Για Κάρτα Ήχου Τι Συστήνετε;

Reaction score
0
Με ενδιαφέρει κάρτα με ψηφιακές εξόδους ωστε να την συνδέσω με τον Marantz AV για ήχο οταν βλέπω dvd μεσω του Zoom player. Δεν με νοιάζουν ιδιαίτερα άλλα extras... Ευχαριστώ

Reaction score
188
παρε μια φτηνη που να εχει coaxial και καθαρισες!εχει με 30-40 ευρω.αν ομως ειναι μεγαλη η αποσταση απο το pc προτιμησε μια με οπτικη εξοδο.εγω επειδη θελω να κανω το ιδιο θα παρω μια teratek με οπτικη εξοδο 35 ευρω

Reaction score
0
Εαν ποτε καποιος κατεληγε σε μια Audigy2 η και οποιος χρησιμοποιοει μια ή εστω και παλαιοτερη Audigy, υπαρχει ενας και μονον δρομος για driver. Μπορει εκ πρωτης οψεως να μοιαζει καπως πολυπλοκο το interface του αλλα ειναι απεριοριστων δυνατοτητων. Χρονια μπροστα απο το driver της Creative.

ελεγξτε το:http://kxproject.lugosoft.com/

Reaction score
13
Θα σου πρότεινα μια Audigy 2ZS.Είμαι κάτοχος εδώ και 5-6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Η τιμή της είναι λιγάκι ακριβή (80 ευρώ) αλλά θεωρώ ότι τα αξίζει.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
307
εγώ έχω εδώ και 2 χρόνια την πρώτη audigy και την θεωρώ πολύ καλή για τα λεφτά που είχα δώσει τότε...

Reaction score
0
Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για τετοια λυση να
στειλω στον Yamaha μου απο οπτικη μιας Teratek
που σκεπτομαι να αγορασω αλλα το θεμα ειναι που μπορουμε να βρουμε οπτικο καλωδιο 10 μετρων,
οικονομικο βεβαια, ξερει κανεις ποσο εχει και απο που μπορουμε να το αγορασουμε ?

Reaction score
0
Καπετανάκης Στάθης said:
Παιδια ενδιαφερομαι και εγω για τετοια λυση να
στειλω στον Yamaha μου απο οπτικη μιας Teratek
που σκεπτομαι να αγορασω αλλα το θεμα ειναι που μπορουμε να βρουμε οπτικο καλωδιο 10 μετρων,
οικονομικο βεβαια, ξερει κανεις ποσο εχει και απο που μπορουμε να το αγορασουμε ?
Γι αρίξε μιά ματιά εδώ:http://www.avsite.gr/phpBB2/Lite/viewtopic.php?t=1913

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@