Γατακια

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.443
Απάντηση: Γατακια

Ωχ...η Μυρτώ!:403:

Reaction score
27.352
ΣΤΑ ΓΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΝΗΡΟΤΑΤΗ.

Reaction score
2
κούκλα είναι η άτιμη!! θα σου πρότεινα να σου γνωρίσω τους 2 γάτους μου (ο ενας είναι αλλανιάρης και ο άλλος σπιτόγατος, διαλέγεις και παίρνεις), αλλά δυστυχώς τα απ'αυτά τους πρόσφατα τα κανάμε κομπολόι :143::143:

btw, ωραίες φωτό με ωραίο bookeh! ποια μηχανή είναι? φακός??

Reaction score
6
Σε ευχαριστώ πολύ leonkoum!:107:

Eίναι κούκλα!!!!

Μόνο που δεν πρέπει να φοράει κολάρο. Οι γάτες πηδούν και είναι επικίνδυνο το κολάρο μη τυχόν και πιαστεί πουθενά κατά λάθος και τότε..... πάει η γατούλα.:110:

Reaction score
33
Σε ευχαριστώ πολύ leonkoum!:107:

Eίναι κούκλα!!!!

Μόνο που δεν πρέπει να φοράει κολάρο. Οι γάτες πηδούν και είναι επικίνδυνο το κολάρο μη τυχόν και πιαστεί πουθενά κατά λάθος και τότε..... πάει η γατούλα.:110:
Worry not dear Myrtw! :107:
Τα καλά (hi-end LOL) κολάρα "ανοίγουν" μόνα τους (από το βάρος της γατούλας) όταν πιαστούν κάπου... Για αυτό υπάρχουν άλλα για μικρά και άλλα για ενήλικες ...
Ούτε που ξέρω πόσα έχει χάσει η δική μου.... αλλά δεν πειράζει... έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα :107:

Πάντως καλό είναι να φοράει -τέτοιο- κολάρο το οποίο καλό είναι να είναι και αντανακλαστικό (reflective)

EDIT: συνήθως προτιμάμε αυτά http://www.kittycollars.co.uk/

Reaction score
6
Worry not dear Myrtw! :107:
Τα καλά (hi-end LOL) κολάρα "ανοίγουν" μόνα τους (από το βάρος της γατούλας) όταν πιαστούν κάπου... Για αυτό υπάρχουν άλλα για μικρά και άλλα για ενήλικες ...
Ούτε που ξέρω πόσα έχει χάσει η δική μου.... αλλά δεν πειράζει... έχει μεγάλη γκαρνταρόμπα :107:

Πάντως καλό είναι να φοράει -τέτοιο- κολάρο το οποίο καλό είναι να είναι και αντανακλαστικό (reflective)

EDIT: συνήθως προτιμάμε αυτά http://www.kittycollars.co.uk/
Έτσι μπράβο!! Να την προσέχεις γιατί είναι απαιτητική και ξοδιάρα!!:142:

Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σου Χρήστο. Εγώ δεν είχα βάλει ποτέ κολάρο στα δικά μου.

Reaction score
658
Απάντηση: Γατακια

Κι έλεγα σε ποιο site βρηκες τόσο ωραία δυναμική γάτα...

Να σου ζησει!

Ανελπιστα έχω μια γατουλα από την γάτα που ήθελα
και την πήρα μικρή που ήθελα...
Δεν έχω κάμερα αυτό το φεγγάρι.

Reaction score
27.352
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ.....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe