Βοηθεια για ενισχυτη και ηχεια

Reaction score
1.187
Απάντηση: Βοηθεια για ενισχυτη και ηχεια

Εχω μια απορια,λενε πως για τα klipsch ο ηχος τους γινεται κουραστικος .Στο προηγουμενο post μου ανεφερες (πιο γλυκο και ουδετερα ζεστο ενισχυτη)δηλαδη με ενα τετοιο ενισχυτη
δε θα γινονται κουραστικα?
Λοιπόν τα Klipsch δεν είναι ούτε κουραστικά ούτε "λαμπρά" στα υψηλά. Μην σας παραπλανεί το γεγονός ότι έχουν κόρνα.

Εγώ ήμουν 100% αρνητικός στις κόρνες. Οταν όμως άκουσα το RB-51 άλλαξα γνώμη για τις κόρνες της Klipsch. Οχι μόνο λαμπρή δεν θα την χαρακτήριζα, αλλά έως και γλυκιά.
Τα RB-61 που έχω πάρει για τον ανηψιό μου οδηγούνται από τον Yamaha RX-797 και το αποτέλεσμα όχι κουραστικό δεν είναι, αλλά αντίθετα είναι τόσο ευχάριστο, γλυκό και ξεκούραστο που μπορώ να ακούω επί ώρες και να μην μού κάνει καρδιά να το κλείσω.

Οι κόρνες της Klipsch δεν έχουν καμμία σχέση με οποιεσδήποτε άλλες κόρνες έχουμε στο μυαλό μας.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Φιλε Komhst, δεν ξερω αν προκειται για κορνα καν. Η εταιρια μιλαει για τουιτερ με μεταλλικο διαφραγμα, loaded σε γεωμετρια κορνας. Λαμπρα ειναι με την εννοια οτι το υψηλο τους ειναι εμφατικο:126:

Reaction score
1.187

Κόρνα είναι. Tractrix Horn όπως την ονομάζει η Klipsch.

http://www.klipsch.com/na-en/products/rb-61-specifications/

Πάντως εγώ σου λέω που τα ακούω συχνά στον ανηψιό μου με το marantz CD5003 και τον Yamaha RX-797 εως και γλυκά θα τα χαρακτήριζα! Ξεκούραστα και πολύ γρήγορα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Κόρνα είναι. Tractrix Horn όπως την ονομάζει η Klipsch.

http://www.klipsch.com/na-en/products/rb-61-specifications/

Πάντως εγώ σου λέω που τα ακούω συχνά στον ανηψιό μου με το marantz CD5003 και τον Yamaha RX-797 εως και γλυκά θα τα χαρακτήριζα! Ξεκούραστα και πολύ γρήγορα.
• Tractrix® horn loaded, titanium dome compression driver for unmatched
precision and detail
• Powerful dual Cerametallic™ woofers provide solid, life like bass response.

το Synergy B2 εχω ακουσει μονο, κ δεν διαφωνω

Reaction score
1.187

To Synergy δεν το έχω ακούσει οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Εχω ακούσει εκτενώς τα RB-51, RB-61, RF-82 και RF-83
Ολα ουσιαστικά το ίδιο (παρόμοιο) tweeter έχουν και την ίδια εντύπωση μού έχουν δημιουργήσει.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
IMHO, ειδικά Klipsch (είτε μιλάμε για τις φθηνές είτε για τις ακριβές σειρές), αγοράζουμε μόνο μετά από ακρόαση. Σε κάποιους θα "κάτσει" ο ήχος και σε άλλους όχι.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες και το χρονο σας.θα κανω μια βολτα στο μαγαζι που τα εχει και θα δω αν γινεται να τα ακουσω με διαφορους ενισχυτες για να δω το καλυτερο αποτελεσμα!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.000
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos