Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Η ισορροπία βρίσκεται στην επιτυχή και ισότιμη συμβίωση και όχι στον εγωιστικό ατομικισμό.
Δεν ζητάω να το καταλάβουν οι εργένηδες γιατί δεν είναι δυνατόν, ας το ακούσουν όμως, μπορεί να τους χρειαστεί.
themiloc ο εγωιστικός ατομικισμός ακόμα και στους εργένηδες κάνει κακό γιατί θανατώνει τους πάντες που θα τον πλησιάσουν.
Συμφωνώ ότι η ισορροπία μιας σχέσης βρίσκεται στην ισότιμη συμβίωση γιατί με αυτή έρχεται η επιτυχία στην μακροβιότητα της σχέσης.
Όμως σημαντικός παράγοντας της επιτυχίας είναι ο σεβασμός της προσωπικότητας με ότι αυτό συνεπάγεται και η παραχώρηση προσωπικού χώρου για δημιουργία και περισυλλογή.

Reaction score
40

που λεει ο λογος...αλλοιμονο αν μιλαγανε τα πραγματα. Τοτε τα ....στερεοφωνικα μας θα μας ελεγαν τι λενε οι γυναικες μας οταν λειπουμε απο το σπιτι:137:
:142::142: & όταν είσαστε στο σπίτι...

Reaction score
6
λες να ....λενε κατι ....ενω ακουμε μουσικη???
:135:
η να λενε κατι ενω δεν ακουμε μουσικη γιατι μας λειπει κανενα καλωδιο:138: η μηχανημα...:139:, ως συνηθως?....χμ χμ...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει Νίκο, αλλά στο πάνω μέρος του πικάπ έχω μια μικρή κάμερα. Της έχω πει οτι είναι το τηλεκοντρολ του προενισχυτή μου... :143:

Reaction score
40

λες να ....λενε κατι ....ενω ακουμε μουσικη???

η να λενε κατι ενω δεν ακουμε μουσικη γιατι μας λειπει κανενα καλωδιο:138: η μηχανημα...:139:, ως συνηθως?....χμ χμ...
Βλέπω ότι ταυτίζεσαι με το στερεοφωνικό σου.....:143: χμ χμ....

Reaction score
6
Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει Νίκο, αλλά στο πάνω μέρος του πικάπ έχω μια μικρή κάμερα. Της έχω πει οτι είναι το τηλεκοντρολ του προενισχυτή μου...

ΑΑΑ....:113:ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ .Δεν το φανταζομουνα....:139:

ΑΑΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ μεγαλο ΠΙΚΑΠ με τοσα καλουδια γυρω του.:136:....
για ....ξεκαρφωμα...:135:

Reaction score
40

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει Νίκο, αλλά στο πάνω μέρος του πικάπ έχω μια μικρή κάμερα. Της έχω πει οτι είναι το τηλεκοντρολ του προενισχυτή μου... :143:
Ώστε έτσι ε? Κάποια ψυχή πρέπει να το μάθει γρήγορα:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Βλέπω ότι ταυτίζεσαι με το στερεοφωνικό σου.....:143: χμ χμ....
γιατι τι εχει το στερεοφωνικο μου....:111:

ΩΧ...ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ?? :623:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ώστε έτσι ε? Κάποια ψυχή πρέπει να το μάθει γρήγορα
Δεν θα πιστεψει οτι ο incognito:126: ...ανδρας της, εβαλε μια....:131:ψηφιακη.. μικροκαμερα κοντα στο.... αναλογικο του πικαπ.:116:

Reaction score
22

Ζηλευω τις γυναίκες γιατί μπορούν με μικρά και οικονομικά πραματα να ανεβαίνουν ψυχολογικά
(υπάρχει και το αλλο ακρο, αλλά λεμε τι ζηλεύω)

Οι γυναίκες ειναι πολύ πιο πρακτικές από εμας
κοιτάνε περισσότερο την ουσία, δηλαδη τη μουσική και τη ταινία

και την ουσία την ευχαριστιούνται πολύ περισσότερο από εμας που πακετωνόμαστε τσάμπα, θυματα του χόμπι μας

Φτιάχνω συστήματα για φίλες μου και ειναι οι καλύτερες μου ''πελάτισες''
Τα κριτήρια τους είναι η εμφάνιση και η μουσική που θα τους μεταφέρω στον υπολογιστή τους
Τι αλλο θες?
και δεν σηκώνονται να αλλάζουν δισκάκια.
ειναι πολύ καλές και στην οργάνωση του σκληρού

Σε μια φίλη ειχα φτιάξει δύο 6,5'' μικρά βασης που ρουφάγανε εναν AV
και μου ελεγε ''πω πω πως βαραει ο David!!!''
και της λέω ''Ελα σπίτι να δεις πως ειναι να βαράει''
και μου λέει ''οχι...να μιλάμε''
και ηταν μες τη τρελή χαρα

Μου φαινεται οτι μαλλον εμεις εχουμε πρόβλημα
ειμαστε πολύ πισω

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Ζηλευω τις γυναίκες γιατί μπορούν με μικρά και οικονομικά πραματα να ανεβαίνουν ψυχολογικά
(υπάρχει και το αλλο ακρο, αλλά λεμε τι ζηλεύω)

Οι γυναίκες ειναι πολύ πιο πρακτικές από εμας
κοιτάνε περισσότερο την ουσία, δηλαδη τη μουσική και τη ταινία

και την ουσία την ευχαριστιούνται πολύ περισσότερο από εμας που πακετωνόμαστε τσάμπα, θυματα του χόμπι μας

Φτιάχνω συστήματα για φίλες μου και ειναι οι καλύτερες μου ''πελάτισες''
Τα κριτήρια τους είναι η εμφάνιση και η μουσική που θα τους μεταφέρω στον υπολογιστή τους
Τι αλλο θες?
και δεν σηκώνονται να αλλάζουν δισκάκια.
ειναι πολύ καλές και στην οργάνωση του σκληρού

Σε μια φίλη ειχα φτιάξει δύο 6,5'' μικρά βασης που ρουφάγανε εναν AV
και μου ελεγε ''πω πω πως βαραει ο David!!!''
και της λέω ''Ελα σπίτι να δεις πως ειναι να βαράει''
και μου λέει ''οχι...να μιλάμε''
και ηταν μες τη τρελή χαρα

Μου φαινεται οτι μαλλον εμεις εχουμε πρόβλημα
ειμαστε πολύ πισω

Θα θελαμε να μας τις γνωρισεις:103: τοσο καλες κοπελες :113: που ηταν κρυμενες:142:

Θα φερουμε και τα καλωδια μας μαζι να τους τα.... δειξουμε..:143:

Reaction score
6
θελουμε τηλεφωνα και διευθυνσεις

τι τυχερο παιδι που εισαι. Εμεις εδω ...γερασαμε (που λεει ο λογος ...)και καμμια δεν γνωρισαμε που να ειναι ευχαριστημενη ...και με τον ηχο...κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Reaction score
6
λεω να παιξεις ΤΖΟΚΕΡ και τα κερδη μισα μισα .:113:για το καλο!

παντα τετοια ευχαριστημενα κοριτσια ευχομαι να εχεις!:126: και .....να εχουμε:137:

κανουμε και λιγο χιουμορ για να αλλαξει λιγο η διαθεση

Reaction score
22

Α ξεχασα κατι βασικό
Πρωτη πιο συνηθισμένη ερώτηση
''Υπάρχουν ασύρματα?''

μη πεις κουβέντα για καλωδια, αν θες το καλό σου
και αν βάλεις κοιτα να μη φαινονται

Νικόλα μαλλον ειναι η γενεια μου τετοια
Οι γυναίκες ~40 σήμερα δεν νομίζω να εχουν σχέση με τις αντιστοιχες ~40 πριν 10 χρόνια

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

& εγώ σε συγχαίρω δημόσια που είσαι από τους λίγους που έγραψες το nick Fedra σωστά και όχι Φαίδρα ή Φέδρα κλπ..
Γιατί μόλις διάβασα τα παραπάνω που γράφεις κάτι δεν μου πήγε καλά? Εννοείς ότι έχω κάποια πολιτική στον τρόπο που χειρίζομαι τα θέματα? (Αν έκανα λάθος μη το λάβεις υπόψη σου)
Δε λαμβάνω υπόψιν τα λαθάκια...Ήμουν σαφής στο τι πιστεύω γιά σένα.Καταδεικνύεται και από την παρουσία μου στο φόρουμ...

Επίσης σε συγχαίρω για τα link που μας παραθέτεις έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Δεν λέω πως η μητρική αγάπη και ο τρόπος που θα διοχετεύσει την αγάπη της κάθε μητέρα στο παιδί της δεν παίζει σημαντικό ρόλο στην αυριανή συμπεριφορά του παιδιού.
Για παράδειγμα μητέρες που δεν αγκάλιαζαν συχνά τα παιδιά τους στην τρυφερή τους ηλικία δημιούργησαν μοναχικούς και εσωστρεφείς ενήλικες. Αυτοί οι ενήλικες έχουν να παλέψουν διπλά για την ψυχολογική τους κατάσταση και τις διαπροσωπικές τους σχέσεις.
Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και στα κορίτσια όταν για παράδειγμα ο πατέραs παίζει δευτερεύοντα ρόλο στην οικογένεια και είναι συνεχώς απών
Τα περί μητρικής ή πατρικής απουσίας είναι σωστά,αλλά ουδόλως αναφέρομαι βιωματικά σε ό,τι γράφω.Ιατρικά παραθέτω τις γνώμες και με παραδείγματα τα οποία ουσιαστικά στηρίζω γιά να τα παραθέτω(βλέπε λινκ)...Δεν είμαι ψυχίατρος,έχω γενικές γνώσεις επ'αυτού όπως έχω ήδη πει.Μ'αρέσει να συζητώ με συναδέλφους που το έχουν ως αντικείμενο,να ενδοσκοπώ και να κρατώ-αν μπορώ- και γιά τον εαυτό μου γνώσεις που θα μου χρησιμεύσουν στη ζωή.Στην τελική,γιατί θα πρέπει να είμαστε ΄΄ή του ύψους ή του βάθους΄΄;Δηλαδή,ή μαμάκηδες ή παραμελημένοι από τις μάνες;Δε μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί κριτές αποδεχόμενοι σφάλματα τα οποία μπορούμε εμείς ως νεώτερη γενιά να τ'αποφεύγουμε;
Μην πιστεύεις ότι είναι προσωπικές αιχμές,συζήτηση κάνουμε στα πλαίσια ενός καλού φόρουμ που α ν τ έ χ ε ι αυτές τις συζητήσεις κι εκεί φαίνεται το επίπεδό του μα και το επίπεδο όσων δουλεύουν σ'αυτό.Να χεις εμπιστοσύνη ότι πραγματικά κάνεις το έργο σου πολύ καλά και βάσει των αιχμών που άνετα ΄΄ρίχνεις΄΄ κανένας δε θα μπορούσε να σου επισυνάψει άσκηση ΄΄πολιτικής΄΄.

Από ποιά άποψη χάνω που δεν βλέπω Λαζόπουλο?
Υπό την άποψη ότι ο Λαζόπουλος είναι ένας ΄΄καθρέπτης΄΄ που όσο λιγότερο σε διασκεδάζει,τόσο περισσότερο σε προβληματίζει(είτε σε πείθουν τα λεγόμενά του,είτε όχι).Τα ΄΄εξηντάρια΄΄ και τα ΄΄εβδομηντάρια΄΄ της AGB αποδεικνύουν ότι έχει πέραση γιά κάποιους λόγους,είτε θετικούς,είτε και αρνητικούς.Το σημαντικό είναι ότι ΄΄έχει λόγους΄΄ να τον παρακολουθείς γι αυτό και σου θυμίζω το ρητό του Μπέρναρντ Σω :
΄΄ Εγώ αστειεύομαι, λέγοντας την αλήθεια. Είναι το πιο διασκεδαστικό αστείο του κόσμου.΄΄

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Το αγαπάτε αλλήλους τελικά το είπε ο δικός μας ο Επίκουρος και το εννοούσε. Λ.Σ.
Ξυπνάς μέσα μου το...χιουμορίστα:612:
[youtube]nvaoG6ovjcA[/youtube]

Reaction score
8
:603:ZZzzzzzzzZZ...

Είναι βαρετό.

Γι' αυτό.

Προσοχή, όχι η μουσική, αλλά το hi-fi. Συν το ότι δεν έχει καμία άλλη εφαρμογή στην πραγματική ζωή, παρά μόνον τη... δική του, είναι δηλαδή αυτοσκοπός και άρα χρειάζεται ένα άλλοθι τόσο ατόφιο όσο η μουσική για να το κάνει δελεαστικό.

Η αυτιστική σχέση που πολλοί "λάτρεις" αναπτύσσουν με τις έννοιες και το υλικό του, συχνά φαντάζει νοσηρή και απωθητική ή στην καλύτερη απλώς μη ελκυστική.

Η απόδειξη είναι ότι -ευτυχώς- ασχολούνται με την ίδια τη μουσική και κατέχουν μερικές από τις κορυφαίες θέσεις ως ερμηνεύτριες-τραγουδίστριες.

Είμαι, δε, πεπεισμένος ότι είναι το απόλυτο και ανεκτίμητο αντίδοτο για όσους από εμάς έχουν ξεφύγει :608: εντελώς - σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων, που μας επαναφέρετε! :610:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ξυπνάς μέσα μου το...χιουμορίστα:612:

[youtube]nvaoG6ovjcA[/youtube]
Τρεις φορές τόχω δει μέχρι τώρα... :111: :136:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί οι γυναίκες δεν ασχολούνται με το Hi-Fi?

Δε λαμβάνω υπόψιν τα λαθάκια...Ήμουν σαφής στο τι πιστεύω γιά σένα.Καταδεικνύεται και από την παρουσία μου στο φόρουμ...
:119: Σε ευχαριστώ...

Στην τελική,γιατί θα πρέπει να είμαστε ΄΄ή του ύψους ή του βάθους΄΄;Δηλαδή,ή μαμάκηδες ή παραμελημένοι από τις μάνες;Δε μπορούμε να είμαστε αντικειμενικοί κριτές αποδεχόμενοι σφάλματα τα οποία μπορούμε εμείς ως νεώτερη γενιά να τ'αποφεύγουμε;
Oι ερωτήσεις σου είναι οι απαντήσεις μου Bhutia.
Όμως γνωρίζοντας τα σφάλματα των μεταπολεμικών γονέων μας εμείς η νεότερη γενιά πως θα τα αποφύγουμε?
Αναφέρθηκα στην εξάλειψη των οποιονδήποτε αναμνήσεων ιδεών κλπ στις οποίες για χρόνια μπορεί να έχουμε προσκολληθεί και εφόσον είμαστε γνώστες του προβλήματος εννοείται.....συμφωνείς?

Τώρα όσο για τις αιχμές που ''ρίχνω'' δεν είναι σίγουρα σύντομες και όχι φανερές κατηγορίες εναντίων κάποιου αλλά μικροτσιμπίματα:142: για να κυκλοφορήσει το αίμα στη συζήτηση:114:

Μπέρναρντ Σω :
΄΄ Εγώ αστειεύομαι, λέγοντας την αλήθεια. Είναι το πιο διασκεδαστικό αστείο του κόσμου.΄΄
Toν Λαζόπουλο δεν τον βλέπω γιατί δεν μου αρέσει ο λαϊκισμός όμως θα τον δω την επόμενη φορά και ίσως ανοίξουμε κανένα θέμα με το ''φαινόμενο'' Λαζόπουλος.

ΥΓ. Πάλι δεν απάντησες όμως για το link http://en.wikipedia.org/wiki/Psychology_of_sexual_monogamy αν συμφωνείς ή όχι με ότι λέει μέσα....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.112
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead