Βοηθεια με HAUPPAUGE WINTV-HVR-3300 tv tuner.

Reaction score
0
Για αρχη καλησπερα σε ολους. Ειμαι καινουργιος στο forum, δεν εχω ξαναποσταρει γι,αυτο δειξτε κατανοηση σε τυχον παραλεψεις μου.Στο HTPC εχω το http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_hvr3300.html tv tuner για να βλεπω τηλεοραση μεσω WIN 7 MCE και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης_ Τα αναλογικα καναλια τα δειχνει σε αναλογία 4:3 ενω τα ψηφιακα καποια τα παιζει σε αναλογια 4:3 και καποια σε 16:9. Η τηλεοραση ειναι LG 42LM615S 3D LED 42'' και το pc αποτελειται απο AMD A8 3870K σε mobo asus A75 DELUXE με 8gb ram και win 7 64bit. Av ξερει καποιος γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα στην αναλογια παρακαλω ας βοηθησει.<br>

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Απάντηση: Βοηθεια με HAUPPAUGE WINTV-HVR-3300 tv tuner.

Καλώς ήλθες στο AVSite.....

Έχεις κάνει όλα τα update στα windows και στο TV tuner;
Έχεις δηλώσει στις ρυθμίσεις των MCE ότι η οθόνη σου είναι 16:9;
Με το πρόγραμμα που δίνει η Hauppauge βλέπεις τις ίδιες διαφορές στην αναλογία;
Να ξέρεις όμως ότι δεν εκπέμπουν όλα τα ψηφιακά και αναλογικά κανάλια σε 16:9

Reaction score
0

Αν και καθυστερημενα.. ναι , εχω κανει ολα τα update και στα windows και στο tv tuner. To αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Εχω επιλεξει στις ρυθμισεις του MCE επιπεδη οθονη η τηλεοραση και αναλογια 16:9 αλλα τιποτα. Απο το ζουμ του MCE μπορεις να κανεις τα 4:3 να παιζουν full screen [16:9] αλλα τοτε ξεχειλωνουν τα 16:9. Με το win tv της hauppage ακουω ηχο αλλα δεν βλεπω εικονα[βρισκει κανονικα ολα τα καναλια].

Reaction score
0

Το link που εβαλες με βοηθησε να καταλαβω καποια πραγματα. Οποτε δεν κανω εγω καποιο λαθος στις ρυθμισεις. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο που διεθεσες!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.675
Members
38.590
Νεότερο μέλος
DJCHRISTIANO13