Για Ελληνες με πετρελαιοπηγές!!!!!!!!!

Reaction score
14
unforgiven said:
Show Room με μηχανήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ, με φωτιστικό από τα Lidl (20€) :p
Προσοχή στη λεπτομέρεια... Δεν βλάπτει! :lol:
8)

Reaction score
7
Εμένα μου δινει την εντύπωση ότι είναι απο έκθεση και όχι απο show room. Απο την άλλη δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο πίκρα, λες και σας πίεσε κανείς να πάτε να τα αγοράσετε. σας πειράζει το ότι είναι Έλληνες; ; ή γενικά το hobby. Βρήκατε μάλιστα και αντίπαλο τα mbl, τα ακούσατε; τα συγκρίνατε; ή νάχαμε να λέγαμε; Hλίου φαεινότερον ότι δεν απευθύνονται στον καθένα, άρα αφήστε τα σχόλια σαυτούς που μπορούν να τα αγοράσουν.............

Reaction score
0
Αντίπαλος σε αυτή την περίπτωση δεν είναι φυσικά τα MBL αφού έχουν τη μισή τιμή!!!!
Και βέβαια δεν μας πειράζει που είναι Έλληνες αλλά μας ενοχλεί γενικά
το καβαλημένο καλάμι του ''απόλυτου σχεδιαστή'' που χρεώνει ότι γουστάρει και που εδώ
είναι ακόμη πιό ενοχλητικό αφού οι συμπατριώτες μας δείχνουν ότι έχουν χ....νους τους
Έλληνες χομπιστες-καταναλωτές.

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
@Βαγγέλη, πιο πριν στην κουβέντα αναφέρω ποιά κομμάτια της Ypsilon έχω ακούσει, μην προτρέχεις λοιπόν. Και κάποια στιγμή όταν δροσίσει θα κανονίσουμε και ευρύτερη ακρόαση, αν θες να συμμετέχεις και εσύ.

@Rdoherty κάτι που λες για τους σοφούς και τις απαντήσεις, είναι κομματάκι δυσκολο γιατί όσοι απέμειναν έχουν πάρει τα βουνά και δεν ασχολούνται.......τώρα αν εννοείς τους ψευτογκουρούδες....εδώ μας τελείωσαν......άκουσε με τα αυτάκια σου και θα καταλάβεις, αλλιώς ζήσε με το πληκτρολόγιο και την οθόνη ανά χείρας.....:lol:

Reaction score
298
Δηλαδή καταρρίπτεις την παροιμία "η τρέλλα δεν πάει στα βουνά"?? :shock:

Reaction score
7
Γ.ΚΟΨ. δεν απευθυνόμουν σε σένα. Εσύ είσαι ο μοναδικός που άκουσε κάποια κομμάτια της Υψιλον. Και η Υψιλον απευθύνεται στους απανταχού έχοντες και κατέχοντες και για να μην παρεξηγηθώ κιόλας η διαφορά των οικονομικών τάξεων το λιγότερο που φαίνεται είναι στο Hi-End, που να δείς σε άλλους τομείς πιο σημαντικούς, υγεία, παιδεία ΄κλπ.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa