Βοηθεια Onkyo TXSR 875

Reaction score
1
Σημερα ενεργοποιοντας το συγκεκριμενο ενισχυτη εσβησε εντελως το μπροστινο πανελ των ενδειξεων καθως κ το μπλε φως γυρω απο το κουμπι της εντασης. Κατ αλλα ο ενισχυτης δουλευει μια χαρα.

Υπαρχει καποια συμβουλη πριν το παω στην αντιπροσωπεια για σερβις αν μπορω να το επιδιορθωσω ο ιδιος;; Ξερει καποιος το κοστος περιπου του προβληματος;; Το παω στην επισημη αντ/πεια η υπαρχει καποια αλλο αξιοπιστο σερβις στην αττικη κ δη στην ανατολικη;;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το σβήσιμο των ενδείξεων κατά λάθος; Δεν ανάβει προσωρινά όταν αλλάξεις ένταση πχ;

Reaction score
1
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το σβήσιμο των ενδείξεων κατά λάθος; Δεν ανάβει προσωρινά όταν αλλάξεις ένταση πχ;
Οχι δυστυχως δεν αναβει καθολου!!

Reaction score
1
Επειδη με εβαλες σε σκεψεις πατησα απο το remote to dimmer κ ενεργοποιηθηκε ο φωτισμος γυρω απο το κουμπι της εντασης αλλα το display οχι!! Ακομα κ αν αυξομειωνω την ενταση δεν αναβει κατι!

Αν οντως εχω απενεργοποιησει τις ενδειξεις κατα λαθος(γτ πραγματικα δε το ηξερα οτι γινεται) μεσω remote πως τις επαναφερω;;

Reaction score
1

Reaction score
1
Σε ευχαριστω παρα πολυ αδελφε!! Θα δω αυτα που εστειλες κ θα σου πω!
Λοιπον, αλλαξα τα resistors που περιγραφει στο σαιτ αλλα παλι δε λειτουργει το display! Παρατηρηςα επισης επειδη δεν ειχα κλεισει το καπακι οτι μολις ενεργοποιησα τον ενισχυτη εκαψα(ε) αμεσως τον ενα resistor R9310 κ μαλιστα 2 φορες!
Μαλλον κατι αλλο συμβαινει κ θα αναγκαστω να το παω αντ/πεια εκτος αν εχεις καποια αλλη προταση
(Εχω εναν τελευταιο θα το περασω κ οτι γινει)

Απο την αλλη ενεργοποιησα το osd display κ εχω τις ενδειξεις στην τηλεοραση αλλα οταν παιζει ραδιο η cd ειναι το θεμα!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Εσύ ξέρεις πόσο χρειάζεσαι τις ενδείξεις, αλλά δε νομίζω ν' αξίζει να τον πας για επισκευή.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis