Βοηθεια με sharp aquos 32gd8

Reaction score
0
Καλησπερα!!! Εχω φαει ενα μικρο κολληματακι με τη sharp και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια.Οταν συνδεω το pc με vga καλωδιο στη sharp (vga σε vga) η μεγιστη αναλυση που φτανει ειναι 1024*768.Αν επιλεξω συνδεση dvi (pc) σε hdmi (tv) θα μπορω να εχω αναλυση 1336*768 (την πραγματικη αναλυση της sharp)? Το manual ειναι ξεκαθαρο οσον αφορα τη συνδεση μεσω της vga αλλα για το hdmi δεν αναφερει τιποτα.Ειναι κριμα να δωσω καποια λεφτα για καλωδιο dvi-hdmi και να μην εχω διαφορα.Please help!!!!!!!
Κατα τα αλλα προκειται για πολυ καλη επιλογη,με εντυπωσιασε η ποιοτητα της σε τηλεοπτικο σημα και dvd.Σε HD ειναι καταπληκτικη!!!

Reaction score
298
Cool! Μου ζήτησε ένας φίλος να τον καθοδηγήσω σε αυτή την κατηγορία τιμής, αλλά επειδή δεν πολυασχολούμαι ρώτησα τον Αντρέα και μου συνέστησε την GD8. Όμως όλοι ξέρουμε ότι ο Αντρέας είναι ψιλοάσχετος και επίσης δεν είναι άτομο εμπιστοσύνης :mrgreen: Οπότε ήθελα να επιβεβαιώσω ότι η τηλεόραση αξίζει.

Reaction score
0
Δεν ξερω αν θα εχεις 1366*768 αλλα κατα 99% θα εχεις 1280*720(720π)που ειναι υποστηριζομενο απο hdmi

Reaction score
4
Δεν υπαρχει λογος η συνδεση VGA να μην σου δινει την πραγματικη αναλυση της τηλεορασης σου. :?
Πραγματικα περιμενω και εγω να ακουσω απο εναν που θα γνωριζει τον λογο...
Οσα panel εχω συνδεσει με VGA απο τον υπολογιστη μου ειτε προβολεα ειτε τηλεορασης τετοιο προβλημα δεν ειχα ποτε...
Το menu της τηλεορασης σου αναγνωριζει τουλαχιστον το καλωδιο που συνδεεις?

Reaction score
4
Ωπα! Ειπες οτι το manual για συνδεση VGA σου γραφει οτι δεν θα παρεις την μεγιστη αναλυση με αυτη την συνδεση?
Και αυτο εντυπωση μου κανει...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
pinturicchio said:
Καλησπερα!!! Εχω φαει ενα μικρο κολληματακι με τη sharp και θα εκτιμουσα καθε βοηθεια.Οταν συνδεω το pc με vga καλωδιο στη sharp (vga σε vga) η μεγιστη αναλυση που φτανει ειναι 1024*768.Αν επιλεξω συνδεση dvi (pc) σε hdmi (tv) θα μπορω να εχω αναλυση 1336*768 (την πραγματικη αναλυση της sharp)? Το manual ειναι ξεκαθαρο οσον αφορα τη συνδεση μεσω της vga αλλα για το hdmi δεν αναφερει τιποτα.Ειναι κριμα να δωσω καποια λεφτα για καλωδιο dvi-hdmi και να μην εχω διαφορα.Please help!!!!!!!
Κατα τα αλλα προκειται για πολυ καλη επιλογη,με εντυπωσιασε η ποιοτητα της σε τηλεοπτικο σημα και dvd.Σε HD ειναι καταπληκτικη!!!
Είναι θέμα chip της τηλεόρασης. Συνήθως τηλεοράσεις με μεγάλες αναλύσεις π.χ. 1366Χ768 δέχονται μικρότερη ανάλυση από vga.

Με dvi - hdmi πρώτα πρέπει να δεις το manual της τηλεόρασης. Υπάρχει περίπτωση να μην δέχεται σήμα 1366Χ768. Όμως μόνο μία δοκιμή θα σε πείσει καθώς μέσα από το menu της κάρτας γραφικών (τελευταίοι drivers πάντα) υπάρχει η επιλογή 1366Χ768 και τελικά μπορεί να σου κλειδώσει σε αυτή την ανάλυση και ίσως και χωρίς overscan / underscan...

Reaction score
0
Καλησπερα και παλι.Δοκιμασα αυτη τη φορα με καλωδιο dvo-hdmi αλλα δυστυχως
δεν μπορω να παρω 1336*768 ουτε 1280*720.Διαλεγοντας την επιλογη του underscan η αναλυση φτανει το 1100*663 περιπου.Αποτελεσμα ειναι να εχω δυο καθετες μαυρες γραμμες στα ακρα της οθονης.Μπορς να κανω κατι για αυτο ? Καποιο προγραμμα? Καποια ρυθμιση? Εχω τους τελευταιους drivers της nvidia (ειναι λιγο παλια μια 5700).Απογοητευτηκα λιγο και αν το ηξερα μπορει να μην κατεληγα σε αυτη τη επιλογη.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Απάντηση: Re: Βοηθεια με sharp aquos 32gd8

Καλησπερα και παλι.Δοκιμασα αυτη τη φορα με καλωδιο dvo-hdmi αλλα δυστυχως
δεν μπορω να παρω 1336*768 ουτε 1280*720.Διαλεγοντας την επιλογη του underscan η αναλυση φτανει το 1100*663 περιπου.Αποτελεσμα ειναι να εχω δυο καθετες μαυρες γραμμες στα ακρα της οθονης.Μπορς να κανω κατι για αυτο ? Καποιο προγραμμα? Καποια ρυθμιση? Εχω τους τελευταιους drivers της nvidia (ειναι λιγο παλια μια 5700).Απογοητευτηκα λιγο και αν το ηξερα μπορει να μην κατεληγα σε αυτη τη επιλογη.
Mόνο με το powerstrip ίσως βρεις λύση...

Είναι πρόβλημα της τηλεόρασης. Όλες μέχρι 32'' έχουν παρόμοια προβλήματα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef