Γιατί να φοράμε όλοι ζώνη ασφαλείας;;;

Reaction score
173
Απάντηση: Γιατί να φοράμε όλοι ζώνη ασφαλείας;;;

Μπραβο ρε φιλε.
Και να πω πως το 1992 ειχα ενα ατυχημα πολυ κοντα στο σπιτι μου.
Τη μεγαλυτερη ζημια την εκανε ο συνοδηγος-που δε φορουσε ζωνη-με το σωμα του!!!
Εγω δεν επαθα τιποτα!

Reaction score
0
Και που να δεις τι λεει ενα αλλο βιντεο για το μπαφο! Θα το κοψεις σιγουρα :cool_11:
Και που να βαλω το βιντεο για την χαζομαρα..αλλα κοροιδο ειμαι να το βαλω, αφου σου παει.:cool_11:

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.212
Εγώ είμαι επιζών. Μόνο με μια μελανιά στο πόδι. Βέβαια, στάθηκα τυχερός που δεν πήρε φωτιά...

Reaction score
3

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Να βαρύνω λίγο την ατμόσφαιρα? Χτες το πρωί η αδελφή μου επέστρεφε Καλαμάτα μετά από ένα Σ/Κ που πέρασε εδώ, Αθήνα, που είχε έρθει για διασκέδαση. Έξω από την Μεγαλόπολη, λόγω της βροχής και της στάχτης που είχε από τους γύρω λόφους μετά τις φωτιές του καλοκαιριού, έχασε τον έλεγχο λόγω ολισθηρότητας, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε πλαγιομετωπικά με διερχόμενη νταλίκα. Στην συνέχεια το αμάξι έκατσε κάθετα στο δρόμο και αυτός που ερχόταν από πίσω δεν πρόλαβε να φρενάρει (επίσης λόγω ολισθηρότητας) και την χτύπησε πλαγιομετωπικά στην πόρτα του οδηγού.
Αν δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και το αμάξι δεν ήταν από τα πλεον ασφαλή μικρά πείτε μου εσείς τι θα έβγαινε από αυτό το αυτοκίνητο....

Είναι χαζό να μιλάμε πλέον για ζώνη ασφαλείας, είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
Ευτυχώς το μόνο που έπαθε είναι μια βδομάδα με κολλάρο και μερικοί μήνες επιπλέον δουλειά για καινούριο αυτοκίνητο.

Attachments

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Θωδορή περαστικά στην αδελφή σου. Σιδερένια και γρηγορη ανάρρωση να έχει.

Εγώ το θεωρώ αδιανόητο να οδηγώ χωρίς ζώνη.

Reaction score
0
Κι από μένα πολλά περαστικά στην αδελφή του Θοδωρή Ραδιώτη.
Θα ήταν ίσως χρήσιμο να μαθαίναμε για ποιο μικρό ασφαλές αυτοκίνητο πρόκειται. Δεν νομίζω να θεωρείται διαφήμιση κάτι τέτοιο.

Reaction score
7
Κι από μένα πολλά περαστικά στην αδελφή του Θοδωρή Ραδιώτη.
Θα ήταν ίσως χρήσιμο να μαθαίναμε για ποιο μικρό ασφαλές αυτοκίνητο πρόκειται. Δεν νομίζω να θεωρείται διαφήμιση κάτι τέτοιο.
Μάλλον από το filename του συννημένου, είναι VW Polo

Reaction score
0
VW Polo του 2001. Το ότι βγήκε μόνο με μόλωπες από τον αερόσακο και την ζώνη είναι θαύμα!
Σας ευχαριστώ για τις ευχές.

ΥΓ: τα παραπάνω έγιναν με ταχύτητα 60χλμ/ώρα. Τώρα το να πηγαίνει κάποιος με 80 ή 100 και να μην φοράει ζώνη ανήκει κατ'εμέ στην λίστα των ανθρώπων με death wish!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Αν κάτσεις να τα πεις σε κάποιον θα σου πει "τα ξέρω". Την επόμενη στιγμή θα μπει στο αυτοκίνητό του στο οποίο έχει τη ζώνη "φορεμένη" στο κάθισμα για να μην τον ενοχλεί το alarm που έχουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα όταν δεν την φοράς. Αλήθεια, για ρωτήστε στις αντιπροσωπείες... Πόσοι πάνε καθημερινά και τους ρωτάνε πως να απενεργοποιήσουν αυτό το "ενοχλητικό beep-beep"...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.433
Members
38.559
Νεότερο μέλος
Fotis A.