Βοηθεια για sub

Reaction score
0
Γεια σας.Τελικα το crystal audio sub που ειχα τα επεξε!Ενδειαφερομαι για καινουριο μεχρι 300 ευρω.Ο χωρος μου ειναι περ.20τ.μ.Επεσε το ματι μου σε αυτο http://www.emimikos.gr/shop/product.php?productid=17429&cat=494&page=1
αξιζει?Εχετε καποιο αλλο να μου υποδειξετε?Ευχαριστω εκ των προτερων

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοηθεια για sub

Θα το βρεις στα καταστήματα περίπου 320.
Φιλε pleo,επειδη σε βρισκω πολυ ψαγμενο πανω στο θεμα αυτο και θα σεβαστω την αποψη σου,δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι κολυμενος σε ενα απο τα δυο αυτα.
1.Yamaha sw515
2.crystal audio thx-12sub
Πιο κατα τηνγνωμη σου να διαλεξω?Με το 12" θα δω διαφορα απο το 10" της yamaha?Αξιζει να δωσω 100 ευρω παραπανω για το crystal?Συγνωμη που σε βασανιζω.Σ ευχαριστω και παλι

Reaction score
8
ο YAMAHA εχει λιγο πιο σφικτο μπασο και ειναι καλυτερο σε μουσικη. Το κρυσταλ λογω του δωδεκαιντσου κατεβαινει λιγο πιο χαμηλα, αλλα με λιγο πιο χαλαρο μπασο. Αν το θες μονο για ταινιες, παρε το κρυσταλ, αν ακους ομως και μουσικη, παρε το γιαμαχα. Σε αυτην την κατηγορια τιμης, στα 230 υπαρχει και το 10αρι της VELODYNE, με ηχο παραπλησιο του Υαμαχα.

Reaction score
6
Θα έκλινα προς το Yamaha.
Έχω την αίσθηση ότι προσφέρει και πιο πολλές ρυθμίσεις για να το φέρεις στα μέτρα σου.
Επίσης έχω ακούσει πολλούς να λένε ότι παίζει σαν ακριβότερο (μεγάλο) sub.

Reaction score
10
Το χαλασμενο σαμπ, μη το πεταξεις, δεν πεθανε.
Μπορεις να το δουλεψεις σαν παθητικο, αν φυσικα το υποστηριζει ο ενισχυτης σου. Αν δηλ. εχει κροσοβερ στο σεταπ του σαμπ.

Αν λοιπον συμβαινουν ολα αυτα, ανοιξε το σαμπ, παρε ενα καλωδιο ηχειων σχετικα χοντρο ( 12AWG ) και συνδεσε το μεγαφωνο στον ενισχυτη στην εξοδο για το σαμπ.
Οταν λεω στην εξοδο για το σαμπ στον ενισχυτη ενοοω την εξοδο ηχειου.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοηθεια για sub

Κυριοι σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Μαλλον προς yamaha θα καταλυξω.Νασται καλα.

Reaction score
8
ναι φιλε Νικο στο jbl.
Για ταινιες αποκλειστικα το κρυσταλ, αν ακους και μουσικη το Γιαμαχα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοηθεια για sub

Θα τα πουμε και στην πλατεια αυριο
θαρθεις Νικο;
Ρε συ Θαναση(συγνωμη για το ρε)τωρα μολις προσεξα πως εισαι Πατρινος!!!Χιλια συγνωμη.Τελικα αυριο ειναι?Που?Φυσικα και θα ερθω

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale