Γεια σας Παιδια!!!!

YET

Reaction score
0
Αγαπητοι μου φιλοι, καλως σας βρηκα!! Θελω με λιγα λογια να σας συστηθω.. Λεγομαι Χρηστος ειμαι 49 χρονων και τυνχανει σημερα να εχω Γενεθλια!!!!
Ζω στην Γερμανια απο το 1984 περιπου και η Ελλαδα ,συγκεκριμενα η Αθηνα μας μου λειπει αβασταχτα!! Γεννηθηκα στην Αιγυπτο ειμαι Ελληνας, και μεγαλωσα στο Παγκρατι και την Καισαριανη...
Ασχολουμαι με πολλα Θεματα, γραφω και παιζω μουσικη, συλλεγω παλια αντικειμενα που εχουν σχεση με την Τεχνη και συγκεκριμενα τον ηχο, γραφω σε διαφορα Βιβλια, και τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με την Βιντεοσκοπηση... Ειμαι Μοντερατορ σε ενα Ελληνικο συλλεκτικο Φορουμ το http://www.silogomania.com/forum.htm και η δουλεια μου ειναι Τεχνιτης σε μια μαγαλη Εταιρεια Καζινων στην Γερμανια.. Τον τελευταιο καιρο συναντησα ορισμενες δυσκολιες οσο αφορα την Βιντεοσκοπηση και αποφασισα να μοιραστω τον πονο μου μαζι σας..! Θα χρειαστω σιγουρα τις συμβουλες σας και τις..κριτικες..σας!
ΕΙμαι σιγουρος οτι θα τα παω καλα με εσας.... Απο οτι λιγο κοιταξα φαινεται να κανεται καλη δουλεια εδω, και αυτο ειναι που μετραει...
Σας ευχομαι και εγω με την σειρα μου να ειστε παντα Καλα, και να γραφεται ομορφα Ποστς... με πολλους Φιλικους Χαιρετισμους..Χρηστος..!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Γεια σας Παιδια!!!!

Καλως ηρθες πατριδα! Να τα κατοστησεις και μακαρι να ευδοκιμησουν οι συνθηκες να επιστρεψεις στην πατριδα, αν το επιθυμεις.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.781

Καλωσόρισες...

Χρόνια σου καλά και πολλά...

Reaction score
3

Καλέ μας φίλε Χρήστο,

σε καλωσορίζουμε διαδικτυακά στην πατρίδα και σου ευχόμαστε καλή διαμονή στην παρέα μας !!!

Επειδή όμως σήμερα είναι και ξεχωριστή μέρα για σένα ... σου χαρίζουμε τις καλύτερες ευχές μας !!!

Reaction score
17.532
Γεια σου Χρηστο!Χρονια σου πολλα με υγεια!:107:

η δουλεια μου ειναι Τεχνιτης σε μια μαγαλη Εταιρεια Καζινων στην Γερμανια.Τον τελευταιο καιρο συναντησα ορισμενες δυσκολιες οσο αφορα την Βιντεοσκοπηση.

Τι να βιντεοσκοπεις ...αραγε...:121:

YET

Reaction score
0

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το...θερμο καλοσωρισμα!!!! χαρηκα παρα πολυ!!! Καλως σας βρηκα!!! Για την ερωτηση σας τι περιπου βιντεοσκοπω, θα σας απαντησω αμεσως!! Οτι πιο τρελο υπαρχει!!! Αν και προχθες εκλεισα τα 49 μου χρονια, δεν το βαζω κατω και προσπαθω να μεινω παντα νεος!! Πολλα απο τα βιντεακια μου θα βρειτε στο Youtube και συγκεκριμενα εδω...http://www.youtube.com/user/irmilein1960
Φυσικα δεν ειμαι επαγγελματιας αλλα προσπαθω με ολη μου την δυναμη να φτειαχνω το καλυτερο!!! Οσο για επιστροφη στην Πατριδα....ειναι πολυ δυσκολο γιατι δεν μπορω να αποχωριστω τα τρια αγαπημενα μου παιδια που ζουν και εργαζονται εδω στην Γερμανια.. Ειμαι επισης και με μια κοπελια μαι εδω και 7 χρονια, και δεν μπορω να την αφησω... Αλλα μου λειπετε πολυ ολοι εσεις οι φιλοι απο την Πατριδα...!....Φιλικα.. Χρηστος...

Reaction score
59

Καλως ηρθες Χρηστο και χρονια πολλα παντα με υγεια να εχεις !!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll