Γειά! νέος κ άσχετος ψάχνει πικαπ

Reaction score
2
γεια σας, ήρθα κ εγώ στην παρέα σας.

όπως λέει κ ο τίτλος χρειάζομαι βοήθεια για να βρω έναν οικονομικό συνδυασμό πικάπ-ενισχυτή-ηχείων.

Reaction score
4
Απάντηση: Γειά! νέος κ άσχετος ψάχνει πικαπ

Καλησπέρα , και καλός ήρθες στο Avsite :619:

Θέλεις να μας πεις μερικές λεπτομέρειες ? τμ του χώρου σου , χρήματα που θέλεις να δαπανήσεις ? θέλεις 2 ηχεία ? θέλεις home cinema δηλαδή 5.1 η 7.1? γράψε γράψε :105:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.696

Reaction score
2

δε περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση, να 'στε καλά
το δωμάτιό μου είναι γύρω στα 15 τμ, είμαι φοιτητής κ δε μπο΄ρω να διαθέσω πολλά χρήματα, το πολύ 300Ε. Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι φθηνό για αρχή και να το αναβαθμίσω αργότερα ή να πάρω κάτι μεταχειρισμένο αν βρω. Όσο για τα ηχεία, δεν υπάρχει χωρος για περισσότερα από 2 :p

Reaction score
4

καλημέρα ,

Λογικά θέλεις κάτι μικρο να κάνεις την δουλειά σου και να βάλεις και ένα πικαπακι να ακούς και κανένα δισκάκι .
Προσωπικά θα σου πρότεινα να πας να ακούσεις τα μηχανήματα που σου έχω στο λινκ

http://www.skroutz.gr/c/566/ixosysthmata.html?keyphrase=mini+hifi&price_max=250.0&price_min=150.001

Τώρα για πικαπ στο 100 euro θα σου πρότεινα ένα lenco

http://www.skroutz.gr/c/341/pikap.html?page=4&price_max=100.001 δες εδώ έχει αρκετά.

Τώρα αν κάποιος +forumιστης έχει κάτι σε μεταχειρισμένο και το ψάξεις σίγουρα θα πάρεις ποιο καλό μηχάνημα.:102:

Reaction score
2

τα ηχοσυστήματα στο πρώτο λινκ είναι όλα τους συμβατά με πικαπ?

Reaction score
4

Λογικά ναι. Απλά για να είσαι σίγουρος όταν πας να ακούσεις πες ότι θέλεις να συνδέσεις και πικάπ.Στο λέω γιατί τα περισσότερα δεν γράφουν κάτι στα ιντερνετικα μαγαζιά.

Reaction score
777
γειά σου φίλε.
γενικότερα το ποσό που διαθέτεις είναι αρκετά οριακό για κάποιο καλό-διαχρονικό σύστημα με πικάπ.

βέβαια μπορείς πολύ εύκολα να βρείς σε μεταχειρισμένο ένα σετάκι καλό.δέν είναι και τόσο δύσκολο.απλά θέλει χρόνο.
έχεις σκεφτεί μήπως στην αρχή αποφύγεις τη λύση του πικάπ και πάς απλα σε ένα pc based σύστημα?

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Γειά! νέος κ άσχετος ψάχνει πικαπ

έχεις σκεφτεί μήπως στην αρχή αποφύγεις τη λύση του πικάπ και πάς απλα σε ένα pc based σύστημα?
έχω υπολογιστή με καλό ήχο, αλλά θα ήθελα και ένα πικάπ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.900
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo