Βοηθεια για SONY KDL-40HX700

Reaction score
0
Θελω να συνδεσω την εν λογου τηλεοραση με ηχεια 2.1 τα οποια εχω και ειναι: FUJITSU SOUNDSYSTEM DS S2100
FUJITSU SOUNDSYSTEM DS S2100
Τα οποια εχουν εξοδο 3.5 audio jack.
Εαν τα συνδεσω με την τηλεοραση με μετατροπεα audio σε RCA θα εχω ηχο 2.1 ή οχι?

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για SONY KDL-40HX700

Οπως αυτο:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750723

Δεν ξερω εαν γινεται απλα ρωταω για να μην παρω τσαμπα τα ηχεια.

Εαν υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης για να εχω 2.1 ηχο και το ξερεις κανενας ας βοηθησει.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Θα έχεις τον ήχο που βγαίνει απ την έξοδο των ακουστικών της τηλεόρασης.
2.1 τον κάνουν τα ηχεία.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για SONY KDL-40HX700

Δηλαδη δεν υπαρχει τροπος να συνδεσω τα ηχεια αυτα με την ΤV και να εχω ηχο 2.1 (απο τα ηχεια βεβαια)?
Sorry για τις ερωτησεις ,αλλα μην τα παρω τσαμπα και δεν μου κανουν δουλεια.

Reaction score
0
η έξοδος ήχου για τα ακουστικά βγάζει στερεοφωνικό ήχο.....το 2.1 σύστημα που θες να πάρεις θα παίξει σωστά το στερεοφωνικό σήμα και θα το σπάσει σε 2.1...με την έννοια οτι τις χαμηλές θα τις αναλάβει το subwoofer αυτόματα. Η διάσπαση δηλαδή του ήχου γίνεται στα ηχεία και δεν είναι απαραίτητο να το κάνει η τηλεόραση εσωτερικά πριν βγει στην έξοδο των ακουστικών.

Για να μην μακρυγορώ....για τη δουλειά που τα θες μια χαρά σωστά θα παίξουν

Reaction score
0
Σκεφτόμουν να αγοράσω τη συγκεκριμένη tv και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από τους κατόχους της, αν υποστηρίζει ματρόσκες (mkv αρχεία) από usb με υπότιτλους srt, όπως οι ανταγωνιστικές της Samsung c6000 και c750.

Reaction score
0
Σκεφτόμουν να αγοράσω τη συγκεκριμένη tv και θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος από τους κατόχους της, αν υποστηρίζει ματρόσκες (mkv αρχεία) από usb με υπότιτλους srt, όπως οι ανταγωνιστικές της Samsung c6000 και c750.
Παρε ενα media player να κοιμασαι ήσυχος!
Εμενα η 32ex500 δεν παιζει *.mkv,
για αυτο πηρα το wd live tv 130e και παιζει τα παντα!

Reaction score
0
Παρε ενα media player να κοιμασαι ήσυχος!
Εμενα η 32ex500 δεν παιζει *.mkv,
για αυτο πηρα το wd live tv 130e και παιζει τα παντα!
Σε ευχαριστώ φίλε μου.. Πολύ φοβάμαι πως για να μην παίζει η ex-500 δε θα παιζει και η hx-700. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας μας ενημερώσει :)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
H Sony έχει γενικά ένα θέμα με τα αρχεία κατάληξης .mkv

Πάντως στην ιστοσελίδα του προϊόντως αναφέρονται τα κάτοθι αρχεία:

(AVC/AVCHD/DivX/MPEG4)

χωρίς να διευκρινίζει αν το divx αναφέρεται και σε hd αρχεία(δλδ .mkv)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Όσον αφορά την υποστήριξη αρχείων της 700:

At first sight, you might think you'd be able to hook up just about any external peripheral to the USB port and get on with watching your favourite films. Alas, that's not the case: like the other TVs we've seen so far in Sony's class of 2010, the HX703 only has a pretty mediocre multimedia player. It can only handle devices formatted as FAT32 with files of under 4 GB. In cases like this, we stick to testing DivX video on TVs that don't support NTFS because these limitations mean you can't expect to get much joy out of other file formats. And when we tried it, we could only get it to work with DivX SD, with no support for HD video.
http://www.digitalversus.com/article-364-8540-16.html

Reaction score
0
Σε ευχαριστώ πολύ gstriftos για τις πληροφορίες και εκμεταλλεύομαι την ευκαιρία για να σε ρωτήσω την άποψη σου: Ποια tv θεωρείς καλύτερη επιλογή SONY KDL-40HX700 vs Samsung LE40C750??

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Η σαμσουνγκ είναι 3d ενώ η σονυ όχι.
Απ την στιγμή που δεν την έχω δει κάπου δεν μπορώ να σου πω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.872
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef