Βοηθεια για home cinema

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολη την παρεα.θα ηθελα την βοηθεια σας σε καποιες επιλογες που σκεφτομαι και βεβαια τις προτασεις σας.ο χωρος του σαλονιου ειναι 50τ.μ (6μ x 8,33μ).το χρηματα που διαθετω ειναι max2.200euro.για ηχεια σκεφτομαι b&w mt20 η τα crystal audio thx3d12(εχω ακουσει και μεν και τα δε σε παρτυ φιλων και μου αρεσαν,και στις δυο περιπτωσεις παιζανε με onkyo 605).με ενδιαφερει 40% ταινιες 60%μουσικη.υπενθιμυζω οτι ειμαι ασχετος με το αντικειμενο.σας ευχαριστω εκ των πρωτερον:107::107::107::107:

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για home cinema

Γεια σου,
τα ηχεια ειναι καλα φιλε που ειδες και θα ελεγα πολυ καλα αλλα για το home cinema, κυριος. Αφου ομως θελεις πιο πολυ μουσικη καλο ειναι να βρεις κατι πιο μουσικο και πιστεψε με υπαρχουν παρα πολλες λυσεις την εποχη αυτη.

Reaction score
0

σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα μπορεις να με βοηθησεις με καποια προταση σου

Reaction score
164

To ποσό είναι και για ηχεία και για ενισχυτή;

Reaction score
0

ναι το ποσο ειναι και για ηχεια και για ενισχυτη

Reaction score
0

Κανε ενα κοπο και κατεβα στοα Φεξη...Νομιζω θα βρεις κατι αρκετα καλο εκει και πιθανον να μπορεσεις να το ακουσεις.

Timaras

Reaction score
2.153
Φίλε Ισίδωρε καλωςήρθες στην παρέα.
Τα ηχεία που μας λες έχω την εντύπωση,συμφωνόντας με τον vfr800,ότι δεν θα σε καλύψουν στις μουσικές σου ακροάσεις.

Δες εδώ για ενισχυτή
και εδώ για ηχεία

Δε χάνεις τίποτα να πας να τα ακούσεις!

Reaction score
0

φιλε timara θελω να σε ρωτησω γαι τα ηχεια που μου προτεινες.αν ειναι καλα εχουν service κτλ,σου υπενθιμυζω οτι δεν εχω επαφη με το αθλημα ,παντως η προταση σου μου αρεσε πολυ

Timaras

Reaction score
2.153
Ισίδωρε τα ηχεία δεν τα έχω ακούσει αλλά απ'τα specs τους βλέπω ότι είναι ευαίσθητα και κατεβαίνουν και χαμηλά.Η προέλευσή τους είναι Αγγλική και το όνομά τους είναι πολύ δυνατό στο χώρο των ηχείων αλλά το καλύτερο είναι να πας από κει να τα ακούσεις.Μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις για σένα.Τώρα ο αντιπρόσωπος είναι η ίδια η Ηχοέκφραση.Μπορείς να τους ρώτήσεις για οτιδήποτε σε απασχολεί όσο αφορά το service αν και νομίζω ότι δύσκολα ένα ηχείο θα σε στείλει στο service όταν του φέρεσαι ανθρώπινα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310