ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Reaction score
0
Καλησπερα παιδια,
Μια βοηθεια εαν μπορειτε. Εχω νεο player το LG HX995DF (3D 2.1), και για ΤV εχω την PHILIPS 46PFL8605H (και αυτη 3D με 2 active Shutter Glasses).
Εχω δει μεσω του Player κατεβασμενα 3D demo και τα βλεπεις καλουτσικα.
Ειχα νοικιασα το piranha 3d (πρωτη φορα δοκιμασα να δω 3D μεσω δισκου Blu Ray) και δυστυχως με το που διαλεγω στο menu προβολη 3D δεν την παιζει , ενω την 2D κανονικα.
Εχω φυσικα ενεργοποιημενο στο Player το 3D και η ΤV το αναγνωριζει αυτοματα. Καλωδιο HDMI 1.4 (αν και η LG λεει πως και το 1,3 ειναι αρκετο).

Οπως εγραψα μολισ διαλεγω στο menu προβολη 3D μου λεει ο δισκος οτι για να παιξει θελει πηγη-TV και active Shutter Glasses.
Τα παιδια απ'το forum μου ειπαν οτι τι νοικιαρικο piranha δεν ειναι 3d.
Εχθεσ νοικιασα το RESIDENT EVIL:AFTERLIFE 3D ... εεε και παλι δεν μου διαλεγει την 3D επιλογη και μου λεει οτι για να παιξει θελει πηγη-TV και active Shutter Glasses.

Εεεε ολα ταχω ρε γαμωτο γιατι δεν παιζιε τοτε σε 3D :110::110::110:?????

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Κάπου είχε γράψει ο MadPax (αλλά το search δεν δουλεύει) ότι το Piranha 3D δεν είναι 3D στην Ελληνική έκδοση.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Το Piranha ΔΕΝ είναι στερεοσκοπικό 3d στην Ελληνική έκδοση.

Reaction score
0
Παιδια εχω κανει (το κανει αυτοματα μεσω wifi) και στα 2 μου συστηματα.

Μα οταν βαζω video κατεβασμενα σε stereoskopiko 3d τα παιζει κανονικα (σε side-side).

Aραγε τo RESIDENT EVIL:AFTERLIFE 3D ..... ειναι 3d ή τζαμπα παιδευομαι?????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Άλλο είναι το side by side και άλλο το anaglyph(όπως λογικά πρέπει να είναι το resident evil).
Δοκίμασες να κάνεις update στα firmware των συσκευών;

Reaction score
1

Φίλε κάνε και μιά δοκιμή με HDMI 1.4b καλώδιο και άσε την LG να λέει ότι θέλει...δεν θα πάει χαμένο έτσι κι αλλιώς.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Φίλε κάνε και μιά δοκιμή με HDMI 1.4b καλώδιο και άσε την LG να λέει ότι θέλει...δεν θα πάει χαμένο έτσι κι αλλιώς.
Μπα!

Reaction score
0

Άλλο είναι το side by side και άλλο το anaglyph(όπως λογικά πρέπει να είναι το resident evil).
Δοκίμασες να κάνεις update στα firmware των συσκευών;
Ναι εχω κανει update kai stis 2 συσκευες μου. Side by side διαλεγω στην ΤV οταν ξεκιναει το 3D περιεχομενο (απο βιντεακια κυριως) για να μου κανει διορθωση και να μου τα δειχνει 3D. και τα δειχνει πολυ καλα για κατεβασμενα 720p.

Φιλε MadPax εξαρχης εχω βαλει HDMI 1.4 (φθηνο μεν αλλα 1,4
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751935)

Τι να πω ρε θα πιασω τα τηλ αυριο στισ αντιπροσωπιες!!!

το resident evil στερεοσκοπικο δεν ειναι για active shuter glasses????

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Για κάτσε να πάρω ένα κολλητάρι μου στη ΔΕΗ να του πω να κάνουν τίποτα αυξομειώσεις τάσης στα βορειοανατολικά :142::143:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.668
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Για κάτσε να πάρω ένα κολλητάρι μου στη ΔΕΗ να του πω να κάνουν τίποτα αυξομειώσεις τάσης στα βορειοανατολικά :142::143:
:136:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Ναι εχω κανει update kai stis 2 συσκευες μου. Side by side διαλεγω στην ΤV οταν ξεκιναει το 3D περιεχομενο (απο βιντεακια κυριως) για να μου κανει διορθωση και να μου τα δειχνει 3D. και τα δειχνει πολυ καλα για κατεβασμενα 720p.

το resident evil στερεοσκοπικο δεν ειναι για active shuter glasses????
Mήπως θελει κάποια άλλη ρύθμιση για τα anaglyph δισκάκια;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Mήπως θελει κάποια άλλη ρύθμιση για τα anaglyph δισκάκια;
Βρε παδια για να καταλαβω , τα συγκεκριμενα εργα ειναι anaglyph ή στερεοσκοπικα????

Αλλα οτι και αν ειναι κανονικα (πιστευω???) θα επρεπε να επαιζαν στη επιλογη 3D και αν δεν ειχες 3D TV απλα θα εβλεπες μπερδεμενη την εικονα και θολη?

Τι μπερδεματα ειναι αυτα ρε γαμωτα τα 3Dια!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

To resident evil είναι όπως το Avatar.
Kαι ναι,κανονικά θα έπρεπε να το αναγνωρίζει αυτόματα.
Αν κάποιος δεν έχει 3d tv απλά δεν θα έχει καθόλου σήμα.

Reaction score
0

To resident evil είναι όπως το Avatar.
Kαι ναι,κανονικά θα έπρεπε να το αναγνωρίζει αυτόματα.
Αν κάποιος δεν έχει 3d tv απλά δεν θα έχει καθόλου σήμα.

Oποτε τι φθαει βρε παιδια η TV ή το Player????
για να ξερω που να απευθυνθω για τεχνικο.

Reaction score
0
Παιδια ... νεο UPDATE!

Λοιπον βρηκα απο την Philips το κατωθι :
Which 3D formats do the Philips 3D TVs support?
Answer :
Frame packed (double size): via HDMI
* Movie format: 1920x1080p FHD @ 24 Hz.

Συνδεσα το PS3 με το resident evil και το επαιξε μια χαρα!!!!!!
Οταν παω να συνδεσω ομωσ 1080p 24 Hz στο LG δεν στελνει σημα στην ΤV ενω στα 1080p 50Ηz στελνει!!!!
Συνδεω το LG στην αλλη μου ΤV Την LG 32SL8000 και δεχεται το 1080p 24 Hz...
TΡΕΛΟ εεε???

Αρα μαλλον επειδη δεν κλειδωνει μεταξυ ΤV & Player το 1080p 24 Hz δεν μπορω να δω το 3D με τα συστηματα που εχω?

ΓΙΑΤΙΙΙΙΙ ομως παλι αφου ολα ειναι ικανα για 24p ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΓΧΡΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ????

Reaction score
0
Λοιπον βρεθηκε ακρη (απ'το servis της LG). Επειδη και τα 2 εργα ειναι τις ODEON (στην Ελλαδα) η LG δεν τα αναγνωριζει στο 3D και κανουν μια πατεντα και πεζουν. Επαιξαν και σ'εμενα ετσι. Απενεργοποιω το 3D απ'το player, ξεκιναω την ταινια σε 2D ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ξεκινησει παω στο αρχικο menu και ενεργοποιω το 3D. Μετα ως εκ θαυματος το αναγνωριζει και πεζει ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!

Μου ειπαν οτι εχουν στειλει και memo στην LG για γενικο firmware update σ'ολα τις τα 3D players.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ 3D

Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και γω μ αυτα τα 2 εργα.Το συστημα μου ειναι bluray pioneer BDP 430 και jvc X3 προβολεας .Firmware update εγινε στον pioneer αλλα η αδυναμια θεασης 3d συνεχιζεται.Τι να πω ...

Reaction score
0

ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα αλλα με την ταινια step up....εχω τηλεοραση lg lx6500
kai to blueray 3d της lg επισης...στο resident evil επιασε αυτο που προτεινατε αλλα σε αυτη την ταινια με βαζει κατευθειαν χωρις μενιυ χωρις τπτ κ μ λεει οτι δεν εχω τηλεοραση και blue ray 3d...ti na kanw???? ektos apo to na to spasw?????? :p

Reaction score
0

ρε παιδια εχω το ιδιο προβλημα αλλα με την ταινια step up....εχω τηλεοραση lg lx6500
kai to blueray 3d της lg επισης...στο resident evil επιασε αυτο που προτεινατε αλλα σε αυτη την ταινια με βαζει κατευθειαν χωρις μενιυ χωρις τπτ κ μ λεει οτι δεν εχω τηλεοραση και blue ray 3d...ti na kanw???? ektos apo to na to spasw?????? :p
Πρεπει να εχεισ απενεργοποιημενο το 3d στο Menu του player, να μπεις σε 2d και μετα ξαναπας στο menu και το ξαναενεργοποιεις το 3d

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.970
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas