ΓΝΩΡΙΜΙΑ με το ΠΙΚΑΠ

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μαζευόμαστε σιγά σιγά και οι τελευταίοι καλοκαιρινοί...

Καλό χειμώνα παιδιά!

- Πάμε πάλι:

1. kostas
2. g.kar
3. Βασίλης Πέτρης χ2
4. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΣΟ
5. Χρήστος Νικήτας
6. sambalis

Reaction score
0
Χαιρετώ τη παρέα! Οταν σου ζητάνε να κάνεις κάτι για τα πικ-άπ, αν εκτός της ειδίκευσής σου έχεις και το "ψώνιο" και ακόμα χρόνο να μην έχεις , θα το κάνεις...
Σκέφτηκα λοιπόν να κάνουμε κάτι πολύ οργανωμένο στην ενημέρωση, μία πλήρη παρουσίαση τόσο για τον αρχάριο όσο και για τον προχωρημένο. θα έχουμε μέχρι και τεχνικά θέματα τυπωμένα. Θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε όργανα εργαστηριακά, πώς μεταβάλλονται τα χαρακτηριστικά (και ο ήχος γενικά) σε συνάρτηση με το διαφορετικό των ρυθμίσεων, ώστε να απασαφηνισθούν και απομυθοποιηθούν αρκετά πράγματα. Β.Λ :D

Reaction score
3
Αν και με εντυπωσίασε με την πολυλογία του ο Βαγγέλης, :lol: εν τούτοις μέσα απο τις λιγοστές γραμμές που κατάφερε να μας γράψει,,καταλαβαίνουμε όλοι, τι θα ακολουθήσει. :D

Reaction score
3.470
Χαίρομαι ιδιαίτερα για την συμμετοχή του κ. Βαγγέλη Λαζάρου σε αυτό το thread αλλά και γενικώτερα στο AV-Site.

Είναι μεγάλη μας τιμή που συμμετέχει.
Τον ευχαριστώ από καρδιάς και θέλω να ξέρει ότι τον έχουμε αγαπήσει πολύ όλα αυτά τα χρόνια που έγραφε στον ειδικό τύπο.
Συμφέροντα και άλλα τέτοια κόλπα ο κ. Λαζάρου δεν γνωρίζει ούτε και συμμετέχει σε αυτά.

Σας ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να τον γνωρίσω και από κοντά.

Reaction score
1
το "ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ" μ αρεσει!!!
ειναι λιγο μαφιοζικο, σαν να υπαρχει μια συνωμοσια απο πισω!!! :-0

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μα φυσικά και είναι μαφιόζικο. :idea:
Άλλωστε εκτός από το πικάπ θα δούμε κι άλλα πράγματα εκεί και πριν μπείτε μέσα θα υπογράψετε χαρτί για απόλυτη εχεμύθεια :wink: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Τι να το κανω το μαγιω ρε ΝΙΚ?Για να κανουμε βουτια στα μουσικα δρωμενα?Ενιοτε ειμαι και γυμνιστης!

Reaction score
0
Καλησπέρα κι από μένα!!
Αν υπάρχει θέση και για μένα και την κοπέλα μου θα θέλαμε πολύ να έρθουμε να μάθουμε και κάποια πράγματα μιας και πρόσφατα άνοιξα και thread σχετικό!
Να μου δώσουν οι παλιοί τα φώτα τους!! :oops:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος