Βολτα απο πολυκαταστημα....

Reaction score
7.102
Χθες περασα απο γνωστο πολυκαταστημα στην λεωφορο κηφισιας .Απλα να αναφερω οτι εχει σε προσφορα συσκευες της Arcam.Αν καποιος φιλος ενδιαφερεται για κατι ας στειλει προσωπικο μηνυμα να του πω που.

Reaction score
7.102
Οχι αλλα ειναι κολλητος μου ο αντιπροσωπος της εταιρειας στη χωρα μας.Τα ειπαμε και ειναι πολυ λυπημενος και ειπα να σπρωξω λιγακι τη κατασταση.
Και για να σοβαρευτουμε,απλα ειδα κατι που ισως ενδιαφερει καποιο μελος.Ουτε καταστημα ανεφερα,ουτε αλλες λεπτομερειες ουτε νταβατζιλικι πουλησα ουτε σωτηρας του φορουμ τοπαιξα και τελικα μην μπλεκουμε τη βουρτσα με τη π@@@α,please.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Να επισημανω οτι τα ειδικα καταστηματα Ηχου και Εικονας πουλανε απο 5%-20% φθηνοτερα απο τα δηθεν φθηνα καταστηματα των πολυεθνικων κολοσσων .
Στο χερι σας ειναι να ψαξετε λιγο περισσοτερο και να κανετε ευτυχισμενη την τσεπη σας καθως και τον φιλο του tanto τον Ιωακειμ !

Reaction score
5
Luxman, αν σου φέρω την επίσημη τιμή του πολυκαταστήματος για τα Arcam, μπορεί να την χτυπήσεις ως και 20% παρακάτω;

Reaction score
7.102
Παιδια ελειπα για 3 μερες και αργησα να απαντησω σε ενα -δυο προσωπικα μηνυματα.Ο Ιωακειμ δεν ξερω ποιος ειναι, μαλλον δεν παρακολουθησες καποιο αλλο θεμα Luxman και δεν καταλαβες τι εννοω.
Αν τα βρειτε αλλου πιο φθηνα δεν εχω κανενα προβλημα,απλα ειδα κατι και το ανεφερα επειδη μου φανηκε ενδιαφερον .Αν δυσαρεστησα καποιος "εμπορους" λυπαμαι παιδια αλλα ο ανταγωνισμος ειναι αναποφευκτος και τελικα αν δεν ημουν εγω θα ηταν καποιος αλλος.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Δεν δυσαρεστηθηκα σε κατι . Αντιθετως πιστευω οτι ηταν μια καλη ευκαιρια να παραθεσω την πραγματικη οψη του ανταγωνισμου ο οποιος για την ωρα δεν υφισταται στο Hi Fi απο Κωτσοβολους , Mediαμαρκταδες και λοιπες αλυσσιδες ψυγειαδων .

Reaction score
5
Μακάρι να είναι έτσι. Σε τελική ανάλυση ο ανταγωνισμός βοηθά τους καταναλωτές.

Reaction score
7.102
Kαλο θα ηταν ομως αντι για λογια που δημιουγουν εντυπωσεις να μιλησουμε με αριθμους,π.χ. τιμη για Cd73 και για Arcam Solo System?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Να υπενθυμίσω μόνον ότι για ακριβείς τιμές και προσφορές από καταστήματα, υπάρχει η αντίστοιχη κατηγορία.

Ευχαριστώ.

Reaction score
7.102
Θα εχουμε τελικα καποιες τιμες (εδω ή στην αλλη κατηγορια) για να μπορεσουμε να συγκρινουμε?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θα εχουμε . Δωστε μου λιγη πιστωση χρονου και θα τις βρειτε στην κατηγορια Προσφορες Καταστηματων .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Βρε tanto εχω πηξει στη δουλεια αυτες τις μερες . Λυπησου με !!
( η προσφορα θ "ανεβει" αμεσως μολις ανοιξουμε στις 3 Γεναρη )

Αν ενδιαφερεται καποιος για κατι ποιο αμεσο ας μου στειλει pm .

Reaction score
7.102
Σημασια ειχε να εβγαινε κατι στον "αερα" αμεσα (απο προχθες δηλαδη) ετσι ωστε να μπορουν οι φιλοι του σαιτ να κανουν μια αμεση συγκριση και να αποφασισουν αν τους συμφερει η αγορα απο το πολυκαταστημα ή απλα να περιμενουν.Μπορει σε 3 μερες να μην υπαρχει κανενα κομματι στο πολυκαταστημα (προσφορα ηταν αλλωστε και εχει περασει και μια εβδομαδα) και να μην εχει κανενα λογο η αντιπαραθεση τιμων.
Νομιζω λοιπον οτι δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε,οποιος φιλος ηθελε να μαθει μου εστειλε pm και απλα του ειπα τι ειχα δει και ποσο και επραξε αναλογα.
Απλα αν δεν εχουμε κατι να πουμε ή αν δεν ειμαστε ετοιμοι να πουμε κατι καλυτερα να μην ακουμπαμε το πληκτρολογιο.

Reaction score
2
Σημασια ειχε να εβγαινε κατι στον "αερα" αμεσα (απο προχθες δηλαδη) ετσι ωστε να μπορουν οι φιλοι του σαιτ να κανουν μια αμεση συγκριση και να αποφασισουν αν τους συμφερει η αγορα απο το πολυκαταστημα ή απλα να περιμενουν.Μπορει σε 3 μερες να μην υπαρχει κανενα κομματι στο πολυκαταστημα (προσφορα ηταν αλλωστε και εχει περασει και μια εβδομαδα) και να μην εχει κανενα λογο η αντιπαραθεση τιμων.
Νομιζω λοιπον οτι δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε,οποιος φιλος ηθελε να μαθει μου εστειλε pm και απλα του ειπα τι ειχα δει και ποσο και επραξε αναλογα.
Απλα αν δεν εχουμε κατι να πουμε ή αν δεν ειμαστε ετοιμοι να πουμε κατι καλυτερα να μην ακουμπαμε το πληκτρολογιο.

+1.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas