Γιατί το λένε καλοκαίρι?

Reaction score
5
Για μένα είναι η χειρότερη εποχή του χρόνου καμία σχέση με τον καλό καιρό όπως λέει το όνομα του, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις σαν άνθρωπος χωρίς κλιματισμό.

Και όταν λέω τίποτα, τίποτα! Δεν τα αναφέρω γιατί θα πλακώσουν αστεράκια!

Πήγα ο άνθρωπος να ελέγξω τα καλώδια του pc και έγινα μούσκεμα, **** ** κέρατο μου $$^%&%$ :twisted:

Ευτυχώς που φεύγει να ησυχάσουμε. :shock:

Reaction score
50
Αντώνη συμφωνώ κι εμένα δε μ' αρέσει! Μόνο για τα μπάνια και τα βράδια αξίζει το καλοκαίρι, κατά τ' άλλα, έτσι όπως έχει γίνει το κλίμα... είναι μαρτύριο!

Reaction score
7
Για μένα είναι η χειρότερη εποχή του χρόνου καμία σχέση με τον καλό καιρό όπως λέει το όνομα του, τίποτα δεν μπορείς να κάνεις  σαν άνθρωπος χωρίς κλιματισμό.

Και όταν λέω τίποτα, τίποτα! Δεν τα αναφέρω γιατί θα πλακώσουν αστεράκια!

Πήγα ο άνθρωπος να ελέγξω τα καλώδια του pc και έγινα μούσκεμα, **** ** κέρατο μου $$^%&%$ :twisted:

Ευτυχώς που φεύγει να ησυχάσουμε.  :shock:
Και εγω τα ιδια...
Ειδικα αν δεν εχεις κλιματιστικο και βγεις απο την εμβελεια του ανεμιστηρα.... την εκανες....

Reaction score
1
Αντώνη θα συμφωνήσω μαζί σου,παράλληλα όμως να σου υπενθυμίσω κάποιες λέξεις όπως:
"String","ξακάλτσωτη","τάνγκα","μίνι","topless","Upskirt",οι οποίες ίσως σε κάνουν να δεις το καλοκαίρι με άλλο...μάτι.

Reaction score
5
"String","ξακάλτσωτη","τάνγκα","μίνι","topless","Upskirt",οι οποίες ίσως σε κάνουν να δεις το καλοκαίρι με άλλο...μάτι.

Τέτοια να μου λέτε τον χειμώνα να ζεσταίνομαι :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ειδικα αν δεν εχεις κλιματιστικο και βγεις απο την εμβελεια του ανεμιστηρα.... την εκανες....
Γιώργο όταν παντρευτείς το avsite θα σου κάνει δώρο γάμου ένα air-condition!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
7
Γιώργο όταν παντρευτείς το avsite θα σου κάνει δώρο γάμου ένα air-condition!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Ωραιος συνδεσμος το ''όταν''... χρονικοϋποθετικός.....

Reaction score
51
Και εγω τα ιδια...
Και όταν έχεις και τα δουλεύεις για να έχεις ανθρώπινες συνθήκες, βράζεις όταν σκάσει μύτη ο λογαριασμός της ΔΕΗ!!! :roll: :wink:

Reaction score
0
Παίδες, απλά σκεφτείτε ότι κάποιοι άνθρωποι δουλεύουν με τέτοια ζέστη στην οικοδομή και στρώνουν ταράτσες!!
Πέρασα πιτσιρικάς ένα φεγγάρι από κει και ξέρω τι σημαίνει.

Reaction score
0
String , μίνι , (σχεδον) topless έχουμε και τον χειμώνα και μάλιστα έχει περισσότερο suspence γιατι σου ανοίγει την ορεξη να δεις οτι κρύβουν τα ελάχιστα -πάλι- ρούχα που φοράνε :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
1
"String , μίνι , (σχεδον) topless έχουμε και τον χειμώνα και μάλιστα έχει περισσότερο suspence γιατι σου ανοίγει την ορεξη να δεις οτι κρύβουν τα ελάχιστα -πάλι- ρούχα που φοράνε "

Ναι έχει και τον χειμώνα,αλλά όλη η "μαγεία" κρύβεται στο"ξεκάλτσωτη",κάτι που σου επιτρέπει να δεις το φως στην άκρη του τούνελ :)

Reaction score
52
Λοιπόν σ'αυτό το site έχω τελικά παρατηρήσει το φαινόμενο να ξεκινάει ένα θέμα και να καταλήγει συνήθως σε tanga-mini-topless κλπ.!!!

-Και γω δεν πάω πίσω!

Είμαστε άρρωστοι! :wink:  :wink:  :wink:

:lol: Τόθελε η περδικούλα σας!!!! :lol:  :lol:  :lol:

Reaction score
6
Λοιπόν σ'αυτό το site έχω τελικά παρατηρήσει το φαινόμενο να ξεκινάει ένα θέμα και να καταλήγει συνήθως σε tanga-mini-topless κλπ.!!!

:

Πολυ πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου.
Τοσοι πορνομυαλοι μαζεμενοι σε ενα φορουμ δεν ξαναγινε

Reaction score
25.696
τι λετε ρε παιδια ?
σαμμερταιμ και ξερω ψωμι ναουμ
τι να πουνε και οι βορειοι που μολις ανεβει τους 20 βαθμοι το θερμομετρο πεφτουν στα γρασιδια να μαυρισουν...
οσο για την καταντια του site σας θυμιζω οτι μ οποιον δασκαλο καθησεις... (μ οποιον ιδρυτη σαν να λεμε)

Reaction score
51
Σε λίγο θα το ονομάσουμε σε avASSite.
Σωκράτη.....πολύ καλό!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@ξενιτεμένο παλικάρι (μετάφραση: Π. Κρόκο..... :twisted: )
Παλικάρι μου, πότε κατεβαίνεις στην πατρίδα???
Μέρες σου πρέπει να είναι...... :roll: :D
(ή ήρθες και μας το κρύβεις....... :twisted: 8) )

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.134
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop