Βοηθεια για αγορα τηλεορασης!

Reaction score
1
Καλησπερα παιδια!υστερα απο 3 χρονια αποφασησα να αλλαξω τηλεοραση κ να παρω μια 3D.Ημουν κατοχος της Panasonic plasma 42"U10 κ μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος στον τομεα gaming αλλα οχι τοσο στις ταινιες.Εχω βρει τρια μοντελα κ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και γνωριζεται κατι σχετικα με αυτα να με βοηθησετε να καταληξω καπου!Αποσταση θεασης 2 μετρα κ budget mamximun στα 500Ε.

-Panasonic TX-P42UT50E (plasma)
-LG 42 LM3400
-Samsung 40 EU6030

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Απάντηση: Βοηθεια για αγορα τηλεορασης!

Καλησπερα παιδια!υστερα απο 3 χρονια αποφασησα να αλλαξω τηλεοραση κ να παρω μια 3D.Ημουν κατοχος της Panasonic plasma 42"U10 κ μπορω να πω οτι εμεινα αρκετα ευχαριστημενος στον τομεα gaming αλλα οχι τοσο στις ταινιες.Εχω βρει τρια μοντελα κ θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας και γνωριζεται κατι σχετικα με αυτα να με βοηθησετε να καταληξω καπου!Αποσταση θεασης 2 μετρα κ budget mamximun στα 500Ε.

-Panasonic TX-P42UT50E (plasma)
-LG 42 LM3400
-Samsung 40 EU6030
λογο του περιορισμου στο badget χωρις την παραμικρη αμφιβολια επιλεγεις παλι panasonic και plasma

οι LM3400 & EU6030 ειναι η ντροπη των 3d τηλεορασεων

ειναι οτι πιο ''φθινο'' που εχει απλα 3d σε led panel και κασωμα ''ψαροκασελας'' οπως λεω εγω

αφου για οικονομια χρησιμοποιουν οτι εχει απομεινει απο παλιες LCD.

Οι θυρες ειναι ελαχιστες ενω η ποιοτητα σε εικονα στο 3d ειναι τραγικη.

Αντιθετα η panasonic ειναι πιο τιμια σε αυτα που προσφερει

Το μονο ισως μειων ειναι οτι επιλεγοντας plasma αναγκαστικα θελοντας και μη εχεις active 3d.

Reaction score
1
Τι δεν πρόσφερε η U10 στις ταινίες?
Γρηγορη κινηση σε ταινιες.Ειχε πολυ ωραια χρωματα αλλα στην κινηση ηταν οπως καθε αλλη TV που ειχα.
Οσο για το 3D της Panasonic δεν εχω ακουσει κ τα καλυτερα.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13
Απάντηση: Re: Βοηθεια για αγορα τηλεορασης!

Γρηγορη κινηση σε ταινιες.Ειχε πολυ ωραια χρωματα αλλα στην κινηση ηταν οπως καθε αλλη TV που ειχα.
τοτε ισως η λυση δεν ειναι να επιλεξεις μεταξυ των τριων αλλα να μεταχρονολογησεις την αγορα σου μεχρι να μπορεις να ανεβεις σε budget συν 150-200 ευρω

γιατι αν σου φαινονταν αργο το panel της panasonic που να δεις και τα αλλα 2 led που εξεταζουμε:108:

Reaction score
1.815

Θα πρέπει να ρίξεις λίγο (έως αρκετό) νερό στο κρασί σου.
Ή θα πρέπει να αποδεκτείς λιγότερες δυνατότητες ή θα πρέπει να βρεις μεγαλύτερο budget για αγορά.
Στα 500 ευρώ 3D και να παίζει καλά ΔΕΝ...:116:
(Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αργότερα βέβαια αλλά έτσι όπως είναι τα πράματα σήμερα, δεν έχεις πιθανότητες...)

τοτε ισως η λυση δεν ειναι να επιλεξεις μεταξυ των τριων αλλα να μεταχρονολογησεις την αγορα σου μεχρι να μπορεις να ανεβεις σε budget συν 150-200 ευρω

γιατι αν σου φαινονταν αργο το panel της panasonic που να δεις και τα αλλα 2 led που εξεταζουμε:108:
Μαζί γράφαμε?:405:

Reaction score
1.815

Οι καλύτεροί μου φίλοι είναι Πανάθες! Τι να κάνουμε τώρα?
Αγάπα το φίλο σου με τα ελλατώματά του.:204:
Πάντως, κι εγώ σε πάω που είσαι σε φάση ...αφασίας! :446::447:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Βοηθεια για αγορα τηλεορασης!

Θα πρέπει να ρίξεις λίγο (έως αρκετό) νερό στο κρασί σου.
Ή θα πρέπει να αποδεκτείς λιγότερες δυνατότητες ή θα πρέπει να βρεις μεγαλύτερο budget για αγορά.
Στα 500 ευρώ 3D και να παίζει καλά ΔΕΝ...:116:
(Δεν ξέρουμε τι θα γίνει αργότερα βέβαια αλλά έτσι όπως είναι τα πράματα σήμερα, δεν έχεις πιθανότητες...)
Πηγα σημερα να δω τα συγκεκριμενα μοντελα απο κοντα κ μπορω να πω οτι η Samsung με αφησε αναβδο.Ηταν αυτο που εψαχνα γρηγορη κινηση σε 720p+.Το μονο κακο ειναι οτι ηταν 40" ενω εγω αυτην την στιγμη εχω 42".Δεν μπορω να διαθεσω παραπανω γι'αυτο σας ρωταω αν μπορω να βρω ενα αξιοπρεπεστατο 3D σε αυτα τα λεφτα. Δεν ψαχνω την τελειοτητα, εννοειται οτι με 500Ε δεν μπορω να εχω τις ιδιες δυνατοτητες με μια ΤV που κοστιζει τα διπλασια χρηματα.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

συγνώμη, αλλά είδες γρήγορη και σωστή κίνηση σε LCD και μάλιστα σε DEMO MODE καταστήματος?????:111:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.955
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa