- Reaction score
- 164
Τα μεγάλα πνεύματα... :cool_11:
και μεγάλη γλώσσα.....wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1 wall_1
Κε Γενικε, κε Global,μπλέ και φαλάκρα
Δεν είναι αρκετά δεξιός, άσε που άργησε να απαντήσει. Απορρίπτεται...Κε Γενικε, κε Global,
πως τον βλεπετε?
Σωγαμπρος?Μηπως να το σκεφτουμε καλυτερα τοτε?:cool_11:Αργησα επειδή μιλούσα σε κοπέλα ... Προσπαθώ να την πείσω να μου δώσει λεφτά για προβολέα !
Νομίζω ότι το θέμα είναι απλό.Υ.Γ2 Μηπως να ξαναγυρισουμε στο αρχικο ερωτημα του φιλου μας, boudas?
Ετσι δεν πας μπροστά............Κ. Καφάτε κάντε με συντονιστή , για να δει ότι δεν κάνετε διακρίσεις
Πραγματικα δεν αντιλαμβανομαι που κολλαει το παραπανω με την αρχικη ερωτηση? Ποιος σε (μας) εμποδιζει να γραψεις τη γνωμη σου για οτιδηποτε? Η συμμετοχη του καθενος κρινεται μονο απ'τον ιδιο.Εισαι "μικρος" ακόμα εδώ, μεγαλώνοντας θα καταλάβεις.
Ειρρήσθω εν παρόδω να εισαι ευγενικός, να πάς προς τα "κει που πάν τα κύματα" και όχι μόνο δεν θα χάσεις, θα κάνεις και καινουριους κι εκλεκτούς φίλους...
Αν είσαι τόσο καλός, ταλαντούχος στο χειρισμό της γλώσσας, ορθογράφος, θα λάβεις κι αξιώματα....συν τω χρόνω
Αντε, καλή αρχή.
Α συγνωμη που δεν συστηθηκα(που ειναι οι τροποι μου:crazy_1: ) με λενε Βασιλη!....Οπως εσυ Βουδα!
Καλώς μας βρήκες λοιπόν............Α συγνωμη που δεν συστηθηκα(που ειναι οι τροποι μου:crazy_1: ) με λενε Βασιλη!
Καλώς μας βρήκες λοιπόν...................χμμμμμ.......16 posts σε 3 μέρες.......πολύ καλός........για να δούμε αν θα σπάσεις το δικό μου ρεκόρ........1100 posts τους 2 πρώτους μήνες παραμονής μου στο forum....:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: "happy_1"
Μα εδω ηρθε ο ιδιος ο Βουδας να μας διαφωτησει, να μην τον καλοδεχτουμε?"happy_1"... σου κολλησε η ...ρετσινια του Smoothie :happy_8:
:bravo:Προσωπικα μονο και μονο ,το οτι εχω δικαιωμα γνωμης
η οτι εχω το δικαιωμα να θετω τετοιου ειδους ερωτηματα
η να συμμετεχω σε τετοιου ειδους συζητησεις
το θεωρω προνομιο σε μια on line κοινοτητα.
Σοβαρά.....???????.....Αν δεν ανήκεις, άρχισε το γλύψιμο, γιατί πληρώνουν πολύ καλά τα "αξιώματα".
Απλό δεν είναι;
+1Παιδια η συμμετοχη στο AVSite
αλλα και στα αλλα fora ειναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ.
Η ερωτηση που εκανε ο φιλος Budas
θα επρεπε να γινει απο το καθε μελος προς τον εαυτο του .
"Γιατι δεν συμμετεχω π.χ. στο AVSite ?"
Βημα υπαρχει για οποιον θελει να απαντησει .
Ομως και παλι η ερωτηση ΔΕΝ ειναι υποχρεωτικη .
ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ!!!
Νομιζω οτι οι περισσοτεροι απο εμας συμμετεχουμε και σε αλλα fora
ειτε του ιδιου αντικειμενου ειτε καποιου αλλου.
Το ποσοστο συμμετοχης απο forum σε forum διαφερει ,
τουλαχιστον για μενα.
Προσωπικα αν και ειμαι μελος σε αρκετα fora
ιδιας η διαφορετικης θεματολογιας
και με αντικειμενα ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο οικεια
η συμμετοχη μου σε αρκετα μεγαλο βαθος χρονου
δεν υπερβαινει τα 100 post.
Σιγουρα αυτο μπορει να συμβαινει στον καθενα μας ,
και οχι απαραιτητα με το AVSite η μονο με το AVSite.
Επισης δεν ειναι απαραιτητο καποιος να γραφει καθε μερα
η να "μαζευει" post.
Μπαινει διαβαζει φευγει.
Το ιδιο κανω και εγω ..σε αλλα fora.
Oμως ειναι σημαντικο για ΟΛΑ τα μελη
ασχετα απο το ποσοστο συμμετοχης τους
η τον αριθμο των post τους
οταν πεφτουν στο τραπεζι τετοια ερωτηματα σαν του φιλου Βουδα
(Βασιλη sorry αλλα σου κολλησε η ...ρετσινια του Smoothie :happy_8: )
καλο ειναι για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ να μπαινουμε στην διαδικασια της απαντησης.
Με τις παρατηρησεις ολων μας το AVSite και το καθε AVSite-forum
γινεται καλυτερο με τελικο αποδεκτη ,ποιον ??
Eμας ,ολα τα μελη .
Ασχετα απο τον βαθμο συμμετοχης μας ,
τον αριθμο των post μας τον τιτλο μας ,
τα αστερια μας η ξερω τι αλλο ,
κερδισμενοι βγαινουμε ολοι μας. :cool_4:
Προσωπικα μονο και μονο ,το οτι εχω δικαιωμα γνωμης
η οτι εχω το δικαιωμα να θετω τετοιου ειδους ερωτηματα
η να συμμετεχω σε τετοιου ειδους συζητησεις
το θεωρω προνομιο σε μια on line κοινοτητα.
Κι ας μην ασκησω ποτε το δικαιωμα αυτο.
:happy_4:
Το μονο μειονεκτημα που υπαρχει στο μπαινω -περνω τις πληροφοριες που χρειαζομαι και φευγω ειναι οτι σιγα σιγα δεν θα υπαρχουν πληροφοριες να παρει κανενας.Και αν γινοταν κατι τετοιο δεν εχει λογω υπαρξης κανενα Forum!......Επισης δεν ειναι απαραιτητο καποιος να γραφει καθε μερα
η να "μαζευει" post.
Μπαινει διαβαζει φευγει.
Οι περισσότεροι από εμάς τους "ιντερνετάκηδες" επισκεπτόμαστε πολλά fora και γράφουμε συστηματικά σε 1-2, εκεί που "τη βρίσκουμε" πιο πολύ.Το μονο μειονεκτημα που υπαρχει στο μπαινω -περνω τις πληροφοριες που χρειαζομαι και φευγω ειναι οτι σιγα σιγα δεν θα υπαρχουν πληροφοριες να παρει κανενας.Και αν γινοταν κατι τετοιο δεν εχει λογω υπαρξης κανενα Forum!