Γιατί έχεις αυτό το nick;

Reaction score
7
Εγω το διαλεξα γιατι θυμιζει το μικρο ονομα μεγαλων ανδρων σε διαφορους τομεις
π.χ. andrew De niro, andrew Jagger ,andrew Shoumacher , andrew Holmes , andrew Picasso ,andrew Psilias και αλλων πολλων.
Το πραγματικο μου ονομα ειναι Γιακουμης και ειμαι μουτσος στο πειρατικο (σηκωσε το) "Αι-Νικολας" .
Τωρα εχουμε πιασει Τηνο για ενα ταμα του καπετανιου και γω γραφω απο Ιντερνετ Kαφε.
Και εναν ελληνικο δεσποινις.Ευχαριστω
Αυτα.

:shock: :shock:
Ande Re Psonio

Reaction score
7

Reaction score
1
giannis11: Γιάννης και το 11 επειδή όταν δημιούργησα mail στο hotmail ήταν το πρώτο διαθέσιμο που υπήρχε.
Φιλικά
Γιάννης

Reaction score
6
Οπαδός κάποτε τον soundtrack ( και γενικότερα ότι αφορά cinema)
Όταν πριν από λίγα χρόνια έψαχνα για σπάνια movie soundtrack μπήκα στο Napster με αυτό το όνομα .
Από τότε έμεινε
Cinemusic

Reaction score
0
Το ονοματακι μου ειναι Νικος

Σε καποια αγγλικα forum που γραφω εχω το nickname "QAZ" ετσι εβαλα ενα "q"

και βγηκε το Nikoq.

Τωρα μεταξυ μας, υπαρχουν και 2-3 αγγλικα forum που εχω nickname "AgeLaDaS"
το οποιο το χρησιμοποιω και στα online παιχνιδια που παιζω στο internet..... :oops:

Reaction score
0
Ειπα καί εγώ οτι είμαι ο μοναδικός ραδιοερασιτέχνης εδώ,αντε μπράβο συνάδελφε SV7FIR / 9 πολλα 73.
144700 ακρόαση

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν εδώ είμαι με το όνομα μου αλλά αλλού με βλέπετε ως boo ή sboo. To Boo μου το κόλλησαν 2 φιλαράκια. Οι 3 μας ήμασταν αχώριστοι παρέα και είμασταν ο Boo o Zoo και ο Noο. Με τα παιδιά είμαστε ακόμη φίλοι μετά από 24 χρόνια!!!

Αλλού είμαι ο Blitzkrieg από το γνωστό τραγούδι των Metallica (το οποίο το είχαν διασκευάσει)...

Reaction score
36
Εγώ τώρα τι να πώ ...
Απλά, η τωρινή μου γυναίκα είχε τότε (πρίν 7 χρόνια) email moutoula@ ....., και επειδή την "είδα την δουλειά" ότι θα την παντρευόμουν αποφάσισα να τις δείξω τις προθέσεις μου, με το να φτιάξω την "αρσενική" μορφή του email της, έτσι για να είμαστε ζευγάρι και στο mail !!!. (τζέντλεμαν έτσι ??) :cool: :cool:

Οπότε το moutoulos καλά μου καθόταν, και βγαίνω χρόοοονια τώρα σαν moutoulos :!: :!: .

Reaction score
62
Εγώ τώρα τι να πώ ...
Απλά, η τωρινή μου γυναίκα είχε τότε (πρίν 7 χρόνια) email moutoula@ ....., και επειδή την "είδα την δουλειά" ότι θα την παντρευόμουν αποφάσισα να τις δείξω τις προθέσεις μου, με το να φτιάξω την "αρσενική" μορφή του email της, έτσι για να είμαστε ζευγάρι και στο mail !!!. (τζέντλεμαν έτσι ??) :cool: :cool:
Έπεσε παντόφλα έτσι?? :lol: :lol: :lol:

Reaction score
13
Το Johnnywalker βγήκε από το όνομα (Γιάννης) και το walker (περιπλανόμενος) διότι περιπλανιέμαι πολύ και στα μονοπάτια της ζωής αλλά και του διαδικτύου....και όχι επειδή πίνω πολλά ουίσκια :) (ακούς Καφάτε;).Και συνήθως αυτό το nick χρησιμοποιώ και σε άλλα forums εκτός από μερικά ....περίεργα και ύποπτα όπου εκεί το nick αλλάζει

V

VIDEOMIX

Guest
GT = τα αρχικά μου
XTC = το βάζω απο πάντα σα name στα παιχνίδια που παίζω χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο απλά μου ακουγότανε καλό.
Και γενικά σε φόρα βάζω κάποια παραλλαγή GTX, XTC κτλ.
Εμάς μας ρωτάς που δυσκολευώμαστε να σε προφέρουμε; :mrgreen:

Reaction score
0
johnywh <--> Johny was here,
επίσης το Hotmail account μου.
Με το ίδιο όνομα σε καναδυό ακόμα forum και στον FICS (server για online chess games!)

Reaction score
5
Τι να πω τωρα? Το πραγμα μιλα απο μονο του :D :D

Στην αρχη λιγο επιφυλακτικος ειχα το Σωτηρης Ο. αλλα μολις καταλαβα τι υπεροχος κοσμος ειναι εδω τα εβγαλα ολα στην φορα :lol: :lol:

Στα ξενα φορα υπαρχω ως MisterHDman Praetorian και (τι ντροπη Θεε μου)Bobosole :oops: :oops: :oops:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Eγω εβαλα το Home Cinema Maniac γιατι πολυ απλα ειμαι ενας τελειωμενος MANIAC με οτι αφορα ηχο και εικονα... Απο τα 18 μου εως και σημερα αλλαζω συστηματα χαλαω λεφτα και γενικα με εχει φαει η λαλακια με αυτα τα μηχανηματα του διαβολου !!! :lol: :lol: :lol:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Τό MAD μού το έβγαλαν σέ άλλο forum μέ φουσκωτά, μιά μέρα κατά το συνηθισμένο ψάρεμα μέ την γυναίκα μάς πιάνει ένα μπουρινάκι,το σκαφάκι καινούριο, εγώ καινούριος καπετάνιος,ήθελα να δοκιμάσω πώς πάει στά όρτσα, έ λοιπόν σηκώθηκε η γυναίκα ένα μέτρο πάνω, αυτή ήταν η ιστορία.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891