Βοηθεια επιλογης πλατω,κεφαλης,phono.

Reaction score
460
Eπειτα απο αρκετη σκεψη,αποφασησα να προχωρησω στην αλλαγη του 1210μκιι,εφοσων δεν με ικανοποιει η αποδοση του και συνολικα εχει παιξει(λογω ακουστικης αποδοσης) 4-5 ωρες.Η φιλοτιμη αναβαθμιση του με την 304 δεν εφερε τα αναμενομενα αποτελεσματα(κατα την δικη μου αποψη και ακουστικη),η 304 εχει παιξει 7-8 κομματια και οχι ολοκληρα και παρουσια του Γιαννη(Μαρκου) εδειξα οτι δεν με ικανοποιουσε κατι.Ετσι το μκιι εχει παροπλιστει και θα παρει τον δρομο της αγγελιας προς πωληση.
Τωρα θα ηθελα την βοηθεια καποιων ψαγμενων για το τι παιρνω.
Μια καλη επιλογη που ηταν στα νουμερο 1 για μενα,ηταν το πλατω transrotor enya 12 με krell phono,και κεφαλη?
Το πλατω αυτο το περασα σε δευτερη η και τριτη θεση λογω καποιων θεματων.Οποτε ξανα απο το μηδεν ξεκινω την αναζητηση.
Ευχαριστω εκ των προταιρων για την βοηθεια σας.Τι ρολο παιζει η koetsu Azyle υπαρχει καποια αποψη για αυτην?

Reaction score
1.685
Απάντηση: Βοηθεια επιλογης πλατω,κεφαλης,phono.

Clearaudio Innovation, ετσι οπως ερχεται σε πληρες πακετο με βραχιονα και κεφαλη...

Για phono κοιτας πολυ σωστα κατα Krell αλλα που θα το βρεις?

Reaction score
460

Clearaudio Innovation, ετσι οπως ερχεται σε πληρες πακετο με βραχιονα και κεφαλη...

Για phono κοιτας πολυ σωστα κατα Krell αλλα που θα το βρεις?
Καλησπερα Κωστα,το κρελ βγαινει ακομη.Ποσο κοστιζει το εν λογω πλατω?Σε ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση.

Reaction score
1.685

Απ οτι θυμαμαι,,

Πλατω = 6.700
Βραχιονας Universal + VTA Lifter = 4.000
Κεφαλη Davinci V2 = 4.250

Reaction score
460

Καλο εργαλειο αλλα ανεβαινει πολυ οικονομικα!Στα μισα και κατι θελω να κυμανθω(8000e) για πλατω βραχιονα και κεφαλη συν το phono.

Reaction score
1.685

Clearaudio Performance + Unify arm + Benz Wood-SM γυρω στα 4.000.

Πραγματικα δινει τα ρεστα του...

Τον ιδιο συνδυασμο εχω κι εγω με την VDH Colibri και εναλακτικα την μεγαλη Benz (LP).

Reaction score
460

Ευχαριστημενος?Υπαρχει κατι ενδοιαμεσο?

Reaction score
1.685

Ευχαριστημενος περαν καθε προσδοκιας.
Δεν θα μπορουσα να εισπραξω σημαντικη διαφορα εαν δεν δαπανουσα πολλαπλασια απο αυτα τα χρηματα.

Οταν λες ενδιαμεσο τι ακριβως εννοεις Αντωνη?

Reaction score
460

Εννοω κατι ακριβοτερο απο το ποσο των 4000ε.Πλατω,βραχιονας,κεφαλη με τιμες καταλογου γυρω στα 8000-9000ε.

Reaction score
1.685

Αφου ειπες 8000 μαζι με το phono...

Αν ετσι πας σε πιο μεγαλη κεφαλη, για μενα..
Πλατω βραχιονας στα 5000 δυσκολο, στα 6500-7000 ναι.

Innovation Compact στα 5000 + Unify στα 1.400 περιπου.

Reaction score
14

Clearaudio innovation compact + unify + stradivari = 9.000 περίπου

Reaction score
460

Αφου ειπες 8000 μαζι με το phono...

Αν ετσι πας σε πιο μεγαλη κεφαλη, για μενα..
Πλατω βραχιονας στα 5000 δυσκολο, στα 6500-7000 ναι.

Innovation Compact στα 5000 + Unify στα 1.400 περιπου.
Κωστα εγραψα 8000ε συν το phono,σορυ εαν το εγραψα μη κατανοητα.

Reaction score
460

Clearaudio innovation compact + unify + stradivari = 9.000 περίπου
Καλησπερα,αυτο το πλατω κοστιζει στην Αγγλια 6.265λιρες (πηγη περιοδικο hi-fi choice) το οποιο το εχουν με τον συνδυασμο που ανεφερε πιο πανω ο Κωστας,και το αξιολογουν σαν τοπ!Το συνολικο κοστος στην Αγγλια ειναι,6.256 το πλατω συν 3.500 ο βραχιονας συν 3.950 η κεφαλη,ισον 13.706 λιρες,σε ευρω 16.200!Βαλε και το phono χτυπας το 20αρικο,οτι εκπτωση στα συνηθη και λιγο παραπανω επιπεδα να σου κανουν...,ειναι ψιλοαπαγορευτικο το νουμερο.
Παντως παιδια,για να στησεις ενα καλο αναλογικο συστημα απο οτι καταλαβα πρεπει να "ματωσεις" γερα,αξιζουν κατα την γνωμη σας αυτα τα νουμερα για αναλογικη πηγη?

Reaction score
1.685

Αρα Αντωνη στην Ελλαδα ειναι πιο φτηνα οταν παιρνεις ,,

1. Innovation + Universal + VTA Lifter + Davinci = 14.200
2. Innovation Compact + Unify = 6.500
3. Performance + Unify = 3.100

Στις περιπτωσεις 2, 3 η κεφαλη ειναι επιλογη σου, και σου ξαναλεω οτι η Benz που σου ειπα ειναι πραγματικα κορυφη για τον συνδιασμο.

Κατα την γνωμη ξεκινωντας απο την επιλογη 3 αξιζει και παρααξιζει αν εχεις μερικους δισκους...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν παρά μόνο πλατό ανάρτησης.
Η πρόταση μου είναι το Michell Orbe.

Για βραχίονα τώρα η κλασική πρόταση είναι ένας SME.
Εγώ θα σου πρότεινα έναν Hadcock.
http://www.hiaudio.co.uk/GFH/242.htm

Reaction score
460

Καλησπερα,αυτο το πλατω κοστιζει στην Αγγλια 6.265λιρες (πηγη περιοδικο hi-fi choice) το οποιο το εχουν με τον συνδυασμο που ανεφερε πιο πανω ο Κωστας,και το αξιολογουν σαν τοπ!Το συνολικο κοστος στην Αγγλια ειναι,6.256 το πλατω συν 3.500 ο βραχιονας συν 3.950 η κεφαλη,ισον 13.706 λιρες,σε ευρω 16.200!Βαλε και το phono χτυπας το 20αρικο,οτι εκπτωση στα συνηθη και λιγο παραπανω επιπεδα να σου κανουν...,ειναι ψιλοαπαγορευτικο το νουμερο.
Παντως παιδια,για να στησεις ενα καλο αναλογικο συστημα απο οτι καταλαβα πρεπει να "ματωσεις" γερα,αξιζουν κατα την γνωμη σας αυτα τα νουμερα για αναλογικη πηγη?
Καλημερα,εκανα λαθος για την τιμη που εβαλα.Η τιμη αυτη αφορα το innovation wood και οχι το innovation compact.Στο τευχος 437 του ηχου εχει τεστ το innovation compact,με βραχιονα εναν 9ιντσο τον unity και κεφαλη την stradivari.Οι δε κριτικη του ειναι εξαιρετικη!

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Βοηθεια επιλογης πλατω,κεφαλης,phono.

Προσωπικά δεν θα σκεφτόμουν παρά μόνο πλατό ανάρτησης.
Η πρόταση μου είναι το Michell Orbe.

Για βραχίονα τώρα η κλασική πρόταση είναι ένας SME.
Εγώ θα σου πρότεινα έναν Hadcock.
http://www.hiaudio.co.uk/GFH/242.htm
Καλη σου ημερα,το michell ειναι και αυτο μια απο τις επιλογες που "παιζουν"αλλα κοιταω το gyro seduction limited edition,gyro se,με βραχιονα sme.Εχω ηδη μιλησει με καποιον φιλο εμπορο και περιμενω τιμες και διαθεσιμοτητα.

Reaction score
1.685

Οι προτασεις μου δεν μπορουν να στραφουν προς ενα πλατω αναρτησης.
Η εμπειρια μου με καμια δεκαρια πλατω εκ των οποιων και Linn Lp12 αλλα και αλλων με αναρτηση δειχνουν σαφη υπεροχη προς την μαζα, σε θεματα ταχυτητος και ατακας κυριως.

Τα πλατω αναρτησης εχουν σαφως την αισθηση ενος ραθυμου ηχου, με περιεργα φουσκωματα χαμηλα και περιορισμενη αναλυση ψηλα.
Σε καθε περιπτωση ειναι θεμα γουστου, αλλα η δικη μου περιπλανηση εδειξε οτι ενα καλα μελετημενο πλατω μαζας (οχι ακριβο κατ αναγκη) με μια εξαιρετικα καλη και σωστα ματσαρισμενη κεφαλη ειναι αυτο που κερδιζει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef