Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Status
Not open for further replies.
Reaction score
5
Πιστεύω ένα συγκριτικό side-by-side με Gladiator 1080p - Barbie meets John-John θα έλυνε τις όποιες απορίες.

Παρακαλώ επίσης το επόμενο συγκριτικό στον χώρο που ετοιμάζεται να είναι μεταξυ Barbie, Cindy και Bibibo! Εκεί να σας δω ρε μάστορες στα δύσκολα!! :cool_4: :cool_4: :crazy_1:
ο john john της barbie ήταν ή της bibi-bo?

Reaction score
7
Νομίζω ότι θα βγει και σε HD-DVD. Η Microsoft δεν πρόκειται να την αφήσει να της ξεφύγει, μιας και η Barbie θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην αποκλειστικότητα της Disney στο BR.
Και προτιμώ την Barbie, παρά τη Φαντασία και άλλες αηδίες.
Αν εσύ, ο ρεγκούνας και ο giorgio-n πέσετε γονατιστοί να μας παρακαλάτε λέγοντας αποτάσσομαι το σατανά (m$).... τότε θα σας το βγάλουμε εμείς σε HD-DVD-R με το Blu-Ray Shrink για να χωρέσει στα μίζερα 30GB σας... )(

Reaction score
7
Πιστεύω ένα συγκριτικό side-by-side με Gladiator 1080p - Barbie meets John-John θα έλυνε τις όποιες απορίες.
Λάθος! John-John meats Barbie έιναι το σωστό...:prof: Είναι το sequel του "When Ken Meats Barbie"....Καλό π0υτ@ν@κι η Barbie....

Reaction score
7
Επίσης αυτό δεν θα έχει κάν Αγγλικό τίτλο...θα το βρείτε στα βιντεοκλάμπ με τίτλο "Όταν ο Γιάννης-Γιάννης κρεατώνει την Μπάρμπη" :happy_9:

Reaction score
5
Επίσης αυτό δεν θα έχει κάν Αγγλικό τίτλο...θα το βρείτε στα βιντεοκλάμπ με τίτλο "Όταν ο Γιάννης-Γιάννης κρεατώνει την Μπάρμπη" :happy_9:
χαλάς το θέμα και είχε πάει καλά η κουβέντα. Τέσπα.

Πέρα απο την πλάκα θέλω να πω οτι με αυτά που έγραψε ο Βασίλης (unforgiven) με ψιλοέπεισε να το δω και σαν ταινία πέρα από το πως δείχνει σαν upscaled. Τελικά τα περισσότερα μηνύματα (από αισθηματικά έως και πολιτικά, θα μπορούσα να πω) περνάνε μέσα από ταινίες κινουμένων σχεδίων.

Reaction score
7
χαλάς το θέμα και είχε πάει καλά η κουβέντα. Τέσπα.

Πέρα απο την πλάκα θέλω να πω οτι με αυτά που έγραψε ο Βασίλης (unforgiven) με ψιλοέπεισε να το δω και σαν ταινία πέρα από το πως δείχνει σαν upscaled. Τελικά τα περισσότερα μηνύματα (από αισθηματικά έως και πολιτικά, θα μπορούσα να πω) περνάνε μέσα από ταινίες κινουμένων σχεδίων.
Συγνώμη Λάμπρο... απλά παρασύρθηκα από τις άλλες ταινίες... Η ροζέλα ήταν καταπληκτική και δεν σηκώνει αστεία... Να κανονίσουμε ένα meeting να τη δούμε όλοι μαζί και να πούμε τις απόψεις μας... Θέλω να ακούσω και από κοντά τις απόψεις του Unforgiven

Reaction score
5
Συγνώμη Λάμπρο... απλά παρασύρθηκα από τις άλλες ταινίες... Η ροζέλα ήταν καταπληκτική και δεν σηκώνει αστεία... Να κανονίσουμε ένα meeting να τη δούμε όλοι μαζί και να πούμε τις απόψεις μας... Θέλω να ακούσω και από κοντά τις απόψεις του Unforgiven
Το άλλο ΣΚ μπορούμε να κανονισουμε αντί για meeting έξω, να βρεθουμε σπίτι μου που έχω και τα δύο μηχανήματα (PS3 & HD-XE1) να συγκρίνουμε και το Upscale :cool_4:

Reaction score
5
Απο κοκκο τι λεει?
Σταύρο το έγραψε λίγο παραπάνω ο Τάσος (subcode). Μόνο στο δέρμα της προβοσκίδας του ελέφαντα είχε γρέζι. Κατα τ'αλλα πήγε μια χαρα. Τουλάχιστον σε αναπαραγωγή από το PS3.

Reaction score
3
Απάντηση: Βarbie: The Island Princess (Πριγκίπισσα Του Μαγικού Νησιού)

Κοίτα να δεις... Για μια ταινία που θεώρησα ότι αξίζει έβαλα θέμα και στο τέλος θα γίνει και συγκριτικό :bravo: :bravo:
Κι αύριο στον Αντρέα μπορείτε να βάλετε την Barbie, γιατί να περιμένετε το ΣΚ;

Reaction score
5
Γιατί στον Ανδρέα βλέπουμε 1080i ενώ σπίτι μου 1080p

Επιπλέον ο Ανδρέας δεν εχει κανει ολα τα τελευταία firmware updates στα μηχανήματα.

Reaction score
164
Απο κοκκο τι λεει?
Για κόκκο είπαμε.
Αν εννοείς (λόγω του νεαρού της ηλικίας σου), για "κοκκό", δεν υπάρχει καθόλου.
Αν και με μία δεύτερη ανάγνωση, μιας και το σενάριο είναι πολυεπίπεδο και δίνει ευκαιρία για πολλαπλές ερμηνείες. η επιλογή του ελέφαντα, ως ήρωα, δεν είναι τυχαία: η επιλογή του ζώου με την προβοσκίδα, παίζει τον ίδιο ρόλο με την επιλογή του κύκνου στις ελαιογραφίες της Αναγέννησης για συντροφιά σε ημίγυμνες γυναίκες. Από τη μία η πουριτανική κοινωνία και από την άλλη το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία, δεν επιτρέπουν σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα, παρά μόνο ως αποχρώσες ενδείξεις: η προβοσκίδα του μικρού ελέφαντα και ο λαιμός του κύκνου, ως σημαίνοντα, έχουν ένα κοινό σημαινόμενο: και τα δύο είναι σαφής υπαινιγμός προς ένα φαλλικό σύμβολο σε στύση. Στην περίπτωσή που εξετάζουμε, είναι ένα συμβολικό ρακόρ που καταδικνύει την ανάγκη του Πρίγκιπα να δείξει έμπρακτα την αγάπη του προς την Barbie.

Με άλλα λόγια Σπρεσβρεβερφβσεβ το μοναδικό όρθιο που θα δεις στην ταινία είναι η προβοσκίδα. No koko at all, που θα έλεγε και ο φίλος σου ο Ηρακλειώτης.

Reaction score
2
Γιατί στον Ανδρέα βλέπουμε 1080i ενώ σπίτι μου 1080p

Επιπλέον ο Ανδρέας δεν εχει κανει ολα τα τελευταία firmware updates στα μηχανήματα.
ΧΑ εφαγες πορτα! Θα φερει ο τζιτιεξ το δικο του 1080p Switch! Barbie FTW!

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster