Βοηθεια με HAUPPAUGE WINTV-HVR-3300 tv tuner.

Reaction score
0
Για αρχη καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο forum, δεν εχω ξαναποσταρει γι,αυτο δειξτε κατανοηση σε τυχον παραλεψεις μου.Στο HTPC εχω το http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr3300.html tv tuner για να βλεπω τηλεοραση μεσω WIN 7 MCE και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης_ Τα αναλογικα καναλια τα δειχνει σε αναλογία 4:3 ενω τα ψηφιακα καποια τα παιζει σε αναλογια 4:3 και καποια σε 16:9. Η τηλεοραση ειναι LG 42LM615S 3D LED 42'' και το pc αποτελειται απο AMD A8 3870K σε mobo asus A75 DELUXE με 8gb ram και win 7 64bit. Av ξερει καποιος γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα στην αναλογια παρακαλω ας βοηθησει.<br>

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Βοηθεια με HAUPPAUGE WINTV-HVR-3300 tv tuner.

Καλώς ήλθες στο AVSite.....

Έχεις κάνει όλα τα update στα windows και στο TV tuner;
Έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις των MCE ότι η οθόνη σου είναι 16:9;
Με το πρόγραμμα που δίνει η Hauppauge βλέπεις τις ίδιες διαφορές στην αναλογία;
Να ξέρεις όμως ότι δεν εκπέμπουν όλα τα ψηφιακά και αναλογικά κανάλια σε 16:9

Reaction score
0

Αν και καθυστερημενα.. ναι , εχω κανει ολα τα update και στα windows και στο tv tuner. To αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Εχω επιλεξει στις ρυθμισεις του MCE επιπεδη οθονη η τηλεοραση και αναλογια 16:9 αλλα τιποτα. Απο το ζουμ του MCE μπορεις να κανεις τα 4:3 να παιζουν full screen [16:9] αλλα τοτε ξεχειλωνουν τα 16:9. Με το win tv της hauppage ακουω ηχο αλλα δεν βλεπω εικονα[βρισκει κανονικα ολα τα καναλια].

Reaction score
0

Το link που εβαλες με βοηθησε να καταλαβω καποια πραγματα. Οποτε δεν κανω εγω καποιο λαθος στις ρυθμισεις. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διεθεσες!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.590
Νεότερο μέλος
DJCHRISTIANO13