Βοηθεια για επιλογη ψηφιακου δεκτη

Reaction score
460
Καλησπερα,κατοικω στην Βουλα και θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει αποψη-γνωση για τους ψηφιακους δεκτες που αναγκαστικα θα πρεπει να προμηθευτω,λογω της επικειμενης εναρξης των ψηφιακων μεταδοσεων απο τις 18/6.Ποια μαρκα να επιλεξω (με HDMI και SCART) απο τους δεκαδες που κυκλοφορουν?Η περιοχη της Βουλας θα ειναι απο τις πρωτες που θα διακοπουν οι αναλογικες εκπομπες γιατι λαμβανουμε σημα απο Αιγινα.Ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια σας.

Reaction score
460
Απάντηση: Βοηθεια για επιλογη ψηφιακου δεκτη

Καλησπερα,κατοικω στην Βουλα και θα ηθελα να ρωτησω εαν καποιος εχει αποψη-γνωση για τους ψηφιακους δεκτες που αναγκαστικα θα πρεπει να προμηθευτω,λογω της επικειμενης εναρξης των ψηφιακων μεταδοσεων απο τις 18/6.Ποια μαρκα να επιλεξω (με HDMI και SCART) απο τους δεκαδες που κυκλοφορουν?Η περιοχη της Βουλας θα ειναι απο τις πρωτες που θα διακοπουν οι αναλογικες εκπομπες γιατι λαμβανουμε σημα απο Αιγινα.Ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια σας.
Καμια βοηθεια?:110:

Reaction score
114

Mε αυτους τους δεκτες γινεται χαμος.
Σιγουρα να παρεις με HDMI.
Ομως πρεπει να δωσεις και περισσοτερα στοιχεια.
Θες να κανεις εγγραφες ?
Θες να μπορει να αναπαραγει καποιου ειδους αρχεια ?
κτλ.

Reaction score
460

Mε αυτους τους δεκτες γινεται χαμος.
Σιγουρα να παρεις με HDMI.
Ομως πρεπει να δωσεις και περισσοτερα στοιχεια.
Θες να κανεις εγγραφες ?
Θες να μπορει να αναπαραγει καποιου ειδους αρχεια ?
κτλ.
Καλημερα,χρειαζομαι 5 τεμ απο τους δεκτες αυτους,σιγουρα hdmi και scart ολοι πρεπει να εχουν,οσο για εγγραφες μονον ο ενας μου αρκει να εχει,για αρχεια δεν με ενδιαφερει.Αυτο που σιγουρα θελω ειναι την καλυτερη ποιοτητα εικονας σε δυο απο αυτους(για το δωματιο μου,και την κουζινα).Το κοστος ας ειναι για τους δυο"καλους"και λιγο παραπανω απο 100ε,εκαστος.Ευχαριστω πολυ.

Reaction score
1

XORO 7600. Είναι από τους καλύτερους επίγειους ψηφιακούς δέκτες, κατά δήλωση όλων που τον έψαξαν ή που τον αγόρασαν.
Είναι PVR, HD Media Player, έχει HDMI, κλπ...

Από εκεί και πέρα, αξίζει ο TurboX του Πλαισίου που υπάρχει σε έκδοση με/χωρίς HDMI.
Επίσης... Edision Argus Mini (T) Terestrial.

Φιλικά... Σάκης!

Reaction score
460

XORO 7600. Είναι από τους καλύτερους επίγειους ψηφιακούς δέκτες, κατά δήλωση όλων που τον έψαξαν ή που τον αγόρασαν.
Είναι PVR, HD Media Player, έχει HDMI, κλπ...

Από εκεί και πέρα, αξίζει ο TurboX του Πλαισίου που υπάρχει σε έκδοση με/χωρίς HDMI.
Επίσης... Edision Argus Mini (T) Terestrial.

Φιλικά... Σάκης!
Σακη σε ευχαριστω πολυ!

Reaction score
1

Παρακαλώ φίλε μου.
Αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο ίντερνετ για τους παραπάνω δέκτες, θα έχεις μια πλήρη ενημέρωση.
Το καλό είναι πως "κυκλοφορούν" αρκετά και θα τους βρεις εύκολα σε λειτουργία, σε κάποιο κατάστημα.

Reaction score
0

Χθες Σαββατο 22/05/10 και 6.00 -6.30 το απογευμα ανοιξε ο Υμηττος και επαιξαν τα καναλια Alpha, Alter, Ant1 & ΜακεδονίαTV ψηφιακα στην συχνότητα Channel 46. Η εικονα και ο ηχος ηταν αψογα!!! Ξερεις κανεις να μου πει ποτε θα γινει η επομενη δοκιμαστικη ψηφιακη εκπομπη?

Reaction score
1

Μόνο οι τεχνικοί της Digea το γνωρίζουν αυτό.

Reaction score
0

Καλημερα,χρειαζομαι 5 τεμ απο τους δεκτες αυτους,σιγουρα hdmi και scart ολοι πρεπει να εχουν,οσο για εγγραφες μονον ο ενας μου αρκει να εχει,για αρχεια δεν με ενδιαφερει.Αυτο που σιγουρα θελω ειναι την καλυτερη ποιοτητα εικονας σε δυο απο αυτους(για το δωματιο μου,και την κουζινα).Το κοστος ας ειναι για τους δυο"καλους"και λιγο παραπανω απο 100ε,εκαστος.Ευχαριστω πολυ.
Κορυφαίος από κάθε άποψη ο Edision mini T .
Στο τελευταίο Hitech έχει δοκιμή ψηφιακών δεκτών και στην κορυφή κατατάσσει ένα της Neco και τον PowerPlus HT1700 HDMI.

Reaction score
460

Κορυφαίος από κάθε άποψη ο Edision mini T .
Στο τελευταίο Hitech έχει δοκιμή ψηφιακών δεκτών και στην κορυφή κατατάσσει ένα της Neco και τον PowerPlus HT1700 HDMI.
To διαβασα και εγω,ειναι ομως πανακριβοι!

Reaction score
0

To διαβασα και εγω,ειναι ομως πανακριβοι!
Ο Edision mini T είναι στα 89€ και τον Powerplus HT1700 HDMI τον βρίσκεις στα 65€ αν ψάξεις...

Reaction score
460

Ο Edision mini T είναι στα 89€ και τον Powerplus HT1700 HDMI τον βρίσκεις στα 65€ αν ψάξεις...
Σορυ,λαθος δικο μου νομιζα οτι ελεγες για τον elion.Εχετε να μου προτεινετε καποιο καταστημα που να απευθυνθω,και να προβω σε αγορα?

Reaction score
1

Καμία αλλαγή στους δέκτες που προτείνετε μιας και έχει περάσει αρκετός καιρός απο το τελευταίο ποστ? Κάτι καλής απόδοσης γενικά ?

Υπάρχει λόγος να ειναι HD?

Reaction score
114

Δεν εχω δει να βγαινει κατι καλυτερο.
Ναι HD ,εκτος και απο γενικα ειναι πιο προσεγμενοι απο τους απλους,δεν μπορεις να ξερεις τι επιφυλασει το μελλον.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef