Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

Reaction score
16
Γεια χαρα παιδια διαβαζω εδω και καιρο το φορουμ και ομολογω πως με εχετε ψιλοβαλει στην πριζα οντας ηδη λατρης των ταινιων και ντοκυμαντερ ποσο μαλλον σε hd και σκεφτομαι να αγορασω και γω δορυφορικο εξοπλισμο hd..

Και ερχομαι λοιπον να σας ρωτησω..Εφ οσον δεν εχω σκοπο να δινω παραπανω λεφτα σε συνδρομες καθε μηνα αξιζει να κανω αυτη την κινηση?
Υπαρχει αρκετος αριθμος αξιολογων ελευθερων καναλιων κυριως με θεματολογια ταινιων και ντοκυμαντερ αλλα και αθλητικων αγωνων και σε hd?

Reaction score
4
Καλησπέρα,

Ελευθερο σε HD δεν υπάρχει τίποτε, εκτός απο κάτι LuxeHD και κάποια Γερμανικά (Sat1 HD και άλλο ένα νομίζω).

Για συνδρομή, αξίζει το Γερμανικό Premiere (αλλά έχει 2 μόνο HD κανάλια, το PremiereHD kai to DiscoveryHD) το ισπανικό Canal+ σίγουρα, και ίσως το Αλβανικό τώρα (ω, ναι)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Απάντηση: Βοηθεια για εναν πιθανο δορυφοριστη...

καλημέρα Tzimakos, απο κανάλια χιλιάδες σε κανονική λήψη, απο θεματικά αρκετά και ενδιαφέροντα αλλά δυστυχώς τα περισσότερα σε συνδρομή.

Απο Ελληνικά, ετοιμάζονταιι εαν διάβασες σε σύντομο χρονικό διάστημα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα .

Το σημαντικότερο είναι το Euro 2008 και οι Ολυμπιακοί του Πεκινου (όχι του ...κινέζου) σε HD. Παράλληλα θα δούμε και αρκετά νέα πράγματα και θεματικά... εαν πάνε όλα καλά, βεβαίως - βεβαίως... :109:

Reaction score
16
Nαι το διαβασα το θεμα ειναι και αυτος ενας απο τους λογους που σκεφτομαι αυτη την κινηση..Τωρα οι συνδρομες υπαρχει καμια πολυ φτηνη και επισης να ρωτησω ενας δεκτης hd λογικα θα upscale και τα sd καναλια?Αξιζει το upscale του η φρου-φρου κι αρωματα?

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

ναι αξίζει το upscale, ειδικά οι καινούργιοι που έχουν chip ΑΥΤΗΣ της σειράς, είναι αρκετά εξελιγμένα.

Περίμενε όμως μερικές ημερες γιατί κάτι μυρίζομαι οτι θα "σκασει" για αγορά HD set για δορυφορική λήψη... :109::109::109:

Reaction score
16
Ok καλο θα περιμενω εγω ειχα υπ οψην μου εναν κομαγκ ειδα που ειχε 120 ευρω στα κυβικα μου αλλα αν μου λες εσυ θα περιμενω..

Στο θρεντ σου δεν καταλαβα απο που προκυπτει οτι οι τιμες θα ειναι χωμα..Η αντιθετη εντυπωση μου δημιουργηθηκε εμενα..

Reaction score
1

Αμα γίνει μαζική εισαγωγή , θα έρθουν με καλύτερες τιμές πχ οι Κατερίνες από 400 ευρώ σε 250 ... άσχημα είναι;

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519