Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Reaction score
118
Απάντηση: Re: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

έλα βρε δες την αλήθεια μην κρύβεσαι πίσω από το δάκτυλό σου, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι το icloud είναι σοβαρός τρόπος για την ανταλλαγή αρχείων και μεταφορά αρχείων π.χ. για ένα επαγγελματία.
Τραβάς μερικές raw φωτογραφίες με την DSLR ή έχεις σχέδια-φωτορεαλιστικά από το AutoCAD πως τα στέλνεις;
με το icloud;
οι on-line υπηρεσίες προϋποθέτουν σύνδεση στο internet, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείς να συνδεθείς τι κάνεις;

Ναι υπάρχουν USB, HDMI και κάρτες μνήμης αλλά θες 100 ευρώ για τους 3 αντάπτορες, οι άλλοι στα παρέχουν δωρεάν.....
ΠΩΠΩΩΩΩΩ, Η απάτη το icloud το οποίο ήταν η μεγάλη αιτία και....παγίδα για να πάρω ipad. Και τώρα το έχω για κανα παιχνίδι, άντε και για να μπω στο fb όταν δεν μπαίνω απο το Macbookpro μου.(5% το πολύ):mad:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.929
Απάντηση: Βράβευση του iPad mini ως το Καλύτερο Tablet του 2012 στην InfoCom

Πόνεσε η κοιλιά μου!

Από χθες τρώω...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.153

Τελικά οι haters ασχολούνται περισσότερο με την Apple από τους fans.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Εσείς φταίτε, μας τα έχετε "σπάσει" με την "υπεροχή" της μεγαλύτερης δικηγορικής και διαφημιστικής εταιρίας του κόσμου....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.434

ρετίνες στις 9,7 ίντσες

http://www.ipadalternative.com/el/1...66-16ghz-android-41-jelly-bean-tablet-pc.html

http://www.ipadalternative.com/el/1...-gpu-dual-core-rockchip-rk3066-16ghz-cpu.html

http://www.ipadalternative.com/el/1...d-41-dual-core-16ghz-bluetooth-1gb-16gb-.html

και στις 7 ίντσες

http://www.ipadalternative.com/el/152-vido-window-window-vido-n70-hd.html

προσωπικά δε τις θεωρώ "απαραίτητες" τις ρετίνες για πάρα πολύ κόσμο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν είναι αντικειμενικά οι καλύτερες οθόνες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.434

η ρετίνα που έχει το Archos (9.7’’: 2048 x 1536 pixels, IPS, capacitive multitouch) είναι ίδια με τις οθόνες
που έχουν αυτά που έγραψα πιο πάνω και είναι ίδια με το ipad-3.

όλα αυτά έχουν ίδια ακριβώς ποιότητα απεικόνισης μεταξύ τους, και ίδια με το i-pad.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Το καλύτερο στις 7'' είναι το Nexus 7 και την καλύτερη ανάλυση την έχει το Nexus 10

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.153

Δεν μ' ενδιαφέρει ποιο έχει το καλύτερο α' 'η β' εξάρτημα. Αν είναι έτσι, να παραγγείλουμε ανταλλακτικά από την Κίνα και να συναρμολογήσουμε μόνοι μας ένα Pad.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι άλλο. Έχω ένα προϊόν που με καλύπτει, και με το παραπάνω, στους τομείς που εγώ θεωρώ πρωτεύοντες. Κι έρχεστε και σχολιάζετε αυτούς τους τομείς με τα δικά σας κριτήρια, καταλήγοντας ότι δεν έχω επιλέξει σωστά. Γιατί πρέπει να λάβω σοβαρά τέτοιες κριτικές; Αν βέβαια μιλάτε σοβαρά, γιατί εγώ δεν διαφωνώ ποτέ "θυμωμένος" σε fora. Αν ήταν να χαλάσω τη διάθεσή μου δεν θα έγραφα καθόλου. Ούτως ή άλλως, καρφί δεν μου καίγεται αν κάποιος εγκρίνει κάτι που έχω επιλέξει. Ούτε με νοιάζει αν είναι καλύτερο για όλους. Μου αρκεί που είναι το καλύτερο για μένα, στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω πάντα. Γιατί όσο πέφτει το budget συμβιβαζόμαστε. Και δεν μιλάω μόνο για ηλεκτρονικά προϊόντα.

Κι αν το εξετάσουμε και κοινωνικά, όπως έκανε ο Νίκος πιο πάνω, θέλω να απέχω απ' όσους καμαρώνουν ότι με λίγα λεφτά αγόρασαν το καλύτερο προϊόν που υπάρχει στην αγορά, αντί να λένε ότι απλά κάνουν τη δουλειά τους με αυτό που μπόρεσαν να πάρουν.
Έχω ξαναγράψει αρκετές φορές για την αντιστοιχία στα αυτοκίνητα, όπου ο δήθεν μάγκας με το πειραγμένο χαμηλωμένο 1400άρι "πατάει" πολύ ακριβότερα μοντέλα. Και είχε μια σκασίλα ο ιδιοκτήτης του ακριβότερου αυτοκινήτου...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

α καλαααααααααααααααααααα, το κόλλημα της αρκούδας, κατά τύχη οι ανάγκες σου συμβαδίζουν με τα προιόντα της Apple, τώρα που έβγαλε το mini όλοι λένε τι καλό που είναι και του δίνουν το βραβειο, πριν όμως έλεγαν πουφ τι να το κάνεις με τόσο μικρή οθόνη και λοιπές παπαριές........................ δεν έχουμε και ντομάτες .....:gamer:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.153

Δεν έχω iPad mini, με καλύπτει το iPad. Προτιμώ το μέγεθος από τη φορητότητα. Οι πωλήσεις όμως δείχνουν ότι βολεύει πολύ κόσμο. Και οι πωλήσεις είναι το μοναδικό κριτήριο για την επιτυχία ενός προϊόντος. Όλα τ' άλλα είναι λόγια του αέρα.

Υ.Γ. Αύριο στην πίτα θα σε τρελάνω στην Apple-συζήτηση. :biggrin:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.434

Δεν μ' ενδιαφέρει ποιο έχει το καλύτερο α' 'η β' εξάρτημα. Αν είναι έτσι, να παραγγείλουμε ανταλλακτικά από την Κίνα και να συναρμολογήσουμε μόνοι μας ένα Pad.

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι άλλο. Έχω ένα προϊόν που με καλύπτει, και με το παραπάνω, στους τομείς που εγώ θεωρώ πρωτεύοντες. Κι έρχεστε και σχολιάζετε αυτούς τους τομείς με τα δικά σας κριτήρια, καταλήγοντας ότι δεν έχω επιλέξει σωστά. Γιατί πρέπει να λάβω σοβαρά τέτοιες κριτικές; Αν βέβαια μιλάτε σοβαρά, γιατί εγώ δεν διαφωνώ ποτέ "θυμωμένος" σε fora. Αν ήταν να χαλάσω τη διάθεσή μου δεν θα έγραφα καθόλου. Ούτως ή άλλως, καρφί δεν μου καίγεται αν κάποιος εγκρίνει κάτι που έχω επιλέξει. Ούτε με νοιάζει αν είναι καλύτερο για όλους. Μου αρκεί που είναι το καλύτερο για μένα, στα λεφτά που μπορώ να διαθέσω πάντα. Γιατί όσο πέφτει το budget συμβιβαζόμαστε. Και δεν μιλάω μόνο για ηλεκτρονικά προϊόντα.

Κι αν το εξετάσουμε και κοινωνικά, όπως έκανε ο Νίκος πιο πάνω, θέλω να απέχω απ' όσους καμαρώνουν ότι με λίγα λεφτά αγόρασαν το καλύτερο προϊόν που υπάρχει στην αγορά, αντί να λένε ότι απλά κάνουν τη δουλειά τους με αυτό που μπόρεσαν να πάρουν.
Έχω ξαναγράψει αρκετές φορές για την αντιστοιχία στα αυτοκίνητα, όπου ο δήθεν μάγκας με το πειραγμένο χαμηλωμένο 1400άρι "πατάει" πολύ ακριβότερα μοντέλα. Και είχε μια σκασίλα ο ιδιοκτήτης του ακριβότερου αυτοκινήτου...

Λιγάκι "θυμωμένος" ακούγεσαι (ασχέτως αν λες το αντίθετο). Γιατί άραγε;

Τέθηκε το θέμα της οθόνης, και σχολιάστηκε. Τι σε πειράζει δηλαδή;

Προφανώς το iPad mini έχει το κοινό του, για διάφορους λόγους (apple-mania, θέμα "γοήτρου", κλπ κλπ κλπ)

Προφανώς και το iPad έχει το κοινό του.

Οι πωλήσεις τους μιλάνε, δε χρειάζονται σχόλια από μας.

Προσωπικά, προτιμώ Android και να έχει και hdmi και usb και ότι άλλο θέλω ενσωματωμένο. Επίσης, προσωπικά αδιαφορώ για τη ρετίνα οθόνη σε καθημερινή χρήση στο δρόμο, ενώ θεωρώ πως αν έχω την άνεσή μου στον καναπέ, είναι χρήσιμη για να διαβάζω κανα pdf ή να βλέπω φωτός.
Εννοείται ότι αδιαφορώ πλήρως για το "γόητρο" της apple και δε χρειάζομαι να κάνω σε καμιά γκόμενα "εφέ" παίζοντας με ένα iPad. Για το μέγεθος έχω τις αμφιβολίες μου, προτιμώ και τη φορητότητα των 7 ιντσών και την μεγάλη οθόνη σε σταθερά σημεία.
Εννοείται πως με ενδιαφέρει και το οικονομικό, δε θέλω να πετάω λεφτά.

Ως εκ τούτου, αγόρασα ως φορητό, στις 7', με 158 € αυτό (χωρίς ρετίνα, αλλά έχει ενσωματωμένο 3G, άρα για το δρόμο είναι ότι πρέπει):

http://www.ipadalternative.com/en/1...droid-41-16gb-dual-camera-bluetooth-hdmi.html

και ως λιγότερο φορητό, στις 9,7' με 192 € αυτό (με ρετίνα - 2048x1536 -iPad 3 Resolution- 264 PPi):

http://www.ipadalternative.com/en/1...66-16ghz-android-41-jelly-bean-tablet-pc.html

Εννοείται πως δεν επιζητώ κάποιον να "εγκρίνει" τις αγορές μου (όπως λες και συ), και ταυτόχρονα αδιαφορώ πλήρως για τα γούστα του καθενός.

Όσο για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, ναι, με ενδιαφέρουν ΠΟΛΥ, και στα λινκ που σας έδωσα μπορείτε να τα διαβάσετε όλα.

iPad mini δε θα πάρω, ούτε iPad, ευχαριστώ. Πολύ όμορφα είναι, έχω παίξει και με τα δυό, πολύ ωραία, αλλά αυτά που χρειάζομαι τα κάνουν συσκευές σε τραγικά χαμηλότερο κοστολόγιο, οι οποίες έχουν και κάποιες παραπάνω δυνατότητες από τις υπέροχες συσκευές της apple, αλλά έτσι κι αλλιώς αυτά που επέλεξα έχουν τραγικά περισσότερες δυνατότητες από όσες χρειάζομαι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.979
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas