ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Reaction score
5
Να ρωτησω κατι με την σειρα μου.Αν εχει ξανατεθει παρακαλω αγνοηστε το και ριξτε μου μια φαπα:crazy_3:

Οσον αφορα τα κλειδωματα πιστευω οτι ολα σπανε αυτο που παρατηρησα ομως ειναι το εξης.
Σε ενα Toshiba HD DVD απο Ιαπωνια οπως μου ειπε ο πωλητης εβαλα ενα dvd απλο (αντιγραφο ασφαλειας :crazy_3: ) που ειχα για να δω πως φαινεται.Πηρα το εξης message " Pal dvd sorry cannot play"
Το ιδιο συμβαινει μου ειπαν με Ευρωπαικα Toshiba οταν ομως τους βαλεις ntsc δισκακι.
Υποθετω πως αυτο μπορουμε να το ξεπερασουμε με χακεμενο firmware η οχι??????????
Και εγω που εχω μια αποθηκη νοικιασμενη για τα ntsc dvds μου την ηπια?????

Για τα BD players ισχυει το ιδιο??????????????????????

Reaction score
1
Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Steven Feldstein at Fox (which also backs Blu-ray) added: "As we noted at CES, the format war is in its final phase. It’s never been a question of if Blu-ray will pass HD DVD, but a matter of when."
Μεγαλες κουβεντες. Παντως ρε παιδια ειτε αρεσει ειτε οχι, το ps ειναι μεγαλη επιρροη.

Reaction score
62
Εγώ δεν δίνω δεκάρα για το ποιός θα κερδίσει η όχι, αν και έχω HD-DVD. Και ειλικρινά χ3στηκα τι λέει ο ένας και ο άλλος, γιατί τα ίδια και τα ίδια άκουγα και παλιά με SACD και DVD Audio. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ να απολαύσω αυτό που λέγεται HD εικόνα εδώ και τώρα και αυτό με κάνει να λέω χαλάλι τα 600€ που έδωσα. Και άν υπερυσχίσει το BD, σίγουρα θα το αγοράσω. Αλλά τουλάχιστον κατάφερα να αφήσω πολλούς με ανοιχτό το στόμα, βλέποντας HD εικόνα και να ευχαριστηθώ κι εγώ ο ίδιος τις ταινίες όπως έπρεπε να είναι και αφού αυτό είναι η κ...λα μου, δεν με νοιάζει να πληρώσω όσο όσο. Γι' αυτό νούμερα, προγνωστικά, στατιστικά, θεωρίες τα αφήνω σε άλλους. Εγώ ας απολαύσω το Harry Potter, που μόλις πήρα σε HD-DVD...

Reaction score
0
Εγώ δεν δίνω δεκάρα για το ποιός θα κερδίσει η όχι, αν και έχω HD-DVD. Και ειλικρινά χ3στηκα τι λέει ο ένας και ο άλλος, γιατί τα ίδια και τα ίδια άκουγα και παλιά με SACD και DVD Audio. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ να απολαύσω αυτό που λέγεται HD εικόνα εδώ και τώρα και αυτό με κάνει να λέω χαλάλι τα 600€ που έδωσα. Και άν υπερυσχίσει το BD, σίγουρα θα το αγοράσω. Αλλά τουλάχιστον κατάφερα να αφήσω πολλούς με ανοιχτό το στόμα, βλέποντας HD εικόνα και να ευχαριστηθώ κι εγώ ο ίδιος τις ταινίες όπως έπρεπε να είναι και αφού αυτό είναι η κ...λα μου, δεν με νοιάζει να πληρώσω όσο όσο. Γι' αυτό νούμερα, προγνωστικά, στατιστικά, θεωρίες τα αφήνω σε άλλους. Εγώ ας απολαύσω το Harry Potter, που μόλις πήρα σε HD-DVD...
:bravo::bravo::bravo::bravo::respect:

Reaction score
14

+1000...

Χθες είδα το the Thing όπως δεν το είχα φανταστεί πριν απο την πρώτη μου θέαση 17 χρόνια πίσω ( η ταινία είναι του ΄82 )..
Δεν το πίστευα...
Η τελευταία σου πρόταση λοιπόν είναι 1000% αυτό που σκέφτομαι και εγώ..

Reaction score
6

Γιωργο το συζητούσαμε την περασμένη βδομάδα για αυτην την ταινια με έναν φιλο και φοβηθήκαμε να κανουμε το βημα για την απόκτηση της καθως μια τόσο παλια ταινια δεν πιστεύαμε πως θα μας ικανοποιούσε στο θεμα εικόνα.
Ειναι τελικα τοσο καλη η μεταφορα ;

Reaction score
1

Με την προυποθεση οτι εχουν σπασει και τα δυο, δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να συμβει για να ανατραπει το κλιμα.
Και ολα αυτα πριν το λανσαρισμα του ps3 στην Ευρωπη! Τι εχει να γινει τοτε?

Ταχα η M$ εριξε ολο το βαρος στην Αμερικη. Που ειναι? Με ανταγωνιστες κατι blu ray της συμφορας, και μονο με το ps3 δηλαδη απεναντι, ηδη ειναι απο κατω.

Διαβαζω οτι σημαντικο ρολο θα παιξει το pc. Δηλαδη τι? Αν το hd-dvd recorder πωλειται 100 δρχ. και το blu ray recorder 200 δρχ. θα κερδισει το hd-dvd? Δεν νομιζω. Για καθαρα ανταγωνιστικους σκοπους καποια στιγμη και τα δυο θα κοστιζουν περιπου το ιδιο. Οπως ειχε γινει και για τα xbox360 vs ps3, που με την προσθηκη add-on του xbox κοστιζουν ακριβως το ιδιο.

Το νερο μπηκε πλεον στο αυλακι, εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση για το hd-dvd. Τουλαχιστον αυτο αντιλαμβανομαι.

Reaction score
14
Πωλήσεις στην Ευρώπη μέχρι τέλη Ιανουαρίου...
4 HDDVD προς 1 BD...( δεν είναι μεγάλη αγορά ,αλλά....)
Μη βιάζεστε, έχει ακόμα δρόμο το πράγμα...
Στη Ιαπωνία το wii σάρωσε ενώ εδώ τα κουτιά είναι το ένα πάνω στο άλλο και κάθονται...
Διαφορετικοί κόσμοι , άλλες ανάγκες και κυρίως άλλες ταινίες..
Στην Ευρώπη το ps3 είναι πολύ ακριβό για να το πάρουν πιτσιρικάδες και να γίνει χαμός όπως με το ps2...
Για πιό high definition μιλάμε όταν η πλειοψηφία αυτών παίζουν παιχνιδάκια σε crt?
Και πραγματικά δεν ξέρω αν ζώ σε άλλο πλανήτη από εσάς , αλλά ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα περί χάι ντεφινίτσιο...
Τι χαμός περιμένεις να γίνει με μιά κονσόλα παιχνιδιών που θα κοστίζει 650 ευρώ??
(μπορεί ο Ελληνάρας μπαμπάς να τα χώσει σε λέλουδα στην Πένγκηη Ζήνα αλλά θα του φανούν πολλά για τον γιόκα του και το κουτί που θα τον αποσπάσει από τα μαθήματά του...)

Reaction score
0
http://www.engadgethd.com/2007/02/24/hd-dvd-outsold-blu-ray-4-to-1-last-year-in-england/

8200 προς 1834, δηλαδή 4 και κάτι προς 1 αλλά τα νούμερα είναι τόσο μικρά που είναι ανάξια σχολιασμού.
Τουλάχιστον να δούμε κανένα πραγματικό νούμερο στην Ευρώπη γιατί οι Αμερικάνοι μας έχουν πρήξει με τα ratios τους.

Reaction score
14
Είναι όντως μικρός αριθμός.. αλλά γενικά είναι ασήμαντος ο αριθμός...
Δεν υπάρχει πόλεμος προς το παρόν πουθενά...
Ασχολούνται ελάχιστοι παγκοσμίως με hd σε μορφή δίσκου που αγοράζεται...
Γι' αυτό και είπα να μην βιάζεστε...

Reaction score
62
Πώς τη βλέπετε τη "μάχη"?? Διακρίνω μία στασιμότητα ή μου φαίνεται???:sad:

Reaction score
0

Όσο αφορά στην ελληνική αγορά τίτλοι blu-ray με ελληνικά υπάρχουν καμιά εικοσαριά της Sony Pictures και τίτλοι της Fox και Buena Vista αναμένονται σίγουρα μέσα στο 2007 από την Odeon(το πότε ακριβώς προς το παρόν είναι άγνωστο)ενώ τίτλοι hd-dvd με ελληνικά αναμένονται από την Audio Visual τους πρώτους μήνες του 2008........οπότε το blu-ray έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στην Ελλάδα......:happy_6: Και μην ξεχνάμε την ειδική συμφωνία της Sony Pictures με την Ελλάδα(όλοι οι ευρωπαικοί τίτλοι blu-ray θα έχουν ελληνικά)...............:happy_8: :bravo: :bravo: :bravo: :happy_8:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Όσο αφορά στην ελληνική αγορά τίτλοι blu-ray με ελληνικά υπάρχουν καμιά εικοσαριά της Sony Pictures και τίτλοι της Fox και Buena Vista αναμένονται σίγουρα μέσα στο 2007 από την Odeon(το πότε ακριβώς προς το παρόν είναι άγνωστο)ενώ τίτλοι hd-dvd με ελληνικά αναμένονται από την Audio Visual τους πρώτους μήνες του 2008........οπότε το blu-ray έχει ένα σημαντικό προβάδισμα στην Ελλάδα......:happy_6: Και μην ξεχνάμε την ειδική συμφωνία της Sony Pictures με την Ελλάδα(όλοι οι ευρωπαικοί τίτλοι blu-ray θα έχουν ελληνικά)...............:happy_8: :bravo: :bravo: :bravo: :happy_8:
Το θέμα είναι τι γίνεται παγκόσμια. Η Ελλαδίτσα λίγο μάλλον τους νοιάζει!!:cool_4:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Το θέμα είναι τι γίνεται παγκόσμια. Η Ελλαδίτσα λίγο μάλλον τους νοιάζει!!:cool_4:
Εμένα πάντως με νοιάζει που το έστω το blu-ray κάτι πάει να κάνει στην Ελλάδα.........αλλά μια που το θέτεις έτσι παρακάτω ακολουθεί ανάλυση:

ΗΠΑ:συνολικές πωλήσεις τίτλων blu-ray και hd-dvd κυμαίνονται σε παρόμοια
επίπεδα αλλά το blu-ray έχει παρουσιάσει άνοδο....στα 100 blu-ray την εβδομάδα αντιστοιχούν 50 hd-dvd....

Ευρώπη:δύο φράσεις αρκούν.........11.000 περίπου hd-dvd και 2.800 περίπου blu-ray........

.......................................................................................................

Σε κάνα δυο μήνες όμως που το PS3 θα έχει λανσαριστεί για τα καλά η τεράστια αυτή διαφορά(Ευρώπη) θα έχει τουλάχιστον ισοφαριστεί.....ίδωμεν:happy_4:

Reaction score
14
Ποιά Ελλάδα ρε παιδιά??
Μιλάμε τώρα για 10- 20 τίτλους σε ένα χρόνο?
Και ο μόνος λόγος που βγάζουν bd με ελληνικά είναι οι κάτοχοι ps3..
Aν και αυτοί δεν είναι μπόλικοι όπως περιμένουν , άστα να πάνε...
hd-dvd για ποιούς να φέρουν?? Για μένα και άλλους 100 ? 200?? 1000???
Και πάλι ασήμαντη ποσότητα...
Έχω εκφράσει και άλλες φορές την άποψή μου σχετικά και εξακολουθώ να πιστεύω σε έναν πόλεμο μεταξύ sd+hd...
Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ θα χρειαστεί ποτέ hd και σαφέστατα ΔΕΝ θα το πληρώσει...
Οι περισσότεροι με νέες πλάσμα/lcd hd ready τηλεοράσεις βλέπουν ταινίες από τα κανάλια με στρετσαρισμένη εικόνα για να γεμίσουν το κάδρο...
Γνωστός μου έσκασε 3000 για κορυφαία τηλεόραση και έβλεπε προχθές τον Νικοπολίδη σαν τον νάνο Willow (για τους γνώστες..) από το πάτημα της οθόνης..( Ο Σαλπιγγίδης παραδόξως έδειχνε στις αναλογίες του.."happy_1" "happy_1" )
Τι καταλαβαίνουν??
Πάνε σύννεφο τα πειρατικά dvd από την "μαύρη αγορά" με τραγική εικόνα vcd που τους φαίνεται καταπληκτική...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Ποιά Ελλάδα ρε παιδιά??
Μιλάμε τώρα για 10- 20 τίτλους σε ένα χρόνο?
Και ο μόνος λόγος που βγάζουν bd με ελληνικά είναι οι κάτοχοι ps3..
Aν και αυτοί δεν είναι μπόλικοι όπως περιμένουν , άστα να πάνε...
hd-dvd για ποιούς να φέρουν?? Για μένα και άλλους 100 ? 200?? 1000???
Εδώ συμφωνώ μαζί σου(μου το είπε και κάποιος από την Odeon)όμως πρέπει να το παραδεχτούμε....μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν περίπου 100 blu-ray με ελληνικά.....(κι ας είναι τα 70 της Sony Pictures).......:respect:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΒLU-RAY VS HD-DVD! Ο πόλεμος ξεκίνησε!!!

Η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ θα χρειαστεί ποτέ hd και σαφέστατα ΔΕΝ θα το πληρώσει...
Όπως επίσης θα συμφωνήσω μαζί σου(δεν υπάρχει η τεράστια διαφορά εικόνας μεταξύ DVD και VHS):-|

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut