Βοώθεια Για Επιλογη 19-20' Lcd

VG

Reaction score
0
Ψάχνω για τηλεόραση 19-20' LCD.

Tα δεδομενα:

Το budget θελω να κρατηθει σε λογικα επιπεδα.

Δεν με ενδιαφερει η υψηλή αναλυση,οτιδηποτε πάνω απο 640χ480 ειναι αποδεκτο.

Οι προτάσεις σας;

VG

Reaction score
0
Σε bedroom,θα παιξει τον ρολο της τηλεόρασης :mrgreen:
Οι απαιτήσεις είναι χαμηλές,δεν με ενδιαφερει ευρεια οθονη, πολυ υψηλες αναλύσεις κτλ.

Reaction score
14
Philips 20" 20pf7846

Παίζει στην κρεβατοκάμαρα μας και είναι απλά κορυφαία 4:3 τιβί. Εχει και ραδιο και 2 AV-IN.

Επίσης για TFT LCD-FLAT πολύ καλο ήχο με καλό μπάσο

VG

Reaction score
0
Philips 20" 20pf7846

Ανάλυση 640 x 480i - 1 Fh
Αντίθεση 350:1
Φωτεινότητα 450 cd/m2

και τιμη >900E.

Μαλλον θα παω για την TOSHIBA 20VL44G

Ανάλυση 800x600.
Λόγος αντίθεσης 500:1.
Φωτεινότητα 500cd/m2.
Tαχύτητα απόκρισης 16ms.

Γύρω στα 500Ε.

Μονο αυτα τα 16ms με χαλανε,υπαρχει περιπτωση να το καταλαβω πουθενά ;

NLS

Reaction score
1
το μάτι (rough estimation) πιάνει μέχρι 12ms

σε μια γρήγορη σκηνή ΙΣΩΣ το δεις λοιπόν, όμως η διαφορά των άλλων χαρακτηριστικών, της τιμής και της χρήσης (σκασίλα μου αν συμβεί αυτό στην TV της κουζίνας μου) είναι τέτοια που εγώ θα έπαιρνα την toshi

Reaction score
14
Philips 20" 20pf7846

Ανάλυση 640 x 480i - 1 Fh
Αντίθεση 350:1
Φωτεινότητα 450 cd/m2

και τιμη >900E.
τόσο είχε λιανική παλιά

Θα την βρείς σκάρτα 400. Γωνία θέασης 170 μοίρες και το ίδιο ισχύει και για πάνω κάτω. Σχεδόν απο όποια γωνιά και να την δείς είναι τέλεια η εικόνα.

Το 640x480 δεν με χαλάει καθόλου αφού δεν συνδέω τίποτε πέρα απο ενα απλο DVD-player και δεν έχω απάιτηση για πολλά παραπάνω. Την ξανασυνηστώ αλλά και απο ότι βλέπω μοιάζουν και οι δύο οι οθόνες οπότε πάς τις βλεπεις και αποφασίζουν τα μάτια σου αν δεν εχει αποφασίσει η τσεπη σου πρωτα!!!

VG

Reaction score
0
το μάτι (rough estimation) πιάνει μέχρι 12ms

σε μια γρήγορη σκηνή ΙΣΩΣ το δεις λοιπόν, όμως η διαφορά των άλλων χαρακτηριστικών, της τιμής και της χρήσης (σκασίλα μου αν συμβεί αυτό στην TV της κουζίνας μου) είναι τέτοια που εγώ θα έπαιρνα την toshi
Χμ η philips ειναι στα 25ms :shock:

Reaction score
0
Φίλε μου την TOSHIBA 20VL44G την έχω απο τα Χριστούγεννα. Την αγόρασα περισσότερο για 'διακοσμητική' χρήση (για το γραφείο δηλαδή, μιάς και είναι αρκετά όμορφη), χωρίς όμως αυτό να σημαίνει οτι ποτέ δέν έχω καθήσει να παρακολουθήσω κάποιο πρόγραμμα. Η τιμή της είναι αρκετά έως πολύ καλή (500 ευρώ απο τα multirama) και μπορώ να πώ πως είμαι πολύ ικανοποιημένος απο την αγορά αυτή (βέβαια όπως είναι λογικό δέν θα μπορούσα να έχω και μεγάλες απαιτήσεις απο μια τηλεόραση 20'' - όπως και εσύ προφανώς).
Στο θέμα της εικόνας τώρα: Είναι αλήθεια πως η συγκεκριμένη τηλεόραση κλήθηκε να αντικαταστήσει στον χώρο του γραφείου μου έναν πολύ δυνατό 'ανταγωνιστή' : την SONY WEGA 21'' CRT, μία τηλεόραση με πραγματικά πολύ ισορροπημένη εικόνα. Κακά τα ψέμματα λοιπόν η tft είναι πολύ εντυπωσιακή στην εμφάνισή της αλλά τα χρώματα είναι τόσο έντονα (και εντυπωσιακά σε αυτούς που δέν γνωρίζουν) που σε ένα βαθμό καταντουν ψεύτικα, κάτι όμως που νομίζω πως παρατηρείται σε όλες σχεδόν τις tft. Ένα άλλο μειονέκτημα που διέκρινα στην συγκεκριμένη τηλεόραση είναι η μικρή γωνία θέασής της. Τέλος, όπως βέβαια παρατηρείται σε όλες τις tft, παρακολουθώντας απο κοντά κάποιο κανάλι (γιατί μιλάμε πάντοτε για τέτοια χρήση - dvd δέν έχω δεί ακόμη στη συγκεκριμένη και ούτε πρόκειται) εμφανίζεται έντονα το φαινόμενο του 'πιξελιάσματος'.
Απο την άλλη όμως ομολογώ πως δέν έχω παρατηρήσει κανένα φαινόμενο ghosting - η πως το λένε - ή αργής απόκρισης της εικόνας σε γρήγορες σκηνές. Αντιθέτως η κίνηση είναι πολύ ομαλή σε σημείο να πιστεύω πως είναι αρκετά ανώτερη και φυσικότερη της sony wega!
Δέν μπορώ να πώ πως η άποψή μου είναι η αντικειμενικότερη όλων καθώς δέν έχω δοκιμάσει και πολλές tft, πιστεύω πάντως πως άν επιλέξεις την συγκεκριμένη tv δύσκολα θα το μετανοιώσεις.

VG

Reaction score
0
Την αγορασα,ακομα δεν εχω προλαβει να ασχοληθω.Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες.
Αλλωστε με την τηλεοραση που εχουμε ειναι μαλλον καλυτερο να μην εχεις HD αναλυση.
Πιστευω οτι και στα dvd θα ειναι ΟΚ,ειναι επαρκης η αναλυση.
Θα βλέπω απο περιπου 2.5 μετρα οποτε πιστευω οτι δεν θα βλεπω πιξελιάσματα.

Reaction score
14
Ένα άλλο μειονέκτημα που διέκρινα στην συγκεκριμένη τηλεόραση είναι η μικρή γωνία θέασής της.
καλορίζικη φίλε VG,

Οσο αφορά την γωνία θέασης, στην Philips πρίν ενα χρόνο μπήκα στο MAKRO και είδα ολες τις αισχρές Shaub Lorenz, Bluesky, Brownearth, Paleskin και ότι άλλη επώνυμη και μη μάρκα έιχαν και βλέπω απο μεγάλη γωνιά την Philips που σας έλεγα.

Η εικόνα και απο 170 μοίρες γωνία ήταν σαν να έβλεπες κανονικά απο μπροστά. Την πήρα σχεδόν αμέσως αφού το ΜΑΚΡΟ πρίν ενα χρόνο την έιχε 550 Ευρω και ο Κοτσόβολος 900 ακατέβατα. Τωρα έπεσε στα 499 Ευρώ νομίζω στην Ηλεκτρονική Αθηνών.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.102
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON