Βοηθεια για τοποθετηση...

Reaction score
16
Γεια σας παιδια χτες κανανε στον πατερα μου δωρο για τη γιορτη του (να τον χαιρομαι,σας ευχαριστω παιδια) αυτο το mp3 player http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?15785..
Και επειδη δε θελω να παμε στον τσιαρα να μας το τοποθετησει σε 2 λεπτα και να μας παρει 20 ευρω δεν ξερω ποσα παιρνει μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να μου πειτε πως να το τοποθετησω μονος μου?

Επισης σκεφτεται ο πατερας μου να παρει και ηχεια για αυτο..Εχετε να μου προτεινετε καποια?

Ευχαριστω ολους, Τζιμακος

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Βοηθεια για τοποθετηση...

Σε τι αυτοκινητο θα μπει?
Υπαρχει αλλο r/cd?
Mε τι ηχεια παιζει τωρα?

Reaction score
16
Σε daewoo lanos του 2000.. Μεχρι τωρα ειχε ενα ραδιοκασσετοφωνο με χαλασμενη κασσετα.. Τα ηχεια ειναι αυτα που εχει το αμαξι απο γεννησημιου του

Reaction score
49
Απάντηση: Βοηθεια για τοποθετηση...

Αν βγάλεις το μαμά και έχει φίσα ISO (το πιο πιθανό σενάριο) μάλλον θα κουμπώσεις το νέο πάνω και θα είσαι έτοιμος.
Αν δουλέψει κάνε κάτι ακόμα.....
Βάλε σε μνήμη έναν ραδιοσταθμό (όποιον να είναι) και κλείσε το Rcd και βγάλε το κλειδί από την μίζα.
Ξαναβάλε το κλειδί, άνοιξε το RCd και δες αν σου έχει κρατήσει τη μνήμη.
Αν ναι είναι έτοιμος.
Αν όχι μας το λες και σου λέμε!

Καλή επιτυχία

Reaction score
16
Γενικα δεν εχω καταπιαστει ποτε με μαστορεματα αλλα τελευταια θελω να αρχισω να ασχολουμαι..Και λεφτα γλιτωνεις απο εκμεταλλευτες και παιρνεις την ευχαριστηση της δημιουργιας πιστευω..

Λοιπον πορωθηκα και πηγα τωρα μες τη νυχτα στο αμαξι και ξεκουμπωσα το παλιο..Το βγαζω και βλεπω ενα ματσακι καλωδια ενσωματωμενα στο ραδιοφωνο το παλιο και κατεληγαν βαθεια μεσα στο ταμπλω και δεν φαινονταν απ εξω..Εβαλα το χερι μου μεσα βαθεια και αισθανθηκα μια φισα σαν αυτη που εχει το καινουργιο αλλα λιγοτερο πλατια..Αυτη ειναι ISO που λες η αλλη?

Επισης το καινουργιο εχει τεσσερα καλωδια που γυρω γυρω στα κεφαλια τους εχουν διαφανες πλαστικο..Αυτα τι τα κανω?

Reaction score
0
Τζιμάκο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά για το αυτοκίνητο σου...
Καταρχήν χρειάζεσαι μια φίσα ISO.
Αφου το αμάξι σου είναι μόντελο του 2000 θα χρειάζεται την ακόλουθη φίσα:

http://phonocar.it/easysite/pers_sc...Daewoo&Car_Model=Lanos&id=1203&lingua=inglese

Από εκεί και πέρα,δεν ειναι κατι απλό να τοποθετήσεις το νεο σου radio-cd...

Το πιο πιθανό είναι να έχει μέσα από το ταμπλω ενα μεταλλικό πλαίσιο,
που θα πρέπει να αφαιρεθεί για να τοποθετηθεί η βάση του pioneer,κάτι που ίσως απαιτήσει την εξαγωγή της κονσόλας.

Εαν στην τιμή που σου είπε ο εγκαταστάτης,περιλαμβάνεται και το κόστος της φίσας ISΟ,
πρόταση μου είναι να εμπιστευτείς τα χέρια ενός επαγγελματία.

Reaction score
16
Γεθα σου ρε κωστα..Ετσι ακριβως ειναι το αμαξι αλλα δεν ξερω αν μπορω εγω να βγαλω ολη την κοσολα μονο το παλιο ραδιο εβγαλα και απο τα αριστερα ενιωασα αυτη τη φισα ISO που δειχνει η φωτο που εχει γυρω γυρω ενα σα μαλακο σφουγγαροειδες και απο τα δεξια ενιωσα ενα αλλο φισα πρεπει να ναι κι αυτο αλλα δεν μπορουσα να το δω κι ας φωτισα με το κινητο γιατι αυτο ειναι κατω και πισω απο την πλατη της κονσολας.. Μυριζει μπαρουτι..

Γενικα ηθελα να το κανω μονος μου οχι μονο για τα 20 ευρω αλλα και για την ευχαριστηση..Αν πιστευεις οτι ειναι εξαιρετικα πολυπλοκο μαλλον θα παω σε μαγαζι αλλα αν πιστευεις πως με λιγη προσπαθεια μπορω να το κανω αν μπορεις πες μου πως..
Σ'ευχαριστω πολυ...

Reaction score
0
Τζιμάκο τα πράγματα είναι απλά εφόσον γνωρίζεις.
Οι πειραματισμοί και τα "αν" όμως, εμπεριέχουν κίνδυνο για ζημιές.
Εαν ήταν κάτι απλό σε στυλ plug and play θα σου περιέγραφα αναλυτικά τη διαδικασία,
αλλά χρειάζονται και λίγα "χερια"(εαν μπορούμε να το πούμε έτσι).
Η πρόταση μου είναι να απευθυνθείς σε έναν εμπειρο εγκαταστάτη και να παρακολουθήσεις τη διαδικασία
από τη θέση του συνοδηγού ή ακομα καλύτερα απο το καναπε.:114:
Σε 15' θα είσαι έτοιμος και μετά θα είσαι σε θέση να κρίνεις εαν θα μπορούσες να επιχειρήσεις μόνος σου την εγκατάσταση.

Reaction score
16
Ναι τελικα θα παω να το βαλει αυτος απο τον οποιον αγοραστηκε μαζι με το ραδιο παει και η εγκατασταση δωρεαν και θα ειμαι διπλα και θα κοιταω για να μαθω..Εξ αλλου μην τραβηξω κανα καλωδιο και μετα ακουω τραγουδια αλλα δεν παιρνει μπροστα το αμαξι..
Σ ευχαριστω πολυ κωστη..

Να σου πω εσυ που ξερεις τα πολλα κι ο νους σου κατεβαζει εχεις να μου προτεινεις κανενα σετ ηχειων μπρος πισω γυρω στα 80 ευρω?

Reaction score
0

Reaction score
16
Εχει πισω κατι ηχεια αλλα στρογγυλα οποτε μαλλον πρεπει να κανουν τρυπες ε?
Θ παρω μαλλον καποια σαν κι αυτα γιατι μου ειπανε οτι τα pioneer ειναι καλα και μπροστα κατι πιο μικρα σονυ..Αλλα η βλακιεα με το μπροστα ειναι πως το ταμπλο ειναι αδειο δεν εχει ηχεια τα ηχεια μπροστα τα εχει στην πορτα της μανας του...

Reaction score
16
Του αυτοκινητου η μανα προς αποφυγη καθε ειδους παρεξηγησης...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo