ΓΝΩΜΕΣ ΤΩΝ ΗΙ-END USERS

Reaction score
0
ΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ
ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ :D
Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΕΝΙΣΧYΤΗ ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ "ΥΑΜΑΗΑ ΡΧ-V2500"
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΜΠΡΟΣ ΗΧΕΙΩΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ :idea:
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ 70% ΜΟΥΣΙΚΗ 29.9% ΗΟΜΕ 0.1% ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΗ :D

1)ΥΑΜΑΗΑ ΡΧ-V2500 7 Χ 130 WΑΤΤ
2)XAΜΗΛΟΣΥΧΝΩΤΗΣ ΥΑΜΑΗΑ SW-515 27Ο WATT
3)ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ DANTAX (TA EXΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ)
ΣΤΟ ΨΗΤΟ!!!
JAMO E 680
Specifications:
system 3 Way Bassreflex
Woofer (inch/mm) 2 x 8/203
Midrange (inch/mm) 3 / 76
Tweeter (inch/mm) 1 / 25 Dome
Sensitivity (dB - 2,8V / 1m) 90
Impedance (Ohm) 6
Weight (kg/lb) 13,8/30,42
Dimensions (HxWxD/mm/in) 1029x257x265/40,51x10,11x10,40
Frequency Range 40 - 20000
powerLongTerm 120
powerShortTerm 170
terminalType Single wiring

H ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ Β&W
H TIMH ΤΩΝ JAMO KAINOYΡΓEIA 400 ΕΥΡΩ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ
ΥΓ¨¨ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΛΥΣΕΙΣ HI END ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΟΣΗ/ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ :idea:

Reaction score
50
Φίλε μου καλωσήρθες καταρχήν! Νομίζω ότι για να σε βοηθήσουμε πιο εύκολα καλό θα ήταν να μας δώσεις πιο πολλές πληροφορίες αφενώς για το χώρο σου (πόσο μεγάλος είναι, πόσα τετραγωνικά θα περικλείονται απ' το σύστημα) καθώς και για τα χρήματα που είσαι διατεθειμένος να ξοδέψεις. Πάντως, σαν πρώτη εντύπωση, νομίζω ότι θα μπορούσες να κινηθείς λίγο καλύτερα. Θέλω να πω, βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι κατά κύριο λόγο για μουσική όμως τόσο ο ενισχυτής σου όσο και τα ηχεία σου (εννοώ οι μέχρι τώρα επιλογές σου) είναι πιο πολύ προσανατολισμένα σε home cinema. Για πες μας όμως και γι' αυτά που σε ρώτησα και τα ξαναλέμε.

Reaction score
0
ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 20 ΤΜ ΠΕΡΙΠΟΥ'' ΑΝ ΠΩ ΟΤΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΗΙ ΕΝD ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΜΡ-3 ΑΡΑ !!!
EXΩ ΦΑΙ ΤΟ ΓΑΙΔΑΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΟΥΡΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΟ ΓΙΑ ΜΑΙΝ
JAMO E680 350E
JAMO E855 450E
METAXEIRISMENA Β&W DM 603 S3
METAXEIRISMENA Klipsch RF-5

Reaction score
50
Μα αν καταλαβαίνω καλά έχεις διαθέσιμο budget και για ενισχυτή. Ή τον έχεις πάρει ήδη; Επίσης, κεντρικό δε θέλεις; Τέλοσπάντων, για να είμαστε ακριβείς πες μας τα εξής: αρχικά τι ακριβώς θες ν' αγοράσεις (όλα όσα θες να πάρεις) και δεύτερον τι χρήματα διαθέτεις για όλα μαζί. Εκτός αν για κάποιο λόγο λες τόσα για ενισχυτή τόσα για ηχεία. Αλλά αυτό δεν έχει ιδιαίτερο νόημα κατά τη γνώμη μου γιατί μπορεί να δίνεις πολλά για το ένα και λίγα για το άλλο ενώ θα μπορούσες να κάνεις καλύτερη κατανομή. Ακραίο παράδειγμα: πες ότι δίνεις 2000 ευρώ για ενισχυτή και 500 για ηχεία. Κρίμα δεν είναι; Δε θα'ταν καλύτερα να δώσεις πχ. 1500 για ηχεία και 1000 για ενισχυτή; Άρα καλύτερα πες μας πόσα δίνεις σύνολο για να έχεις μια καλύτερη πρόταση :)

EDIT: Επίσης για τη μουσική δεν έχει να κάνει αν ακούς MP3 ή CD. Θέλω να πω, προφανώς από CD θα έχεις καλύτερη ποιότητα (τουλάχιστον τις περισσότερες φορές), αλλά απ' τη στιγμή που ακούς MP3 δε σημαίνει ότι αυτό καθορίζει το σύστημά σου και όλα τ' άλλα είναι δευτερεύοντα! Τα ηχεία παίζουν βασικότατο ρόλο, είτε MP3 ακούς είτε CD. Άρα, κατά την άποψή μου πάντα, τα "μουσικά" ηχεία ταιριάζουν στην περίπτωσή σου, εκτός αν για κάποιο λόγο θες ηχεία "εντυπωσιακά" σε home cinema. Απλά εγώ αναφέρομαι σε πιο "γλυκά" ηχεία γιατί λες ότι ακούς κυρίως μουσική...

Reaction score
0
o ενισχητης υπαρχει yamaha rx-v2600
το μονο που μου λειπει ειναι τα 2 εμπρος για κεντρικο θα παω σε απλη για την ωρα λυση κατι προσορινο
η ερωτηση αφορα μονο τα εμπρος ηχεια γιατι ειναι αυτα που χρησιμοποιουνται και στισ 2 εφαρμογες hc και μουσικη

Reaction score
50
Εφόσον σ' ενδιαφέρει η μουσική θα πρότεινα οποιαδήποτε σειρά της Chario είναι μέσα στα οικονομικά σου πλαίσια (κατά προτίμηση ηχείο δαπέδου). Κοίτα τα Sihlouette ή Silverette 200Τ ή 100Τ (όποια σειρά σου ταιριάζει οικονομικά, δε θυμάμαι τιμές απ' έξω, μπορείς να τις μάθεις από κάποιο κατάστημα). Νομίζω απ' τις πιο τίμιες προτάσεις ειδικά για μουσικά ηχεία. Σίγουρα πάντως δε θα κλαις τα λεφτά σου.

gan

Reaction score
0
ΖΗΤΑΩ ΟΔΗΓΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ POST ΣΕ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ REPLY !!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.470
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO