Β&W 685, 686 ή M-1 ???

Reaction score
0
ONKYO TX-SR 807 με μπροστινά B&W 603

Για τα 4 surround (), έχω καταλήξει σε κάποιο από αυτά:

686 --> 360EUR
M-1 --> 370 EUR
685 --> 480EUR

Αξίζει η διαφορά να πάρω τα 685 για SR Left/Right?

Επίσης επειδή τα 2 SR Back θα πάνε στο ταβάνι, σκέφτομαι εκεί να βάλω τα M-1 (για να μην κρέμονται 2 άγαρμπα κουτιά...)

Με την ευκαιρία, υπάρχει κανένα αξιόπιστο ευρωπαϊκό που να μπορώ να βρω B&W σε καλές τιμές; Στα HiFiGlobe, Schlauershoppen και technikdirekt δε βρήκα καθόλου b&w....

Reaction score
150
Δύσκολα θα βρεις B&W μέσω Internet μιας και δεν το επιτρέπει η B&W αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Reaction score
1
Καλημέρα,

κοίτα και τα VM1. Τα έβαλα για πίσω ηχεία και εκτός του οτι είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ και βιδωμένα στον τοίχο δείχνουν ακόμα ποιο όμορφα δεν νομίζω οτι έχουν καμιά τραγική διαφορά με τα 686 τουλάχιστον για περιφερειακά ηχεία. Εγω τα αγόρασα απο perfectshop 380 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τώρα σχετικά με παραγγελία απο internet, είχα βρεί κάποιον απο Αγγλία απο το αγγλικό site της B&W, ο οποίος μου τα έστελνε και μαζί με τα μεταφορικά τα 685 πήγαιναν γύρω στα 420. Νομίζω οτι για 60 ευρώ δεν αξίζει. Αν πάει βέβαια κάποιος γνωστός σου Αγγλία και μπορέσει να σου τα φέρει τότε σου έρχεται αρκετά ποιο φθηνά.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Β&W 685, 686 ή M-1 ???

Εαν την εμπρος δυαδα την χρησιμοποιεις ΚΑΙ για ακροαση μουσικης, τοτε οπωσδηποτε θα ξεφυγεις απο τα Μ1 και θα πας στα 685 (τουλαχιστον). Ως εχων την 5αδα Μ1 (+σαμπ) αναζητω απο καιρο το καταλληλο εμπρος ηχειο - μου προταθηκαν και τα 805Ν αλλα απορριφθηκαν λογω υψηλων απαιτησεων που εχουν σε ενισχυτικα, οποτε μαλλον σε 685 θα παω (εκτος κι αν μου κατσουν κατι 705:126: )

Reaction score
10
Τα Μ-1 τα είχα για πίσω και κεντρικό και ήταν άψογα! Για τα λεφτά τους πάρα πολύ καλά!!!
Αλλά θα πήγαινα σε μπροστινή τριάδα στα 685... Ή έστω τα δύο μπροστά! Από τη στιγμή που έχεις τα 603, θα είναι σούπερ αναβάθμιση...
Ηχοέκφραση μέσω ιντερνετ... Άλλο δεν ξέρω...

Reaction score
10
Με Rotel RMB-1565...Τώρα τα έχει ένας φίλος, σε 5.1 και είναι πολύ ευχαριστημένος!! Αλλά βασικά είναι τα πρώτα του ηχεία οπότε δεν έχει μέτρο σύγκρισης!! Για 5.1 πάντως είναι άψογα!! Αν και θα συνιστούσα τα 685

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale