φυσικα το πληρωσα απο την τσεπη μου,γιατι οταν πηρα τηλ στον Νακα αρχισανε το ναι μεν αλλα.....οποτε για να μην χασω τον χρονο μου και την υπομονη μου, το εκανα στον τεχνικο μου και καθαρισα!!!!

Reaction score
0
Τα αγορασα και σε πρωτη ακροαση μπορω να πω οτι εχω εντυπωσιαστει.
Παιζουν και Mp3,μενει να δουμε τι κανουν σε πραγματικες συνθηκες (αυτη τη στιγμη τα ακουω σπιτι) και αν αντεχουν στη σκληρη χρηση.
Οτι νεο εχω θα σας το αναφερω.

Reaction score
0
Και μιας και περασε αρκετος, συγκριτικα ,καιρος απο τοτε που τα πηρα να σας αναφερω οτι για επαγγελματικη χρηση μαλλον ΔΕΝ....

Φανταστητε τα εξης (πραγματικα και με μαρτυρες) σεναρια....

Οποτε γουσταρει αναγνωριζει ανα δισκακι οπoτε γουσταρει (το ιδιο) δισκακι το βγαζει error disk!!!
Εκει που παιζει μια χαρα αρχιζει να κανει διαφορα περιεργα τσικ τσικ και αργοτερα πηδαει και λιγο αμα λαχει!!!!!

Αλλες φορες δεν κανει κιχ ολη νυχτα!!!

Δεν νομιζω ,μετα απο ολα αυτα ,οτι ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστα για επαγγελματικη χρηση!!!

Κριμα ....γιατι και καλοηχα ειναι και η Tascam μας ειχε συνηθησει σε αξιοπιστες κατασκευες.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περίεργο. One way or the other πολύ χρήσιμη η εμπειρία σου Μιχάλη για υποψήφιους αγοραστές!

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.563
Απάντηση: Βοηθεια για αγορα επαγγελματικου cd.

Πράγματι περίεργο.
Από στατιστικής πλευράς, η Tascam δεν έχει περισσότερα παράπονα από τους χρήστες, απ' ότι οι άλλες εταιρείες.
Δε σου κάνω προφανείς ερωτήσεις (του τύπου: τι δισκάκια χρησιμοποιείς η αν καθάρισες ποτέ το "μάτι" του Laser) γιατί σίγουρα τόσο καιρό θα τα έχεις δοκιμάσει όλα.

Πάντως είναι γεγονός ότι οι οδηγοί ανάγνωσης των CDs είναι φτηνιάρικοι ακόμα και σε πιο ακριβά μηχανήματα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα επαγγελματικου cd.

Πράγματι περίεργο.
Από στατιστικής πλευράς, η Tascam δεν έχει περισσότερα παράπονα από τους χρήστες, απ' ότι οι άλλες εταιρείες.
Δε σου κάνω προφανείς ερωτήσεις (του τύπου: τι δισκάκια χρησιμοποιείς η αν καθάρισες ποτέ το "μάτι" του Laser) γιατί σίγουρα τόσο καιρό θα τα έχεις δοκιμάσει όλα.

Πάντως είναι γεγονός ότι οι οδηγοί ανάγνωσης των CDs είναι φτηνιάρικοι ακόμα και σε πιο ακριβά μηχανήματα.
Για την ιστορια σας λεω οτι αυτα τα cd παιζαν στην εκθεση οπου αρκετε φορες μας εκνευρισαν με τα καπριτσια τους:116:

Η πλακα ειναι οτι ειναι εντελως απροβλεπτα.
Το ιδιο δισκακι το αναγνωριζει κανονικα και μετα απο λιγο στο ιδιο βγαζει disc error!!!!

Ο δε μηχανισμος του ειναι απο καποιο walkaman και ειναι και σχετικα ακριβος για να το αλλαξω για πλακα , να δω αν φταιει αυτος.

Υπ οψη οτι τα ιδια κολπα κανουν και τα δυο!!!

Εχω αλλα δυο κατω στο εξοχικο και εκτος απο μια φορα που κολησαν και τα δυο(επαιζαν με γεννήτρια και σταματησε ξαφνικα) και οταν τα ξαναβαλα στην πριζα επαιξαν κανονικα αυτα δεν κανουν τετοια κολπα ακομα.

Θα τα ανεβασω πανω το Πασχα και αν κανουν και αυτα τα ιδια τοτε θα φταει σιγουρα το μοντελο.
Αν αυτα παιξουν κανονικα τοτε θα φταιει η παρτιδα.
Τα δυο τα πηρα απο Ελλαδα (αυτα του εξοχικου) και τα δυο που εχω εδω ειναι απο Γερμανια απο το ιντερνετικο Musicstore.

Σας γραφω ολη την ιστορια τους για να ειμαστε παντα ακριβοδικαιοι!!!:112:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.563
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορα επαγγελματικου cd.

Γιαυτο ρε λεβεντες ... χρησιμοποιηστε..............βυνιλιοοοοοοοοο...:136::136::135:
Τους το λέω εγώ αλλά δε με ακούν! :137:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.563
Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα επαγγελματικου cd.

Αν αυτα παιξουν κανονικα τοτε θα φταιει η παρτιδα.
Τα δυο τα πηρα απο Ελλαδα (αυτα του εξοχικου) και τα δυο που εχω εδω ειναι απο Γερμανια απο το ιντερνετικο Musicstore.

Έτσι όπως τα περιγράφεις, θα συμφωνήσω κι εγώ για την παρτίδα.
"Άνοιξε" και ένα player (του εξοχικού) για να δεις , όσο μπορείς, τις διαφορές, αν υπάρχουν, στον εσωτερικό μηχανισμό.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510