Γιατί έχεις αυτό το nick;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.018
Να σας εξηγήσω και το nick του κου Ιδρυτού. Ανδρέας Κ. Ανδρέας Καραγιαννακόπουλος δηλαδή. Πού να χωρέσει κοτζάμ τραίνο! Όπερ κι επί τούτου, απελείφθησαν τα βαγόνια κι απέμεινε η μηχανή. Λαμβάνοντας δε υπ' όψιν την ηλικία του, πρόκειται προφανώς για ατμομηχανή...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Ολιγον ...λαμακιουλα το δικο μου:
lakis(Βαγγεlakis) του κολλησα κι αλλο s εκ του kiss (αγγλογαλιστι la-kiss !) το δε 51 ...καταλαβατε τι ειναι:(

Το ωραιο ειναι οτι στον καμπο Δομοκου προς Καρδιτσα, ειδα σε κολωνα διαφημιση νυχτομαγαζου με την ονομασια... Lakiss!!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
ωχ...παλιά ιστορία από τα εφηβικά μου χρόνια...θα μακρηγορήσω...αλλά δεν έχει νόημα διαφορετικά

με το λοιπόν
φοιτητής καβάλαγα μηχανή και πάρα πολλά ΣΚ ερχόμουν στην πόλη όπου δούλευα dj
έτσι...πριν 10-12 χρόνια(πάρα πάρα μα πάρα πολύ πριν γνωρίσω το Γωγουλίνι:p8-)..)

σκάω μύτη στο μαγαζί κατά τις 10.00 (βαλίτσες,cd κλπ τα είχα μόνιμα σχεδόν εκεί...)
και μπαίνω είσοδο τουρίστας...
μόλις είχαν πάρει μια καινούρια υποδοχή...την Αθηνά..φοιτήτρια παιδαγωγικό.....από Χαλάστρα θυμάμαι...
μαζί ήταν και μία φίλη που έκοβε είσοδο...
μπαίνω λοιπόν μέσα και σαν να κάνω ότι δεν την ξέρω....της ζητάω 5 εισιτήρια και της λέω ότι έχω παρέα απ έξω έτοιμη για ντου

εκείνη τη στιγμή πετάγεται σαν την τσουτσ0ύ η Αθηνά-γλάστρα και λέει
''δεν ανοίγουμε ακόμα''
εκείνα τα χρόνια ήμουν πολύ κάφρος με τις μοντελογκόμενες...που το παίζαν fame story επειδή φοραγαν ψηλοτάκουνα...

γυρνάω κεφάλι...την σκανάρω από κάτω προς τα πάνω...και της λέω με ύφος κλαρινογαμπρού
''και τι ώρες σας ανοίγουνε μανταμίτσα?'':roflmao:

κόκαλο...πατάει στράβωμα..με αγριοκοιτάει..και πάνω που πάει να γίνει μπατιρντί να αντιμιλήσει
η φίλη μου που έκοβε είσοδο..πατάει τα γέλια, με αγκαλιάζει, χαρούλες κακό..κλπ κλπ...και συνειδητοποιεί φυσικά ότι δεν είμαι πελάτης...και έτσι μπήκα μέσα..χωρίς να της δώσω σημασία

κάποια στιγμή το βράδυ μόλις χαλαρώσαμε....έρχεται με δύο μοδάτα σφηνάκια jega(πως τα πίναν αυτά:confused:)
για συμφιλίωση και να μου παραγγείλει τραγούδι
με το γνωστό...
''Χάρη...θα μου κάνεις μία Χάρη?''

συνεχίζοντας ο Χάρης το καφριλίκι:p
της λέω...
''τι είμαστε? φιλενάδες? άι πάνε μάθε τι πίνω και μετά έλα για χάρες'':roflmao:

στραβώνει..αρπάζει σασί...αλλά πάει στον μπάρμαν...και μου έρχεται με ένα διπλό σφινοπότηρο τεκίλα, μου το παρατάει και σηκώνεται και φεύγει...
τη φωνάζω ξανά πίσω και της λέω
''πορτοκάλια δεν φέρνουν στο χωριό σου?'':p:cry:
μου λέει ένα άι γ@μσου :D:roflmao: και τελειώνει εκεί το βράδυ

μέσα στην εβδομάδα έμαθα από τα παιδιά ότι ρωτούσε τι σόι μαλκας είμαι...και το επόμενο ΣΚ που ξαναπήγα
λύσαμε την παρεξήγηση:whistling:

ο μπάρμαν που την γούσταρε είχε φάει σκάλωμα με το φόρεμα που φορούσε ειδικά εκείνο το βράδυ
και με ρωτούσε κάθε 3 και λίγο...

''πες μου πως το βγαλες''
''πες μου,πες μου, πες μου'':roflmao:

εγώ τον κορόιδευα και του έλεγα ότι να ναι..
μια ότι πήρα ψαλίδι και το έκανα χειροτεχνία,την άλλη ότι φωνάξαμε την πυροσβεστική κλπ κλπ:D

η γυναίκα του αφεντικού είχε δει εκείνες τις μέρες ένα ντοκιμαντέρ για κάποιον τύραννο Λαχάρη στην αρχαία Αθήνα...που είχε μείνει στην ιστορία ως αυτός που είχε ''γδύσει'' το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς...πήρε δηλαδή τον χρυσό από το άγαλμα και το έλιωσε για να πληρώσει τους στρατιώτες του κλπ κλπ

και κάπου εκεί μου το κόλλησε και με βάφτισε Λαχάρη
(εκείνη την χρονιά είχε κυκλοφορήσει ο Κώδικας Ντα Βίντσι και λέγαμε να πάμε να τον δούμε)

και κάποια στιγμή στην κουβέντα που κανονίζαμε πότε να πάμε
επανέρχεται ο μπάρμαν και λέει....Dahari...άσε τους Νταβίντσιδες και πες πως την τσιτσίδωσες:roflmao::roflmao:

και έτσι έμεινε τρέιντμαρκ:p

το 5260(μετέπειτα 666>:() που είχα στην αρχή της καριέρας μου εδώ:whistling: ήταν το πιν του κινητού που το είχα συνδυάσει και σαν mail τότε

και...
:D

Last edited:

Reaction score
7.890
ωχ...παλιά ιστορία από τα εφηβικά μου χρόνια...θα μακρηγορήσω...αλλά δεν έχει νόημα διαφορετικά

με το λοιπόν
φοιτητής καβάλαγα μηχανή και πάρα πολλά ΣΚ ερχόμουν στην πόλη όπου δούλευα dj
έτσι...πριν 10-12 χρόνια(πάρα πάρα μα πάρα πολύ πριν γνωρίσω το Γωγουλίνι:p8-)..)

σκάω μύτη στο μαγαζί κατά τις 10.00 (βαλίτσες,cd κλπ τα είχα μόνιμα σχεδόν εκεί...)
και μπαίνω είσοδο τουρίστας...
μόλις είχαν πάρει μια καινούρια υποδοχή...την Αθηνά..φοιτήτρια παιδαγωγικό.....από Χαλάστρα θυμάμαι...
μαζί ήταν και μία φίλη που έκοβε είσοδο...
μπαίνω λοιπόν μέσα και σαν να κάνω ότι δεν την ξέρω....της ζητάω 5 εισιτήρια και της λέω ότι έχω παρέα απ έξω έτοιμη για ντου

εκείνη τη στιγμή πετάγεται σαν την τσουτσ0ύ η Αθηνά-γλάστρα και λέει
''δεν ανοίγουμε ακόμα''
εκείνα τα χρόνια ήμουν πολύ κάφρος με τις μοντελογκόμενες...που το παίζαν fame story επειδή φοραγαν ψηλοτάκουνα...

γυρνάω κεφάλι...την σκανάρω από κάτω προς τα πάνω...και της λέω με ύφος κλαρινογαμπρού
''και τι ώρες σας ανοίγουνε μανταμίτσα?'':roflmao:

κόκαλο...πατάει στράβωμα..με αγριοκοιτάει..και πάνω που πάει να γίνει μπατιρντί να αντιμιλήσει
η φίλη μου που έκοβε είσοδο..πατάει τα γέλια, με αγκαλιάζει, χαρούλες κακό..κλπ κλπ...και συνειδητοποιεί φυσικά ότι δεν είμαι πελάτης...και έτσι μπήκα μέσα..χωρίς να της δώσω σημασία

κάποια στιγμή το βράδυ μόλις χαλαρώσαμε....έρχεται με δύο μοδάτα σφηνάκια jega(πως τα πίναν αυτά:confused:)
για συμφιλίωση και να μου παραγγείλει τραγούδι
με το γνωστό...
''Χάρη...θα μου κάνεις μία Χάρη?''

συνεχίζοντας ο Χάρης το καφριλίκι:p
της λέω...
''τι είμαστε? φιλενάδες? άι πάνε μάθε τι πίνω και μετά έλα για χάρες'':roflmao:

στραβώνει..αρπάζει σασί...αλλά πάει στον μπάρμαν...και μου έρχεται με ένα διπλό σφινοπότηρο τεκίλα, μου το παρατάει και σηκώνεται και φεύγει...
τη φωνάζω ξανά πίσω και της λέω
''πορτοκάλια δεν φέρνουν στο χωριό σου?'':p:cry:
μου λέει ένα άι γ@μσου :D:roflmao: και τελειώνει εκεί το βράδυ

μέσα στην εβδομάδα έμαθα από τα παιδιά ότι ρωτούσε τι σόι μαλκας είμαι...και το επόμενο ΣΚ που ξαναπήγα
λύσαμε την παρεξήγηση:whistling:

ο μπάρμαν που την γούσταρε είχε φάει σκάλωμα με το φόρεμα που φορούσε ειδικά εκείνο το βράδυ
και με ρωτούσε κάθε 3 και λίγο...

''πες μου πως το βγαλες''
''πες μου,πες μου, πες μου'':roflmao:

εγώ τον κορόιδευα και του έλεγα ότι να ναι..
μια ότι πήρα ψαλίδι και το έκανα χειροτεχνία,την άλλη ότι φωνάξαμε την πυροσβεστική κλπ κλπ:D

η γυναίκα του αφεντικού είχε δει εκείνες τις μέρες ένα ντοκιμαντέρ για κάποιον τύραννο Λαχάρη στην αρχαία Αθήνα...που είχε μείνει στην ιστορία ως αυτός που είχε ''γδύσει'' το άγαλμα της Θεάς Αθηνάς...πήρε δηλαδή τον χρυσό από το άγαλμα και το έλιωσε για να πληρώσει τους στρατιώτες του κλπ κλπ

και κάπου εκεί μου το κόλλησε και με βάφτισε Λαχάρη
(εκείνη την χρονιά είχε κυκλοφορήσει ο Κώδικας Ντα Βίντσι και λέγαμε να πάμε να τον δούμε)

και κάποια στιγμή στην κουβέντα που κανονίζαμε πότε να πάμε
επανέρχεται ο μπάρμαν και λέει....Dahari...άσε τους Νταβίντσιδες και πες πως την τσιτσίδωσες:roflmao::roflmao:

και έτσι έμεινε τρέιντμαρκ:p

το 5260(μετέπειτα 666>:() που είχα στην αρχή της καριέρας μου εδώ:whistling: ήταν το πιν του κινητού που το είχα συνδυάσει και σαν mail τότε

και...
:D
Είπαμε να μακρηγορήσεις εσυ την Οδύσσεια έγραψες.

Ωχ τι είπα. Τις μετρήσεις του audyssey ξέχασα :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
Είπαμε να μακρηγορήσεις εσυ την Οδύσσεια έγραψες.

Ωχ τι είπα. Τις μετρήσεις του audyssey ξέχασα :D
άντε πε μου όμως πως θα έκοβες τέτοια ιστορία...?
το ζουμί ήταν το φόρεμα αφού:p:roflmao:

S

sk4t4

Guest
Βγηκε "αναγκαστικα".Ως ο μονος ανθρωπος επι γης που δεν εχει ηλεκτρονικο ταχυδρομειο, δεν ειχε/εχει/θα αποκτησει κινητο τηλεφωνο,συν την παντελη αγνοια μου για τους υπολογιστες,επιστρατευσα το γιο μου για την εγγραφη,ο οποιος χρησιμοποιουσε ηδη,διαδικτυακως,αγνωστο γιατι,το συγκεκριμενο παρατσουκλι.Δυστυχως,η καλπαζουσα φαντασια του μελους cosmarpan,τον εκανε να μου αλλαζει τους αριθμους με γραμματα:D.Παντως,δεν θα ειχα κανενα προβλημα να χρησιμοποιησω ,απο την αρχη,το πληρες ονοματεπωνυμο μου,αν δεν συνετρεχαν οι ανωτερω λογοι.

Last edited by a moderator:

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Ροσινάντης ήταν το ψωριάρικο αλογάκι του Δον Κιχώτη.

Στους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς απαγορεύεται να αναγράφονται τα αληθή στοιχεία των διαγωνιζομένων κατά την αξιολόγηση από την κριτική επιτροπή και απαιτείται ψευδώνυμο.
Το '06 όταν συμμετείχα για πρώτη φορά σε διαγωνισμό που ήταν και η πρώτη μου βράβευση, το υιοθέτησα και επειδή ήταν ''γουρλίδικο'' το κράτησα. Εχω βραβευτεί σε όλους τους διαγωνισμούς που συμμετείχα αλλά δε φταίει το ψευδώνυμο φυσικά αλλά το τεράστιο ταλέντο μου..:p:p:p:p:p

Reaction score
5.895
Προφανής επιλογή σε ενα φορουμ σχετικο με μουσικη, το music fanatic αντιπροσωπευει την αγαπη μου για την οποιαδηποτε μουσικη και δευτερευοντως για τα μηχανηματα αναπαραγωγης της..Τασος Ντατσης το ονομα μου..Καλημερα σε ολους

Reaction score
30.455
haris γιατί έτσι με λένε εκ του Χαράλαμπος γιατί πάντα λαμπω από χαρά.....
1308 γιατί 13/08/07 γεννήθηκε η κόρη μου.
Dirty Harris-Smurf's expert assistant γιατί είναι μ@λ@κας ο @Zizik ...:p
[DOUBLEPOST=1535867171][/DOUBLEPOST]
Εχω βραβευτεί σε όλους τους διαγωνισμούς που συμμετείχα αλλά δε φταίει το ψευδώνυμο φυσικά αλλά το τεράστιο ταλέντο μου.
Το τεράστιο ταλέντο σε συνδυασμό με την ταπεινοφροσύνη θα έλεγα....:D

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.683
1308 γιατί 13/08/07 γεννήθηκε η κόρη μου.
Nα την χαίρεσαι Χάρη και να την προσέχεις πολύ.
Δεν μεγαλώνει σε ένα ωραίο κόσμο.
Είναι και λιονταρίνα!
Μόνο μην την γράψεις σε κανένα κκε έτσι; :D :p

Reaction score
30.455
Nα την χαίρεσαι Χάρη και να την προσέχεις πολύ.
Δεν μεγαλώνει σε ένα ωραίο κόσμο.
Είναι και λιονταρίνα!
Μόνο μην την γράψεις σε κανένα κκε έτσι; :D :p
Σε ευχαριστώ Μιχάλη!
Όχι ρε συ..μόνη της θα γραφτεί!:p

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.609
Σε ευχαριστώ Μιχάλη!
Όχι ρε συ..μόνη της θα γραφτεί!:p
Δε θέλω διεφθαρμένες ιμπεριαλιστικές κοσμικότητες όμως.
Με αμπέχωνο και αξύριστη μασχάλη, σα σωστή κνίτισα:D:D:D

Reaction score
30.455
Δε θέλω διεφθαρμένες ιμπεριαλιστικές κοσμικότητες όμως.
Με αμπέχωνο και αξύριστη μασχάλη, σα σωστή κνίτισα:D:D:D
Μικροαστικά φοβικά στερεότυπα, που απέχουν από την πραγματικότητα όσο ένα πικάπ από φλατ απόκριση συχνότητας..;)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης